به گزارش خبرگزاری شبستان، گرچه بسیاری از مجتهدان و عالمان دینی روزه را برای بیماران دیابتی ممنوع کرده اند اما تمایل این افراد برای روزه داری باعث شد تا تحقیقات پزشکی در این باره صورت گیرد و نشان دهد که بیماران دیابتی با تنظیم رژیم غذایی مناسب و خواب کافی و مراقبت های پزشکی که بخش عمده ای از آن را خود می توانند انجام دهند این فریضه را به جا بیاورند.
لورانس ویتاز پزشک فرانسوی در این باره درصد دیابت افراد را موثر دانست و تنظیم قند خون را از وظایف مهم روزه دار در زمان افطار تا سحر عنوان کرد تا بیمار دیابتی بتواند آن را در طول روزه داری حفظ کند و شرایط ثابت بدن خود را تضمین کند.
وی در ادامه بیمارانی را که در و طول روزه داری به افت قند خون دچار می شوند به شدت به باز کردن روزه دعوت کرد و از سویی اجتناب از بسیاری از آفت های اخلاقی و روحی را در این ماه برای کسانی که نمی توانند به دلیل بیماری روزه بگیرند در رضایت آنها و بهره این افراد از ماه مبارک رمضان موثر دانست.
به گزارش زمان فرانس، لورانس ویتاز رژیم غذایی مناسب در افطار و سحر و مصرف کافی میوه و سبزیجات را عامل سلامت همه افراد دانست.
در این باره سایت فرانسوی www. afd.asso.fr با تشکیل پرونده ای تخصصی برای بیماران دیابتی آنها را در طول روزه داری راهنمایی و مشاوره پزشکی به بیماران ارائه می کند.
در این باره برای هر بیماری به اقتضای شرایطش رژیم های غذایی متفاوت ارائه می شود.
نظر شما