به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، تغییر ذائقه مردم در آداب و رسوم دینی از اهداف نفوذ دشمن، ماهیت امریکا با تغییر رئیس جمهور عوض نمی شود، اشکال و اهداف جریان نفوذ از زبان سردار جلالی برخی از سرتیترهای اخبار دفاعی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
تغییر ذائقه مردم در آداب و رسوم دینی از اهداف نفوذ دشمن است
حجت الاسلام سیدابراهیم رییسی، عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان در اختتامیه همایش ملی جریان سلطه و نفوذ ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: فجر 95 متفاوت از پیروزی های ما در امتداد خط نورانی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی است.
وی ضمن گرامیداشت بهمن 57 گفت: فجر در تمام سالها بر فجرآفرینان مبارک باد. اگر انقلاب شکوهمند اسلامی را در گذشت زمان در دهه تاسیس نظام اسلامی بنگریم می بینیم که دشمن سعی می کند در این دهه نظام اسلامی تشکیل نشود و مثلث شوم انگلیس، امریکا و اسراییل که امتداد راهبردی در منطقه دارند تلاش کردند انقلاب اسلامی پا نگیرد که می توان از جمله اقدامات هشت ساله جریان منافقین و 17 هزار شهدای ترور را نام برد که در جریان آن رییس جمهور، نخست وزیر، رییس دیوان عالی کشور و بسیاری از خدمتگزاران به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به جریان نفوذ بنی صدر به عنوان یکی از مباحث قابل تحلیل در دهه تثبیت انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان سعی می کند در دهه دوم جمهوری اسلامی نظام جمهوری اسلامی را بسیار ناکارآمد جلوه دهند و اینکه نظامی مبتنی بر دین آیا می تواند جامعه را اداره کند و می خواستند از طریق تشکیک و تردید در کارآمدی نظام شبهه ایجاد کنند.
حجت الاسلام رییسی ادامه داد: در دهه سوم دشمنان بسیار تلاش کردند پیام انقلاب از مرزها عبور نکند و به کشورهای دیگر کشیده نشود و این پیام در درون مرزها متوقف شود و دچار ایستایی شده و درجا باقی بماند.
وی گفت: اما در دهه سوم در توسعه پیام انقلاب اسلامی توانست این پیام را به بسیاری از ملت های آزادی خواه برساند و در دهه چهارم که دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شد این دهه با بیداری اسلامی در منطقه همزمان شده که بسیاری بااهمیت است. امروز مسئله خداخواهی، عدالت خواهی و هویت دینی اسلامی در میان مردم مسلمان پررنگ شده است که البته دشمنان می خواهند شبهاتی در حوزه دشمن شناسی و دشمن ستیزی ایجاد کنند.
وی با اشاره به نفوذ پیام انقلاب اسلامی از یمن تا قلب آفریقا خاطرنشان کرد: این پیام انقلاب پیام بیداری است که این ملت ها آن را دریافت کردند و حقیقتا عرصه را بر دشمن تنگ کردند و دشمن را دچار استیصال کردند.
وی با بیان اینکه در قیام عاشورا یزیدیان دچار استیصال شدند، افزود: در جریان انقلاب اسلامی این موضوع برای تحلیل گران واضح است و بعد از جنگ جهانی دوم و دوقطبی شدن جهان مثلث شوم جریان استکبار در جریان مطالعات خود آنچه را که مانع سلطه گری و چپاول ملت ها می داند تنها اسلام متعهد و ناب اسلامی است که پرچمدارش نظام جمهوری اسلامی است و آن را به عنوان مهمترین مسئله خود میداند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی بزرگترین چالش مغرب زمین در مقابل حکومت های سلطه طلب است، تصریح کرد: دشمن می خواهد به جای اسلام خواهی و شهادت طلبی هدف رفاه زدگی و مصرف زدگی را با راهکارهایی که غیرت و همیت دینی را در جامعه کمرنگ می کند، دنبال کند و به جای روحیه مقاومت و جوانمردی فرهنگ غربی را توسعه دهد.
عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان با اشاره به نسخه های گوناگون دشمن در ایجاد اختلاف در دنیای اسلام از انواع اختلافات قومی و مذهبی و فرهنگ سازی مبتذل غربی در برابر اصالت جامعه اسلامی تصریح کرد: آنچه به نام قدرت در جامعه اسلامی از آن یاد می شود فقط مولفه نظامی نیست بلکه باور، ایمان و اعتقاد مردم است. سه راهبرد کلان دشمن در جریان نفوذ بر فضای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی که سعی دارد در جمهوری اسلامی به عنوان پرچمدار استقلال طلبی نفوذ کند.
وی با بیان اینکه تغییر رفتار جمهوری اسلامی در منطقه به عنوان یکی از راهبردهای کلان دشمن در جریان نفوذ است، خاطرنشان کرد: اگر نبود استقلال و بصیرت آفرینی رهبر انقلاب در جایگاه دیده بان انقلاب اسلامی و هشدارهای به موقع در خصوص مراقبت از جریان نفوذ دشمن امروز شرایط به گونه ای دیگر بود.
ماهیت امریکا با تغییر رئیس جمهور عوض نمی شود
سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند هوایی غیرعامل در حاشیه همایش نظام سلطه و جریان نفوذ در جمع خبرنگاران گفت: هر کشوری برای دفاع از آرامش صلح و پایداری ملت خود و دفاع از قانون اساسی باید قدرت دفاعی خودش را افزایش دهد به نحوی که بتواند عکس العمل و انعکاس این قدرت را در دشمنان باعث بازدارندگی شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل افزود: بازدارندگی یک مفهوم ذهنی است که معمولاً در ذهن دشمن باید شکل بگیرد پس در ابتدا ما باید قدرت دفاعی خود را سازماندهی کنیم و تولید قدرت نماییم و پس از آن قدرت خود را به دیگران تفهیم کنیم تا آنها دچار اشتباه محاسباتی نشوند و پس از آن است که می توانیم انتظار تغییر رفتار در آنها داشته باشیم که این همان بازدارندگی است.
سردار جلالی خاطرنشان کرد: کشور امروزه در ابعاد مختلف متکی به صنایع داخلی بر اساس استراتژی دفاعی بومی و دفاعی کشور است و توانسته است آنچه که لازم است را برای ایجاد بازدارندگی منطقه ای تولید نماید و خود را به آن مجهز کند.
وی گفت: نیروهای مسلح ایران توانسته اند به این بنیه دفاعی مجهز شوند و شاهد آن هستیم که نتیجه این تجهیز آرامش و امنیتی است که امروزه در منطقه داریم.
سردار جلالی در پاسخ به این سوال که با توجه به تهدیدات میزان تجهیزات را در کشور کافی می دانید اظهار کرد: تهدیدات مبنا در کشور ما تهدیدات ناهمطراز است و ظرفیتهای ما نیز بر همین اساس طراحی شده و پیش بینی ما این است که اگر در مقابل این تهدیدات قرار بگیریم توان مقابله و بازدارندگی داریم.
وی گفت: همین میزان که پس از جنگ توانستیم بازدارندگی ایجاد کنیم علی رغم حضور ابرقدرتها درگیر جنگ نشویم نشاندهنده این است که قدرت دفاعی ما کافی است.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص طرح کنگره امریکا برای اجازه به رئیس جمهور این کشور در مقابله با تهدیدات نیروهای مسلح ایران اظهار کرد: قضاوت در مورد رئیس جمهور جدید امریکا را به زمان بعد موکول می کنیم و سعی می کنیم بگذاریم او اقدامات خودش را انجام دهد و استراتژی اش مشخص است اما از سوی دیگر با تحقیر رئیس جمهور تغییری در ماهیت امریکا ایجاد نشده است.
سردار جلالی گفت: قدرت نظامی امریکا در طول این چندسال نه کم و نه زیاد شده است ما در برابر همین ظرفیت امریکا توانستیم بازدارندگی ایجاد کنیم و همین مسیر را ادامه می دهیم به نظر بنده انها در اینده نزدیک به یک عقل منطقی و تعادل در مقابل ایران خواهند رسید.
اشکال و اهداف جریان نفوذ از زبان سردار جلالی/تغییر در اولویتها از اهداف نفوذ است
سردار جلالی رئیس سازمان پدافند هوایی غیرعامل در همایش نظام سلطه و جریان نفوذ با بیان اینکه مفهوم نفوذ زیرمجموعه بکارگیری قدرت نرم تعریف می شود و از دسته بندیهای جنگ نرم است گفت: نفوذ چارچوبهای گوناگونی دارد که در حوزه های مختلف تعریف می شود. نفوذ در قالب حوزه علم و فناوری می تواند با نفوذ در قالب و محدوده قانون منطبق بر قانون و مقررات عمل کند و در جایی مقررات کنترل خود را از دست داده و بسیاری از نفوذی ها سعی می کنند از این راهکار در تسهیل قانون جریان نفوذ را پیش ببرند.
سردار جلالی اظهار کرد: جنگ نیمه سخت در محدوده و چارچوب قانون نیز تعریف می شود و شاهدیم که در فرای قانون و پنهان از قانون نیز به صورت اقدامات نفوذی و امنیتی ورود می کند. نفوذی ها سعی می کنند قوانین را روانسازی کنند و به نوعی قوانین و مقررات را آماده سازی می کنند به طور مثال در بخشهایی از سرمایه گذاری خارجی بحث های بازدارندگی اصلاح شود.
سردار جلالی گفت: نفوذ در دو بخش راهبردی و اجرایی تعریف می شود در امر راهبردی نفوذ در سطح رهبری و سطوح عملیاتی در حوزه مدیران اجرایی از طریق آموزش اقدام می کند و در بحث اجرایی در بخشهای کارآفرینی از آن استفاده می شود.
وی با بیان اینکه برخی نفوذ را صرفاً امنیتی تعریف می کنند مانند فاجعه 7 تیر و 72 تن که یک واقعیت امنیتی و ماهیت پیچیده داشت اظهار کرد: برخی با این تعریف فقط دستگاههای امنیتی را موظف به پیگیری امر نفوذ می دانند اما نفوذ در چارچوب دیگری نیز دنبال می شود که منظور رهبر انقلاب را باید از این موضوع دنبال کنیم.
سردار جلالی گفت: عده ای در شناسایی نفوذ اشتباه عمل می کنند و فقط نفوذ را امنیتی می دانند انها عمق کلام رهبر انقلاب را نفهمیده اند و یا خود بخشی از بازیگری نقش نفوذ هستند و نمی توانند بازی بالادستی را تشخیص دهند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: آنچه از نفوذ تعریف می شود با هدف اصلی تغییر از درون است که استراتژی تغییر که آمریکا از آن استراتژی نفوذ را دنبال می کند معنا می شود که تلاش می شود نظام درک مسایل نخبگان کشور تغییر کند و تهدید را منفعت و منفعت را تهدید تشخیص دهند.
وی گفت: در این خصوص جریانات امریکایی را راه حل می دانند تا جایی که توانسته اند نفوذ و تهدید را با منفعت تغییر داده و در نظام ادراک و تصمیم آنها نفوذ کنند و نظام تصمیم گیری آنها را مورد هدف قرار داده اند.
وی ادامه داد: در سطح راهبردی نفوذ اگر بتوانیم این موضوع را در مسئولان کشور تبیین کنیم که بدانند تشخیص منفعت و تهدید کدام است انها از طریق شبکه های اجتماعی نوعی گفتمان سازی می کنند که جابجایی تهدید و منفعت به صورت خاص دنبال شود.
سردار جلالی از جمله اهداف نفوذ را تغییر در اولویت ها دانست و افزود: جریان نفوذ از اهداف نفوذ تغییر در اولویتهاست که اولویتهای غیرمهم را در راس قرار دهند مثلاً در جایی که اولویت اقتصادی مهم است اولویتهای سرگرمی و تفریحی را در مرحله اول و رفع قرار دهند.
وی با بیان اینکه در برخی موارد نفوذ در تغییر مفهوم تعریف می شود اظهار کرد: تعریف ضدارزش از ارزشها از اهداف جدی نفوذ است جایی که از اهداف نفوذ در نخبگان تعریف می شود تا حدی که در این موضوع ارزشهای انها را تحت تاثیر قرار می دهند.
وی ادامه داد: ممکن است نفوذ در حوزه سیاسی شکل بگیرد و در احزاب و گروههای سیاسی مانند حزب توده که به طور کامل مورد نفوذ دشمن قرار گرفته بود و اهداف دشمن را دنبال می کرد معنا شود.
وی اظهار کرد: بد نیست خارج از تعلقات سیاسی مفاهیمی برای معنای استراتژی احزاب و دشمن تعریف کنیم تا بدانیم آیا این استراتژیها همسو هستند یا خیر.
شناسایی ۱۶۰ موسسه از امریکا اروپا و کشورهای منطقه برای عملیاتی کردن راهبردهای جریان نفوذ
سردار محمدرضا حسنی اهنگر، فرمانده دانشگاه جامع امام حسین در حاشیه اولین همایش ملی نظام سلطه و جریان نفوذ در جمع خبرنگاران گفت: نظام سلطه نقش جامعی را علیه جمهوری اسلامی ایران بعد از به نتیجه نرسیدن تهدیداتش تهیه کرده است که از آن جمله می توان به جنگ تحمیلی و تحریمها اشاره کرد.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین ادامه داد: اکنون آنها در زمینه های فرهنگی فکری سیاسی شروع به برنامه ریزی کرده اند و عملاً سعی کرده اند با این راهکارها در قالب نفوذ که راهبرد اصلی آنهاست مقاصد خود را به پیش ببرند.
وی افزود: دانشگاهها، اتاق فکرها، لابیهای مختلف مانند آل پک غولهای صنعتی و احزاب سیاسی رسانه هایشان تصمیم گیرنده اصلی برای ارایه راهکار برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران هستند و شورای امنیت ملی امریکا به رهبری رئیس جمهور این کشور سردمدار این اقدامات است.
سردار حسنی آهنگر خاطرنشان کرد: آنها سعی کرده اند با روش دیپلماسی جریان نفوذ را در ایران راه اندازی کنند و حدود 160 موسسه از آمریکا اروپا و کشورهای منطقه این راهبردها را عملیاتی می کنند که شناسایی شده اند.
فرمانده دانشگاه امام حسین افزود: راه مقابله با این جریان یک مسیر پیچیده است که لازم است تا دانشگاهها و مراکز علمی در قالب جبهه فرهنگی انقلاب این موضوع را رصد کنند و نقشه جامع تبیین نمایند.
وی گفت: ما در قالب این همایش و 76 نشستی که در دانشگاهها برگزار کردیم سعی کردیم تا این نقشه جامع دشمن را باز کنیم و راه مقابله با آن را ترسیم نماییم.
سردار حسنی آهنگر با اشاره به نقشه اصلی صهیونیستها در جریان نفوذ گفت: ما سعی می کنیم این گفتمان را رایج کنیم که انقلاب اسلامی نباید آینده خود را در این مسیری که آنها ترسیم کرده اند تعریف کند. ما باید خودمان آینده کشور را تبیین کنیم و براساس اندیشه های دینی آن را نهادینه کرده و سپس اجرایی کنیم.
برگزاری دوره آموزشی حاج عبداله والی با هدف چگونگی تشکیل گروه جهادی
دوره آموزشی حاج عبداله والی با حضور جمعی از جهادگران عضو جبهه جهادی منتظران خورشید برگزار شد. این دوره سه روزه در مشهد مقدس انجام گرفته و 7 جلسه آموزشی با موضوع چیستی- چرایی و چگونگی اردوی جهادی به بحث حرکت های محرومیت زدایی اختصاص یافت.
سید علی بهشتیان مدیریت دوره آموزشی را برعهده داشت گفت: جایگاه خدمت به عباداله، نقش اردوهای جهادی در تمدن سازی؛ فرآیند برگزاری اردوی جهادی و راهکارهای تشکیل یک گروه جهادی از جمله عناوین تدریس شده در این دوره بود.
قائم مقام جبهه جهادی در همین خصوص افزود: این دوره به صورت مصور ضبط و مستند سازی گردیده است که به زودی پس از تدوین نهایی به همراه جزوه مکتوب در اختیار عموم علاقمندان به ویژه گروه های جهادی کشور قرار خواهد گرفت.
این فعال جهادی ضمن تقدیر از نهادهای همکار و اعضای مجمع خیرین جهادی که از این دوره حمایت کردند، اظهار داشت و محتوای این دوره که به همت برادر اسماعیل احمدی خادم جبهه جهادی(در 260 پنجرهدر نرم افزار پرده نگار(پاور پوینت) بنا به دو اصل نیاز سنجی و مخاطب شناسی تدوین شده است که یقیناٌ با استقبال جهادگران در کشور مواجه خواهد شد.
وی در پایان اشاره کرد: به زودی نحوه تحویل بسته آموزشی از طریق راه های ارتباطی جبهه جهادی اعلام خواهد شد.
تقدیر از ۳۰ مدیر جهادی برتر در دومین همایش سراسری مدیریت جهادی
سردار محمد حسین سپهر، رییس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: دومین همایش سراسری مدیریت جهادی 18 بهمن در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود. در این همایش از 30 مدیر جهادی برتر تقدیر می شود. این مدیران از میان 130 مدیر که مورد ارزیابی قرار گرفتند انتخاب شدند و از 30 مدیر برتر 2 نفر از بانوان هستند.
وی تصریح کرد: رهبر انقلاب سال 93 را به عنوان اقتصاد مقاومتی، مدیریت جهادی، فرهنگ و عزم ملی نامگذاری کردند و تاکید کردند مسئولان موظف اند در دو عرصه اقتصاد و فرهنگ مجاهدانه وارد میدان شوند و در سال 94 نیز تصریح داشتند مدیریت جهادی که سال گذشته عنوان کردند مربوط به امسال نیست بلکه مربوط به همیشه است و ما احتیاج به مدیریت جهادی در تمام سال ها داریم به همین منظور انجمن مردمی با هدف پیگیری منظومه فکری رهبر انقلاب با حضور نخبگان علمی و فرهنگی در سال 93 تشکیل شد و دومین همایش مدیریت جهادی در این هفته به همین منظور برگزار میشود.
وی در مورد اهداف انجمن مدیریت جهادی خاطرنشان کرد: لبیک به فرمان رهبر انقلاب، لزوم ایجاد پایگاه مردمی دایمی برای تقویت و ترویج مدیریت جهادی، آموزش کاربردی برای مدیریت جهادی در عرصه های گوناگون و تشکیل یک هیئت اندیشهورزی در بخش مدیریت و فعالیت های جهادی از جمله اهداف تشکیل این انجمن است.
سردار سپهر با اشاره به تبیین نقش مدیریت جهادی و مدیران جهادی در تصمیم گیریهای کلان کشور به عنوان یکی دیگر از اهداف این همایش اظهار کرد: ارزیابی از شاخص ها و مولفه های مدیریت جهادی در کشور و تشریح مفاهیم مدیریت جهادی و همچنین تاکید بر نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف مدیران در بخش های دولتی و خصوصی و آسیب شناسی مدیریت از دیگر اهداف تشکیل این انجمن است تا از این راه به اصحاب تصمیم سازی در کشور کمک شود.
وی با بیان اینکه شناسایی و معرفی مدیران جهادی در بخش خصوصی و دولتی به جامعه و ارایه الگوهای مدیریت جهادی به کشور از دیگر اهداف این همایش است، اظهار کرد: تلاش برای جلب مشارکت حوزه و دانشگاه برای گنجاندن مدیریت جهادی در دانشگاه و حوزه، عملیاتی کردن شاخص های مدیریت جهادی در عرصه عمل و اجرا، حمایت از مدیریت جهادی در عرصه اقتصاد، فرهنگ و اجتماع از دیگر اهداف تشکیل انجمن مدیریت جهادی است.
وی در مورد شاخص های ارزیابی مدیریت جهادی و انتخاب مدیران افزود: کسانی که با تولید علم و دانش و تکیه بر توانمندی های داخلی و سختکوشی و عمل انقلابی تلاش می کنند بن بست ها را از میان برداند و با روحیه خودباوری و ایمان به خدا توکل می کنند و در عرصه های مختلف تولیدی بدون استفاده از حمایت های بزرگ مالی کارهای عظیمی را انجام می دهند که محصول آنها از جمله نیازمندی های کشور محسوب می شود و مشکلات مردم را حل می کند از جمله مدیران برگزیده هستند.
سردار سپهر اظهار کرد: این مدیران با اقدامات خود مردم را امیدوار می کنند و موجب تقویت عمل جهادی و انقلابی در سطح شده اند به همین منظور با ارزیابی در این عرصه در این همایش مورد تقدیر قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه در همایش مدیریت جهادی شخصیت های پارلمانی، فرهنگی و دانشگاهی حضور خواهند داشت، تصریح کرد: شناسایی ظرفیت های بالفعل در عرصه های اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، سازندگی و تولید علم و تشریح و تبیین مبانی و اصول مدیریت جهادی از منظر نخبگان و همچنین کمک به ترویج فرهنگ مدیریت جهادی از منظر رهبر انقلاب از جمله اهداف این همایش است.
سردار سپهر ادامه داد: این انجمن به دنبال ترویج منظومه فکری رهبر انقلاب است و تلاش می کند هیئت های اندیشه ورزی مدیریت جهادی و انقلابی را و کسانی که به پیاده سازی منویات رهبری کمک می کنند در این انجمن حضور داشته باشند.
وی در مورد شاخص ارزیابی فردی مدیریت جهادی افزود: ویژگی های مدیران جهادی از نگاه قرآن و تجارب حکومت علوی در صدر اسلام و شیوه های قرآنی مورد ارزیابی قرار گرفته است و بر اساس منابع دینی و قرآنی ویژگی های مدیران جهادی بسیار زیاد است که از جمله آنها می توان اخلاص، نیت الهی، توکل به خدا، خودباوری، صبر و پایداری، اعتماد به نفس، راضی نبودن به وضع موجود اشاره کرد.
سردار سپهر خاطرنشان کرد: مدیران جهادی به دنبال پیشرفت و بالندگی هستند که کسانی هستند که خطرپذیری عاقلانه را می پذیرند و سختکوشی سرلوحه آنهاست و با تمام توان با عبور از موانع سعی در پیاده کردن راه حل ها دارند و در عرصه علم و دانایی تلاش می کنند. این افراد تکلیف محور هستند و در عرصه فعالیت های گوناگون فسادستیزند و همواره شایسته سالاری را سرلوحه خود قرار می دهند.
وی تصریح کرد: مدیر جهادی کسی است که در مقابل موانع پیشرفت انقلاب ایستادگی می کند و راه پیروزی بر مشکلات را می داند. مدیر جهادی آرمانخواه و واقعبین است و با نگاه به مقتضیات زمان اقدام و عمل می کند و دشمن را ناکام می گذارد. این مدیران همواره نظارت، کنترل و هدایت سازمان برای تامین اهداف سازمان خود را به عنوان اولویت می دانند.
سردار سپهر در خصوص شعار این همایش گفت: ارایه راهبردهای علمی و جهادی به قوای سهگانه شعار این همایش است، ما می خواهیم در این همایش اقدامات علمی را ارایه دهیم.
رییس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور در مورد فلسفه مدیریت جهادی گفت: دشمنان برای خشکاندن ریشه انقلاب تلاش می کنند و ما می خواهیم با آنها مقابله کنیم. موانع مختلف در برابر نظام وجود دارد که البته ناکامی های زیادی که در بخش های مختلف داریم همه مربوط به دشمنان نیست و موانعی وجود دارد که ما می توانیم آنها را برداریم که یکی از آنها تنبلی است.
وی گفت: اصل ما می توانیم و توانمندی نظام یکی از اهداف مدیریت جهادی است که در این همایش بر آن تاکید داریم. ما نیازمند تولید امید و نشاط در مردم هستیم و باید امید را به مردم نوید دهیم و این همان عمل جهادی است. باید یقین بدانیم دشمنان دست از سر ما برنمی دارند و برای عبور از تهدیدات نیازمند عمل، فکر و محصول جهادی هستیم.
سردار سپهر یادآور شد: ما حامل تجارب 38 سال انقلاب و 8 سال دفاع هستیم که با عمل انقلابی و جهادی هزاران عمل ناشدنی را می توانیم شدنی کنیم و دشمن را ناکام بگذاریم.
وی گفت: تجارب بنیاد ایثارگری، جهاد سازندگی در کشور بسیار زیاد است. ما نیازمند آن هستیم که این تجارب را بار دیگر به ظهور و بروز برسانیم.
رییس انجمن مدیریت جهادی کشور گفت: ما نیازمند الگوسازی برای کشورهای مسلمان هستیم. این تجارب می تواند برای کشورهای مسلمان مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما