به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، «علی عطشانی» کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی «یادم تو را فراموش» در نشست خبری درباره شباهت هاي اين فيلم با ماجرای شهلا جاهد، گفت: پيمان عباسی، نویسنده کار، درباره اين ماجرا تحقيق كرده بود و همه جلسات دادگاه را نيز بررسي كرده بود و بر اساس مستندات اين فيلمنامه نوشته شد که در واقع برداشتی آزاد از آن واقعه به حساب می آید. ما در این فیلم قصد قضاوت واقعه را نداشتیم چراکه موافقم فيلمساز نبايد حكمي كه صادر شده است را قضاوت كند. اما اگر شما همچين احساسي كرديد، اشتباه كرده ام.
وی در مورد حاشیه و جنجال هایی که همیشه در فیلم هایش دارد، نیز بیان کرد: زماني كه فيلمسازي را شروع كردم ناخودآگاه حاشيههايي به وجود آمد و در زمان «دموكراسي در روز روشن» دستمزد رضا گلزار جنجال به پا كرد. ممكن است در برخي مواقع خودم در مديريت اين حاشيه ها مقصر بودم اما بخشي از اين حواشي به من مربوط نمي شده است. از حواشي خسته شم و از اين پس ميخواهم خود فيلم هايم باعث ديده شدن شوند و براي دوري از حواشي در انتخاب فيلمنامهها وسواس بيشتري خواهم داشت.
عطشانی همچنین درباره انتخاب مازيار فلاحي توضيح داد: فقط به اين دليل بود كه نوع خواندن مازيار محزون است و من دنبال چنين كسي بودم. او را انتخاب كردم و دنبال طرفداران مازيار نبودم اما خوشحالم كه هواداران او باعث ديده شدن فيلم شوند. نوع قطعاتی كه در فيلمنامه وجود داشت، با جنس خواندن مازيار منطبق بود و دوست داشتم اگر قرار است خوانندهاي در فيلم بخواند و حضور داشته باشد، با نوع فيلم همخواني داشته باشد.
پيمان عباسي، فیلمنامه نویس هم درباره نگارش فيلمنامه گفت: ما اصراري نداشتيم آن واقعه را بازسازي كنيم و برداشتي آزاد از اين ماجرا بود، اگر قرار بود داستان شهلا جاهد باشد نام واقعياش را در ميگذاشتم. زمان دادگاه پيگير بودم كه ماجرا به كجا ميرسد و در آن دوره سيناپسي هم نوشتم و قرار بود با سيدکمال طباطبايي آن بسازيم و حتي پروانه ساخت هم صادر شد اما آقاي محمدخاني شكايت كرد و پروژه متوقف شد. وقتی مجدداً سيناپس را خواندم، حالش را دوست داشتم و دلم ميخواست ساخته شود.
وی تصریح کرد: تاريخ ثبت اين سناريو شش سال قبل از «خشم و هياهو» و ديگر فيلمهاي مشابه بود كه درباره اين موضوع ساخته شده اند.
نظر شما