به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست خیرین قرآنی با حضور مهدی قرهشیخلو رییس سازمان دارالقرآن، زرنگار معاون چاپ و نشر قرآن کریم و جمعی از اعضای انجمن خیرین قرآنی در سازمان دارالقرآن یکشنبه ۲۴ بهمن ماه برگزار شد.
در ادامه این نشست، جمعی از اعضای انجمن خیرین قرآنی به ارایه نقطه نظرات و بیان دیدگاههای خود در حوزه چاپ و نشر قرآن پرداختند.
خاموشی، خیر قرآنی در ادامه با بیان اینکه در سال 91 انجمن خیرین قرآنی با هدف چاپ قرآن کریم تاسیس شد، گفت: با گذشت یک سال و نیم از فعالیت این انجمن در سال 93 بیست هزار قرآن از طرف انجمن منتشر شد.
وی خدمت در این حوزه را معاملهای با سود بسیار با خدای متعال دانست و بیان داشت: اگر هر کدام از ما یک شبکه مردمی برای چاپ و توزیع قرآن شویم این سنت حسنه را برای آیندگان حفظ خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه مأموریت انجمن خیرین قرآنی رساندن قرآن به مراکزی است که دچار کمبود قرآن هستند، گفت: یکشکل بودن، درست بودن قطع و چاپ و فونت و ترجمه از مشخصات یک قرآن کامل میباشد.
یکی دیگر از خیرین قرآنی در ادامه این نشست با بیان اینکه ایجاد سازمان جمعآوری کمکهای قرآنی یکی از ضرورت های انجمن خیرین می باشد، گفت: اگر یک نفر متولی جمعآوری کمکها باشد یک همت عمومی در کشور جهت چاپ و توزیع قرآن به وجود خواهد آمد.
وی ادامه داد: یکی از اولویتهای این انجمن قرار دادن قرآن با ترجمه مناسب در اختیار مسلمانان در کشورهای اسلامی می باشد.
احمد حاجی شریف در ادامه با بیان اینکه یکی از وظایف سازمان دارالقرآن نظارت بر چاپ و نشر قرآن می باشد، تصریح کرد: آموزش روخوانی و روانخوانی و مفاهیم و تفسیر قرآن و همچنین تربیت مربی سبک زندگی قرآنی از دیگر وظایف سازمان میباشد.
وی با بیان اینکه 600 اداره کل سازمان تبلیغات در شهرستانها و تعداد بسیاری در استانها در حوزه چاپ قرآن فعالیت میکنند، خاطرنشان کرد: استانها بیشتر از شهرستانها به لحاظ کمبود قرآن دچار مشکلات می باشند.
حاجی شریف با بیان اینکه بیشترین قرآنی که در حال حاضر در کشور منتشر میشود با خط عثمان طه می باشد، گفت: این در حالی است که سازمان دارالقرآن قرآنی با خط خوشنویسی و با کیفیتی بهتر از قرآن عثمان طه چاپ کرده است.
این خیر قرآنی با بیان اینکه قرآن منتشر شده از سوی سازمان دارالقرآن بدون غلط و با مقاومت بسیار منتشر شده است، تصریح کرد: این قرآن با هزینه 6500 تومان به چاپ رسیده است که بسیار از قرآن عثمان طه ارزانتر تمام شده است.
یکی دیگر از خیرین قرآنی با بیان اینکه در حال حاضر ضرورت راهاندازی نهضت ترجمه صحیح قرآن احساس میشود، ادامه داد: اگر یک حرکت مردمی در داخل کشور به وجود بیاید و قرآنهای اضافی از خانهها فراخوان داده شود بسیاری از مشکلات در حوزه چاپ و نشر از بین خواهد رفت.
نظر شما