به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیأت نظارت بر کانونهای فرهنگی وهنری مساجد استان کردستان، در این کارگاه آموزشی در جمع 35 نفر از بانوان کار آفرین کانون های مساجد استان، گفت: این کارگاه با هدف شناسایی و ساماندهی کارآفرین، شبکه سازی حوزه کار آفرین و استعدادیابی در مساجد و ترویج گفتمان اقتصاد مقاومتی و مهارت های کار آفرین با توجه به دستور العمل های آن از اهداف مهم برگزاری این کارگاه آموزشی است.
وی افزود: در سال آینده نمایشگاه از فعالیت ها و دستاوردهای کانون های مساجد با محوریت عبد صالح برگزار خواهد شد.
این مقام مسئول اظهار داشت: کانون تخصصی حجاب و عفاف طرحی را به ستاد عالی کانون های مساجد ارائه کرد و مورد تصویب آنها قرار گرفت و این کارگاه آموزشی در این راستا برگزار شد.
وی در ادامه با بیان اینکه در دنیای امروز هیچ کسی نمی تواند بدون حرفه و شغلی زندگی کند، افزود: همه افراد برابر با نیازشان مجبور به ایجاد شغل هستند و باید در این راستا برای ایجاد کار و حرفه برای گذراندن زندگی تلاش کنند.
گلباغی با اشاره به اهمیت کار آفرینی، بیان کرد: با توجه به افزایش بیکاری جوانان در کشور می توان از طریق کارآفرینی با جذب کردن جوانان به خصوص بانوان به ایجاد حرفه و شغل دست یافت.
وی تصریح کرد: این طرح های کار آفرینی در مساجد هم موجب رونق کانون و مسجد می شود و هم حس رقابت مفید و کار آمد بین اعضای کانون در زمینه علم و دانش را در پی دارد.
وی سخنانش با قدردانی از خواهران کار آفرین در مساجد افزود: تاکنون فعالیتهای گستردهای در سطح کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان صورت گرفته و تلاش خواهیم کرد که در سایر بخشها و رشتههایی که زمینه فعالیت در سطح کانونهای فرهنگی و هنری وجود دارد، کارگاههایی با حضور جوانان و نوجوانان برگزار شود.
کارشناس امور بانوان کانون های مساجد استان هم خاطر نشان کرد: مساجد علاوه بر اینکه محلی برای عبادت است می تواند امروزه بستر خوبی برای ترویج فرهنگ کار آفرینی باشد.
گفتنی است، در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی کار آفرین نمایشگاهی از دستاوردهای آثار هنری خواهران عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در رشته هایی چون خیاطی، گلسازی، منجق دوزی، کیف سازی و گونی بافی، گیوه بافی، ملیله دوزی... به نمایش گذاشته شد.
نظر شما