دکتر ابراهیم شکیبا معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، با اشاره به ضرورت پیشگیری از بیماری های رفتاری، به خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: سه مرکز تخصصی از بیماری های رفتاری در استان کرمانشاه فعال است.
وی با بیان اینکه باید تعداد مراکز تخصصی پیشگیری از بیماری های رفتاری افزایش یابد، افزود: مراکز تخصصی پیشگیری از بیماری های رفتاری عامل موثری در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است و باید از سوی دولت بودجه بیشتری برای احداث و تجهیز مراکز تخصصی پیشگیری از بیماری های رفتاری اختصاص یابد.
دکتر شکیبا، در خصوص تعداد مراکز درمانی استان کرمانشاه، اظهار کرد: در حال حاضر 111 پایگاه سلامت، 649 خانه بهداشت، 62 مرکز سلامت روستایی، 69 مرکز سلامت شهری 10 مرکز آموزش بهورز و چهار پایگاه مراقبت مرزی در استان کرمانشاه مشغول به ارائه خدمت هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در استان کرمانشاه، ابراز کرد: در راستای اجرای این طرح 430 مراقب سلامت جذب شده است و 170 نفر دیگر نیز تا اوایل اسفند از طریق آزمون دانشگاه علوم پزشکی جذب میشوند.
وی با بیان اینکه با کمبود پرستار در استان مواجه هستیم، تاکید کرد: دولت باید ظرفیت دانشگاه ها را برای جذب پرستار افزایش دهد تا مراکز درمانی بهتر خدمت رسانی کنند.
دکتر شکیبا، در پایان با اشاره به اینکه باید برای مقابله با افزایش تعداد مبتلایان به بیماری ایدز چاره ای اندیشیده شود، یادآورشد: در استان کرمانشاه 3 هزار و 500 بیمار مبتلا به ایدز شناسایی شده است.
نظر شما