تامین ۸۲ درصد هزینه های آسایشگاه کهریزک توسط خیرین

خبرگزاری شبستان: مدیر آسایشگاه کهریزک بابیان اینکه هر ماه ۲میلیون تومان برای هر مددجو در کهریزک هزینه می شود گفت : ۸۲ درصد هزینه های آسایشگاه کهریزک توسط خیرین تامین شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمد رضا صوفی نژاد، مدیر آسایشگاه کهریزک در نشست خبری با عنوان مشکلات و چالش های عمرانی آسایشگاه کهریزک که امروز برگزار شد گفت: آسایشگاه کهریزک دارای 40 هکتار مساحت است که این مجموعه  دارای 180 هزار متر ساختمان و زیربنا است.

وی افزود: در این مجموعه تعداد 900 کارمند رسمی فعالیت می کنند و 2 هزار خانم و آقای نیکوکارکه از شنبه تا چهارشنبه به سالمندان رسیدگی می کنند.

صوفی نژاد تصریح کرد: در این مجموعه 40 معلم بازنشسته نیکوکار داریم که تعداد 40 دانش آموز ما را آموزش می دهند. در حال حاضر 6 فارغ التحصیل لیسانس و یک فارغ التحصیل دکتری داریم.

وی با تاکید براینکه آسایشگاه خیریه کهریزک بر  محور خیر بودن مردم قرار دارد گفت: در سال گذشته این مرکز حدودا 36 میلیاردتومان هزینه داشته است که 18 درصد این هزینه ها توسط سازمان های دولتی و مابقی توسط خیرین و نیکوکاران که پشتوانه اصلی آسایشگاه کهریزک هستند پرداخت شده است.

 

مدیر آسایشگاه کهریزک بابیان اینکه هر ماه ۲میلیون تومان برای هر مددجو در کهریزک هزینه می شود گفت : ۸۲ درصد هزینه های آسایشگاه کهریزک توسط خیرین تامین شده است.

 

صوفی نژاد با بیان اینکه بخش های زیادی از کهریزک نیاز به بازسازی دارد بیان کرد: این مجموعه در سال 51 تاسیس شده است. در این شهرک بزرگ ما نیا به بازسازی 9 بخش داریم که حدود 700 میلیون تومان هزینه بازسازی نیاز دارد.

 

وی ادامه داد: آسایشگاه کهریزک دارای  24 بخش  است که مجموعا 18 حمام در بخش های کهریزک وجود دارد که 10 حمام نیاز به بازسازی کامل دارد. حدود 560 میلیون تومان برای بازسازی بودجه نیاز داریم.

 

مدیر آسایشگاه کهریزک تصریح کرد: ابعاد حمام ها به صورتی است که در  هر مرحله 100 نفر از سالمندان توسط 30 نفر نیکوکار شستشو می شوند.

 

وی بیان کرد: برای سفرهای زیارتی و سیاحتی سالمندان و معلولینی که در کهریزک هستند، مجموعه دارای یک اتوبوس فرسوده بود که اجازه تردد در جاده های بیرون از شهر را ندارد. با توجه به اینکه اتوبوس جک دار برای این مسافرت ها نیاز بود، مبلغ 800 میلیون بودجه لازم داشتیم که فقط 50 میلیون تومان موجودی داشتیم وقرار داد خرید اتوبوس با همین 50 میلیون تومان موجودی بسته شد و مابقی آن توسط خیرین تامین شد.

 

وی با بیان اینکه فعالیت همکاران ما در این مجموعه به دلیل نوع کار آنها را دچار فرسودگی روان می کند گفت: نیاز داریم تا به نیاز های روحی و روانی  کارمندان نیز توجه کنیم.تا بسترهای لازم برای امکان خدمت بیشتر به مددجوها راداشته باشیم.

 

مدیر آسایشگاه کهریزک ضمن تقدیر از هموطنان که برای عیادت از سالمندان به کهریزک می روند گفت: ما به صورت هفتگی 5 هزار بازدید کننده داریم و بسیاری از افراد از روی علاقه با شیرینی و ساندیس به این مکان می آیند که سالمندان بیماری هایی مانند دیابت و قند دارند و خوردن این اقلام برای آنان مضر است لذا درخواست داریم برای استفاده از هزینه کرد افراد آنان مبالغ همین اقلام را به صندوق های کمک های مردمی داده و رسید دریافت کنند.تا این مبالغ صرف ضروریات شود.

 

وی با بیان اینکه آسایشگاه کهریزک نیز همانند سایر آسایشگاه ها مشکلات مالی خود را دارد گفت: متاسفانه در قوانین هیچ حمایتی از خیریه وجود ندارد و کهریزک هم به دلیل اینکه امانتدار خوبی برای مردم است و استعداد درست استفاده کردن  از کمک های مردمی را دارد توانسته است که نیازهای سالمندان را به درستی پاسخ دهد.

 

در ادامه این نشست دکتر بختیاری، معاون سلامت آسایشگاه کهریزک بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از اماکن شهری برای زندگی معلولان مناسب سازی نشده است، و ما در جامعه دچار فقر و معلولیت های فرهنگی و محیطی هستیم.

 

وی افزود: حدود 10 میلیون نفر از جمعیت کشور نیاز به وسایل کمکی دارند و اگر بتوانیم زیرساخت ها و بسترهای لازم را برای همه افراد در جامعه محیا کنیم، معلولان کمتری برای نگهداری به مراکز سالمندان سپرده می شوند.

 

بختیاری بیان کرد: در برخی از سالن های آسایشگاه کهریزک دستگیره هایی در دو ارتفاع برای افرادی که قادر به راه رفتن نیستند نصب شده است که دارای هزینه ای بالغ برچند صد میلیون تومان شده است و به دنبال این هستیم با تامین بودجه برای سایر سالن های کهریزک نیز بتوانیم این دستگیره ها را نصب نماییم.

 

همچنین در ادامه دکتر حمیده پور فهم نیز بیان کرد: ما به دنبال این هستیم تا افرادی که به مجموعه کهریزک سپرده می شوند به  استقلال برسند و پس از بازتوانی از آسایشگاه ترخیص شوند. در حال حاضر 305 نفر از خدمات در منزل آسایشگاه کهریزک استفاده می کنند و 15 نفر نیز از کارگاه های توانبخشی کهریزک استفاده می نمایند که با 1750 نفری که در آسایشگاه بستری هستند 2070 نفر به صورت مستقیم از خدمات آسایشگاه بهره مند می شوند.

 

وی خاطر نشان کرد: ما به دنبال راه اندازی دانشگاه جامع علمی کاربردی هستیم تا بتوانیم نیروهایی تربیت نماییم که توانایی مراقبت از سالمندان را به صورت علمی دارند.

کد خبر 610397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha