ارتقاء سطح اعتقادی و فرهنگی دانش آموزان هدف اصلی آموزش عمومی استان است

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان ارتقاء سطح توانمندی اعتقادی و فرهنگی در دانش آموزان را یکی از راهبردهای اساسی سند چشم انداز برنامه پنجم توسعه عنوان کرد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان علی نظری مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان ظهر امروز (30 مرداد) در جلسه شورای توسعه برنامه ریزی که در محل استانداری برگزار شد، گفت: تقویت و ترویج مهارت های زندگی در دانش آموزان از دیگر راهبردهای مهم آموزش و پرورش استان است.

 

وی افزود: در سند چشم انداز توسعه بخش آموزش عمومی، زنجان به استان پیشرو و الگوی مناسب برای توسعه سایر استان ها تبدیل خواهد شد.

 

این مقام مسئول عنوان کرد: آموزش برای همه، آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش، دانش آموز توانمند، فضاهای آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی، کیفیت آموزش، مشارکت مردم، بخش غیر دولتی و منابع انسانی، موضوعات استراتژیک بخش آموزش عمومی در برنامه پنجم توسعه است.

 

وی ادامه داد: ارتقاء پوشش تحصیلی، به کارگیری امکانات و تجهیزات متناسب با فناوری ها و اطلاعات نوین، تربیت انسان های توانمند و افزایش نرخ با سوادی جمعیت 6 ساله و بالاتر برخی از اهداف سند چشم انداز برنامه پنجم توسعه است.

 

نظری گسترش و ایجاد فضاهای آموزشی، فرهنگی و ورزشی استاندارد، ارتقاء مهارت های حرفه ای معلمان و دسترسی کودکان واجب التعلیم به آموزش و پرورش رایگان را از راهبرد های اصلی سند برنامه پنجم توسعه تا پایان سال 94 عنوان کرد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به راه اندازی مجتمع آموزشی " حیات طیبه " در زنجان، خاطر نشان ساخت: امسال مجتمع آموزشی حیات طیبه در منطقه پونک زنجان به بهره برداری می رسد.

 

وی به اهداف بخش آموزش عمومی اشاره کرد و بیان داشت: در سند چشم انداز برنامه پنجم توسعه در استان زنجان، تا پایان سال 1394 نسبت دانش آموز به معلم به بیش از 21 درصد، سهم دانش آموزان مهارتی مقاطع دوم و سوم دبیرستان به بیش از 50 درصد، نرخ باسوادی جمعیت 6 ساله و بالاتر به بیش از 107 درصد و سهم دانش آموزان غیر انتفاعی از کل دانش آموزان به بیش از 7 درصد ارتقاء می یابد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 61052

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha