ضرورت دانش بنیان کردن امور خیر

خبرگزاری شبستان:مدیرعامل مجمع خیّرین کشور با اشاره به ضرورت دانش بنیان کردن امور خیر گفت: ترویج و تولید دانش در امر خیرپروری، فرهنگسازی، اصلاح روش های مدیریت امر خیر، تجدیدنظر در مورد خدمات رسانه می تواند درگسترش امر خیر در جامعه موثر باشد.

به گزارش خبرنگار شبستان، مجتبی رحماندوست، در همایش خیر ماندگار که در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است با اشاره به ضرورت ها و مصادیق خیر ماندگار گفت: در کنار توجه به خیررسانی سخت افزاری مانند انواع کمک های مادی، سبد کالا، جهیزیه، درمان، ساخت مدرسه و مسکن باید به خیررسانی نرم افزاری نیز توجه کنیم.

 

وی با اشاره به مصادیق خیررسانی نرم‌افزاری اظهار داشت: همانگونه که به خیررسانی به مددجویان بها می دهیم باید به خیررسانی به دست اندرکاران در امر خیر نیز اهمیت دهیم و ساماندهی خیریه ها، پالایش قوانین و مقررات مرتبط با امور خیر، اصلاح قوانین مالیاتی، تسهیل در صدور مجوزهای قانونی، ثبت خیریه ها، تسهیل در مقررات سپردن کودکان بی سرپرست و بدسرپرست به داوطلبان واجد شرایط اقداماتی انجام دهیم.

 

رحماندوست افزود: پیگیری ایجاد فراکسیون خیرین در مجلس، ایجاد کمیته (کارگروه تخصصی خیرین) در ساختار کمیسیون اجتماعی مجلس یا کمیسیون شوراها و امور داخلی، شناسایی نیازهای جدید اجتماعی و ایجاد مجامع خیرین برای آنها، طراحی و اجرای مدل های جدید خدمت رسانی با حفظ عزت مددجویان از دیگر اقداماتی است که می توانیم در حوزه خیر ماندگار انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: دسته بندی اقشار اجتماعی و ایجاد بخش خیرین، توسعه وقف، گسترش بیمه‌های عمر، اختصاص ثلث اموال برای امور خیر و ایجاد ثلث حساب خاص برای امور خیریه و ترویج آن در رسانه ها، توجه به خیران در بخش های کوچک تر، ایجاد فرهنگسازی و تشویق خیرین با انگیزه های دینی، توسعه امر خیر و مصادیق آن و توجه به دانش بنیان کردن شیوه های امور خیر از دیگر اقداماتی است که می توان در راستای نهادینه کردن خیر ماندگار انجام دهیم.

 

وی با اشاره به ضرورت دانش بنیان کردن امور خیر خاطرنشان کرد: ترویج و تولید دانش در امر خیرپروری، فرهنگسازی، اصلاح روش های مدیریت امر خیر، تجدیدنظر در مورد خدمات رسانه ها برای حفظ شخصیت و عزت مندی خدمات بگیران، اولویت بندی مصادیق خیر،‌ الگوسازی و ایجاد جوامع نمونه برای فراگیر کردن کامل امور خیریه از جمله مواردی است که می تواند در گسترش امر خیر در جامعه موثر باشد.

 

رحماندوست با اشاره به ضرورت فرهنگسازی برای پرداختن برندهای جامعه به یک کار خیر بزرگ خاطرنشان کرد: می توان از قهرمانان ورزشی سرشناس، ستاره های سینما، وزرای سابق، علمای سرشناس و مسئولان و اساتیدی که سالها مردم آنها را به نیکی می شناسند در راستای فرهنگ سازی برای کارهای خیر بهره گرفت.

کد خبر 611489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha