به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، محمود مظفر، قائم مقام ستاداقامه نماز کشور امروز(4اسفند) در گردهمایی دبیران ستاداقامه نماز شهرستان ها و دستگاه های اجرایی استان مازندران در باشگاه برق شرکت برق منطقه ای استان عنوان داشت: شناخت سطحی از نماز، عدم استمرار در اقامه نماز و عدم اطلاع رسانی درخصوص آثار و برکات نماز مهمترین عواملی است که موجب شده نماز در سطح جامعه فراگیر نشود.
وی با تاکید اینکه علاوه بر خواندن نماز باید دیگران را نیز به اقامه آن دعوت نمود، گفت: افرادی كه به اقامه نماز چندان اهمیتی نمی دهند نیازمند تشویق و ایجاد انگیزه از سوی دیگران می باشند و باید با برنامه ریزی مناسب به این مسیر سوق داده شوند.
مظفر با اشاره به اینکه همه ما نسبت به نماز اطرافیانمان مسئول هستیم و باید برای برپایی نماز تلاش نماییم، خاطرنشان کرد: هر کسی که برای ترویج فرهنگ نماز فعالیتی را انجام داده باید تشویق شود .
وی با تاکید بر این که هر فردی در هر جایگاهی که باشد وظیفه ترویج نماز را برعهده دارد، اذعان داشت: برای داشتن نمازی اثر گذار نیازمند تلاش، ترویج و مطالعه در این زمینه هستیم .
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از اجرای طرح مکنت ویژه مدیران دستگاه های اجرایی با محوریت آیه 41سوره حج در سال 96خبر داد و اظهار داشت: کارمندان همه دستگاه ها، نهادها و ادارات باید با نماز آشنایی کامل داشته باشند که اگر برای ارباب رجوع سوالی در این زمینه پیش آمد خودشان در این باره مطلع باشند.
وی با اشاره به اینکه همه باید افراد پیرامون خود مانند خانواده، اقوام، دوستان و... را بررسی کنیم و افراد ی را که با نماز قدری فاصله دارند را صمیمانه به این سو جذب کنیم، یادآورشد: با همکاری سازمان بهزیستی در مهدهای کودک، فضیلتهای نماز از سوی اساتید برجسته به کودکان آموزش داده میشود و استان یزد یکی از استانهایی است که به خوبی در این مقوله ورود پیدا کرده است.
مظفر با اشاره به پژوهش اخیر بین جوانان با موضوع های اقامه نماز صبح، جماعت و اقامه داشتن نماز، گفت: در این پژوهش حدود 75درصد جوانان نماز اقامه می کردند، زیر 30درصد نماز جماعت شرکت نمی کردند و زیر 10درصد آنها هم نماز صبح اقامه نمی کردند.
وی ادامه داد: با توجه به این پژوهش برآن شدیم که نمازهای صبح بصورت جدی با بازشدن درمساجد در وقت نماز صبح احیا شود.
مظفر به پژوهش در بیمارستان بین 160بیماری که در یک بازه زمانی خاص بستری شده بودند و اینکه فقط 20نفر از این تعداد نماز اقامه می داشتند در هنگام حضور در بیمارستان، اشاره کرد و گفت: طرح سلامت معنوی در بیمارستان ها با آموزش کادر درمانی برای راهنمایی بیماران برای شیوه اقامه نماز با توجه به نوع وضعیت جسمانی که دارند در سطح کشور در حال اجرایی است.
وی با تاکید اینکه وضعیت نماز نسل نو، روند رو به رشدی نیست و نیازمند تلنگر جدی است، اظهار داشت: ایجاد نمازخانه هایی در دسترس همگان و حضور به موقع امام جماعت در وقت نماز و کاستن از مستحبات نماز موجبات حضور حداکثری نمازگذار در ادارات را فراهم می آورد.
مظفر با اشاره به اینکه ایام نوروز و مسافرت های نوروزی در پیش رو است، تاکید کرد: هر دستگاهی باتوجه با کارکردهای خود در راستای اقامه نماز در نوروز وارد کار شود.
وی از آموزش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در بحث نماز در سال96خبر داد و افزود: تلاش داریم دانشجویان امروز و معلمین فردا، همانند شهید رجایی عامل به نماز تربیت شوند.
مظفر به آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نماز کاهش آسیب های اجتماعی را به همراه دارد.
نظر شما