بودجه‌نویسی در انجام ماموریت های دستگاهها نقش مهمی دارد

خبرگزاری شبستان:وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بودجه‌نویسی در ایران یک بیماری مزمن دارد بر مداوا آن تاکید کردو گفت: با مداوای این بیماری دستگاه‌ها میتوانند بهتر ماموریت‌های خود را اجرایی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،سیدحسن قاضی زاده هاشمی در حاشبه سفر یکروزه به استان سمنان در نشست خبری با اصحاب در سالن امام جواد(علیه السلام) دانشگاه علوم پزشکی ،با بیان اینکه بودجه نویسی در کشور، کاذب و متورم است، اضافه کرد: بودجه باید هماهنگ با درآمد دولت باشد و دولت و مجلس نیز بودجه را باید بر اساس درآمد واقعی تبیین و مصوب کنند.

 

وی با اعلام این مطلب که مدیران باید برای برنامه ریزی در انجام برنامه ها از میزان اعتبار سالانه خود اطلاع داشته باشند گفت: متاسفانه همیشه آنچه به عنوان بودجه روی کاغذ آمده با آنچه خزانه به دستگاه‌ها پرداخت می‌کند کاملا متفاوت بوده و باید این نقص جدی برطرف شود.

 

تحریم های ظالمانه استکبار جهانی یک اسلحه ناکارآمد علیه ملت ایران اسلامی است

قاضی زاده هاشمی در ادامه تحریم های ظالمانه استکبار جهانی  را یک اسلحه ناکارآمد و شوخی خنده آور علیه ملت ایران اسلامی عنوان کردوگفت: استکبار جهانی با وجود وضع تحریم های ناجوانمردانه از آغاز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون نتوانسته است کاری را از پیش ببرد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مسلط نشدن رئیس جمهور جدید آمریکا به روند اجرایی مسئولیت خود اشاره داشت وادامه داد:به یقین برنامه های خصمانه احتمالی ایالات متحده تاثیری بر روند اقتدار ایران اسلامی نخواهد داشت.

 

وی در خصوص افزایش خطاهای پزشکی نیز گفت: علت افزایش خطاهای پزشکی نیست بلکه ارتقای تکنولوژی باعث شده تا خطاها بیش از گذشته به چشم بیایید و البته بخشی از این موضوع را نیز ناشی از فضاسازی رسانه ای می دانم.

 

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: متاسفانه عده ای که علاقه ای به وحدت گروه ها و اقشار مختلف مردم با یکدیگر ندارند دائما به این گونه موضوعات دامن می زنند که اگر این امر اگر از روی آگاهی صورت بگیرد قطعا خیانت به منافع ملی است.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه خطاها و تخلفات پزشکی از دو طریق سازمان نظام پزشکی و دادسراهای رسیدگی به جرائم پزشکی به طور دقیق پیگیری می شود اظهار کرد: البته  فرآیند بررسی پرونده ها طولانی بوده و باید در این موضوع تسریع شود.

 

۱۰۰ هزار نفر کمبود پرستار و پیراپزشک در کشورداریم

وی به کمبود پرستار و پیراپزشک در کشور اشاره کردو افزود : در حال حاضر با ۱۰۰ هزار نفر کمبود پرستار و پیراپزشک در کشور مواجه هستیم و ۱۱۰ هزار نفر پرستار قراردادی در کشور فعالیت دارند که باید تعیین تکلیف شوند.

 

قاضی زاده هاشمی کمبود نیروی انسانی را نیز یکی از عوامل موثر در بروز خطاهای پزشکی دانست وگفت: این امر زمینه کاهش رضایتمندی مردم از خدمات درمانی را فراهم می کند و باید دولت و مجلس با ارائه برنامه های مناسب برای استخدام پرستاران جدید در کشور اقدام کنند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بازنشسته شدن ۳۰ هزار نفر پرستار در سه سال گذشته در کشور خبرداد و گفت : عنوان شغلی جایگزین برای جذب نیروی انسانی در دولت در نظر گرفته شده است.

 

وی به مشکلات حقوقی پرستاران نیز  اشاره داشت وادامه داد: متاسفانه در کشور یک قانون وضع شده اما در هیچکدام از دولت‌ها برای اجرایی شدن آن اعتباری گذاشته نشده است.

 

 قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بعد از وضع قانون تعرفه‌های پرستاری باید اعتبارات آن در بودجه دیده می‌شد اظهار کرد: تنها راه برای رفع این مشکل این است که در بودجه برای این قانون پول گذاشته شود.

 

نظام پرداختی برای همه کارکنان دولت باید یکسان باشد  

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مشکلات پرستاران در بخش خصوصی هم اشاره و اضافه کرد: ما تعرفه‌های بخش خصوصی را تدوین و پیشنهاد دادیم اما مدت‌ها است در شورای بیمه‌ها مانده و هنوز مطرح نشده است.

 

وی با بیان اینکه پرستاران اززحمتکش ترین نیروهای حوزه سلامت هستند،گفت: شورای بیمه‌ها وعده دادند تا پایان امسال این تعرفه‌ها در جلسه مطرح کنندباید همین سبب شده که نرخ پرستاری در بخش خصوصی مشخص نباشد.

 

قاضی زاده هاشمی ضمن تاکید بر اینکه نظام پرداختی برای همه کارکنان دولت باید یکسان باشد ادامه داد: کارکنان وزرات بهداشت با وجود ارائه خدمات ارزنده به مردم، از نظر دریافت مزایا و دستمزد در مقایسه با وزراتخانه های دیگر در رده سیزدهم قرار دارد که باید دولت برای رفع این مشکلات گام های مناسبی بردارد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حل مشکل بدهی بیمه ها به بیمارستانها نیز افزود: شخصا این موضوع را بارها و بارها مطرح کرده ام و اطلاع دارم که رئیس جمهور محترم نیز تیمی را برای حل این مشکل مامور کرده اند و امیدوارم تا پایان سال بخشی از این بدهی ها به دانشگاه های علوم پزشکی پرداخت شود.

 

وی با بیان اینکه کارانه پرستاران ۲.۵ برابر افزایش یافته است، گفت: این مهم در راستای ارتقاء رضایتمندی این قشر زحمتکش از جامعه درمانی کشور انجام می شود.

 

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مجلس با پیشنهاد دولت برای جبران برآورد نکردن بدهی وزارت بهداشت در بودجه 95 اجازه انتشار هشت هزار میلیارد تومان اوراق قرضه را صادر کرده بود  گفت: تنها هزارو250+میلیارد تومان اوراق قرضه در حوزه سلامت کشور منتشر شد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد : تا پایان امسال با عرضه همه هشت هزار میلیارد تومان اوراق قرضه، وضعیت این وزارتخانه بهبود یابد.

 

کد خبر 612509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha