راه اندازی بنیادها بهترین گزینه برای برگزاری بینال هاست

خبرگزاری شبستان: مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی با بیان اینکه باید برای بینال های هنری بنیادی راه اندازی کرد که سر وقت برگزار شوند،گفت: راه اندازی بنیادها بهترین گزینه برای برگزاری بینال هاست.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران با حضور مجید ملانوروزی،مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی، هلیا دارابی، دبیر همایش، نگار نادری‌پور، رییس هیئت مدیره انجمن مجسمه سازان، کوروش گلناری، دبیر دوسالانه، بهداد لاهوتی دبیر اجرایی این دوسالانه پیش از ظهر امروز دوشنبه 9 اسفند در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.

 

مجید ملانوروزی، مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی در این نشست گفت: یکی از اهداف و برنامه های ما در دولت یازدهم این بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه اجرا کاری نکند و  تنها کارش حمایت و نظارت باشد، در راستای همین سیاست کار اجرایی را به بینال ها سپردیم و سعی کردیم برگزاری جشنواره هایی مثل فجر و جوانان را به اعضای انجمن ها بسپاریم.

 

وی افزود:  یکی از دلایلی که باعث شد دوسالانه مجسمه سازی به تاخیربیافتد این بود که دوره مدیریت انجمن مجسمه سازی  تمام شده بود و باید رییس جدید  انجمن را معرفی  می کردند.

 

مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی  اظهار داشت:  امیدوارم هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران یکی از بهترین دوره های بینال باشد،  چون دوستان با فضای جدید و معاصر  آشنایی دارند؛ امیدوارم با حمایت شما و موضوعات پژوهشی به یک نگاه های جدیدی برسیم و هر دوره، دوره متفاوتی باشد و سلیقه های مختلف را دربر بگیرد؛ اینکه بتوانیم یک بینال متفاوت داشته باشیم با سیاست گذاری اعضای انجمن  یک گام اساسی است.

 

ملانوروزی درباره تم هفتمین دوسالانه مجسمه‌سازی تهران  با عنوان وضعیت  که متاثر از اندیشه های داریوش شایگان است،گفت: تم را  اعضای انجمن انتخاب کردند، انسان شرقی 100 سال است که از لحاظ فکری با غرب در جدال است، این نگاه  در اندیشه های شایگان و فردید دیده می شود، کارهای دکتر شایگان کاملا شرق گراست و تفکر را کاملا شرقی می بیند، بسیاری از اندیشمندان معاصر  درگیر   موضوعات و سلوک قدما  در شرق بوده اند، اما در آمریکا بر روی موضوع معاصر حساس هستند چون تاریخ ندارد اما هنرمندان ایتالیایی و  فرانسوی نیز بر همین اسلوب هستند و جریانی را در  پاسخ به جریان نیویورکی راه انداختند. حتی هنرمندان ما قبل از انقلاب به دنبال همین وضعیت نهضت سقاخانه را راه انداختند.

 

ملانوروزی درباره برگزاری بینال های هنری از سوی مرکز هنرهای تجسمی گفت: حاکمیت بینال ها بر مرکز تجسمی است، رویکرد ما در دولت یازدهم این بود که با انجمن ها و موسسات تخصصی خارج از دولت کار کنیم، هیچ کجای دنیا بینال ها دولتی نیستند، البته  کار انجمن ها هم نیست، اما خیلی از نهادهای هنری گمشده داریم که قوانینی دارند و به عنوان یک بنیاد بینال های هنری را برگزار می کند.

 

وی تصریح کرد: اگر برای بینال ها موسساتی را پیش بینی کنند، اگر این اتفاق بیفتد بینال سر وقت هر سال برگزار می شوند؛ راه حل این مهم راه اندازی یک بنیاد است که بخش انجمن  دولت  و افراد ثابتی باشند، این کار، کار عمومی است که زیاد به ارشاد  برنمی گردد ، بنیادها بهترین گزینه برای برگزاری بینال هاست.

 

کد خبر 613405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha