شباهت بقیه الله(عج) به حضرت زهرا(س)

خبرگزاری شبستان: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «ای فاطمه! بشارت باد بر تو! نزد خداوند مقام محمودی داری. در آن مقام، برای دوستداران و شیعیان خودت، شفاعت می کنی و شفاعت تو پذیرفته می شود.»

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه، بین حضرت زهرا(س) و امام مهدی(عج) شباهت هایی است که بنابر آیات قرآن و روایات به آنها تصریح شده است و در ذیل به یک مورد از آنها اشاره می شود:

 

حضرت زهرا(س) و حضرت مهدی(عج) هر دو شفیع مؤمنان در قیامتند

 

الف) حضرت زهرا(س) شفیع روز قیامت است: روایات دلالت کننده بر مقام شفاعت زهرا(س) متعدد هستند(1). در این جا، به برخی از آنها اشاره می شود.

پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «ای فاطمه! بشارت باد بر تو! نزد خداوند مقام محمودی داری. در آن مقام، برای دوستداران و شیعیان خودت، شفاعت می کنی و شفاعت تو پذیرفته می شود.»(2)

 

بلال بن حمامة می گوید: یک روز پیامبر اکرم(ص) بر ما وارد شد در حالی که نور صورتش مثل ماه درخشان بود و خوش حال بود. عبدالرحمان بن عوف عرض کرد: «ای رسول خدا(ص)! این نور چیست»!؟ فرمودند: «از طرف خداوند، بشارتی در مورد برادرم و پسرعمویم (علی «ع») و دخترم آمد که به واسطه آن دو، مردان و زنان امّتم از آتش جهنم نجات پیدا می کنند».(3)

 

ب) حضرت مهدی (عج) هم شفیع روز قیامت است:

در حدیثی، امیر مومنان علی (ع) و جابر بن عبدالله انصاری از رسول خدا (ص) نقل می کنند که پیامبر (ص) مقامات ائمه (ع) را در روز قیامت بیان فرمودند. مقام حضرت مهدی (عج) را این گونه بیان می فرمایند: «امام مهدی (عج)، شفیع مؤمنان در روز قیامت است؛ چرا که اذن شفاعت، از طرف خداوند داده نمی شود مگر به کسی که خداوند بخواهد و به آن راضی باشد.»(4)

پی نوشت ها:

1-بحارالانوار، ج 43، صص 62، 64 و 225 و ج 8، ص 53.

2-فاطمة الزهراء(س) بهجة قلب المصطفی(ص)، ص 743 (به نقل از کنزالفوائد، ح 1، ص 150).

3-مقتل خوارزمی، چاپ انوارالهدی، ج 1، ح 25، ص 101.

4-فاطمه الزهراء(س) بهجة قلب المصطفی(ص)، ص 10 (به نقل از کشف الغمة، ج 1، ص 506).

5- مناقب ابن شهر آشوب، چاپ دارالاضواء، ج 1، ص 355.

کد خبر 614031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha