به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از نشر معارف: کتاب «اسلام ستیزی غرب و کلیسا» نوشته سید هادی خسروشاهی به همت انتشارات کلبه شروق قم منتشر شد.
نویسنده کتاب که از نویسندگان باتجربه حوزه علمیه قم و از شاگردان امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی(ره) است و به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان فعالیت می کرده است، پس از نگارش «واتیکان، دنیای اسلام و غرب» و ترجمه «پژوهشی درباره انجیل و مسیح» (نوشته آیت الله کاشف الغطاء)، به مسأله اسلام ستیزی غرب و کلیسا پرداخته است.
امپریالیسم غرب در کلیت خود، با همکاری عملی «واتیکان» و بخش اعظم ارباب کلیسا در بلاد دیگر، تا آنجا که در توان دارند، بر مسأله «اسلام هراسی» در همه جای جهان، به ویژه کشورهای غربی ـ اعم از اروپا و آمریکا دامن می زنند تا آنجا که هم اکنون از مرحله اسلام هراسی، به فاز «اسلام ستیزی»! رسیده اند و با استفاده از وسایل و ابزاری که در اختیار دارند، به این توطئه شوم و ضد اخلاقی خود ادامه می دهند. این کتاب شامل چند بحث این فعال باتجربه و صاحب نظر مسائل بین المللی در این رابطه است که به مناسبت های مختلف تهیه شده و می تواند ماهیت توطئه و عاملان اصلی آن را افشا کند.
ضرورت تحقیق درباره موضوع کتاب (اسلام ستیزی)
«اسلام هراسی» و یا به عبارت روشن تر «اسلام ستیزی» پدیده جدیدی در غرب مسیحی نیست. از زمان ظهور اسلام، به تعبیر قرآن مجید، «احبار و رهبان» همواره در حال توطئه بر ضد اسلام و مسلمین بوده اند، که بعدها و از زمان های بسیار دور همچنان ادامه یافته و در دوران جنگ های صلیبی و قتل عام مردم مسلمان به فتوای پاپها و مأموران کلیسا، به مرحله تکاملی خود رسیده است. در عصر ما، علاوه بر اینکه جنگ های صلیبی نیابتی در اغلب کشورهای اسلامی ـ عربی ـ آفریقایی ادامه دارد و همه روزه هزاران مسلمان بیگناه توسط مزدوران عرب و غرب با سلاح های اهدایی امپریالیسم غرب و صهیونیسم بین المللی قتل عام می شوند، در این میان پدران روحانی و در رأس آنها عالیجناب پاپ به دعا و نیایش ـ فقط برای مسیحیان ـ و به برکت بخشی و قدیس سازی مشغولند و گویا از فجایع ضد بشری هم کیشان خود، اصولاً آگاه نیستند. اسلام هراسی کنونی در غرب بر ضد هر کسی که مسلمان نامیده می شود و یا فقط پوشش اسلامی دارد، به طور گسترده ای ادامه داشته و در عمل تبدیل به اسلام ستیزی شده است.
به نظر استاد خسروشاهی، نویسنده کتاب «اسلام ستیزی غرب و کلیسا»، موج جدید اسلام ستیزی با یک سخنرانی جناب ژوزف راتزینگر یا پاپ بندیکت شانزدهم، پاپ سابق، علیه پیامبر اکرم(ص) به این دشمنی، جنبه رسمی و علنی داد و جورج بوش پسر، رئیس جمهور اسبق آمریکا، همزمان و به صراحت از «جنگ مقدس» ـ صلیبی ـ سخن گفت و پس از این مقدمه چینی ها، توطئه تجاوز رسمی و علنی بر ضد کشورهای اسلامی آغاز شد و صدها هزار نفر از مسلمانان در کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، یمن، لیبی، لبنان و... با هجوم وحشیانه جنایتکاران صلیبی عصر ما، قتل عام شدند که هنوز هم این جنایات به شکل روشن و آشکاری در این کشورها ادامه دارد.
استاد در پایان مقدم هاش بر این کتاب می نویسد: «متأسفانه واتیکان در قبال اسلام هراسی و اتهامات بر ضد مسلمانان، نه تنها موضعی قاطع و رسمی نمی گیرد، بلکه خود به نحوی پنهان یا آشکار، با همکاری امپریالیسم، آتشبیار معرکه است و آن وقت باید پرسید چگونه از گفتگوی بین ادیان و «حوار مسیحی ـ مسلمان» سخن می گوید؟»
کتاب «اسلام ستیزی غرب و کلیسا»، متن یک سخنرانی، یک گفتگو، یک مقاله و چند یادداشت کوتاه استاد خسروشاهی درباره «اسلام هراسی» و «خشونت مسیحیان در طی قرون مختلف» است که با توجه به اهمیت آن و برنامهریزی جدی برای مقابله با آن، در قالب کتاب حاضر منتشر شده است.
بخش اول این کتاب با عنوان «اسلام ستیزی غرب: استشراق و مستشرقین»، متن سخنرانی استاد خسروشاهی در انجمن علمی ادیان حوزه علمیه قم است. استاد خسروشاهی در این سخنرانی، برای استشراق (شرق شناسی) چهار مرحله ترسیم کرده است: ۱. مرحله استشراق مذهبی و رابطه آن با تبشیر، ۲. مرحله نظامی و آثار جنگ های صلیبی بر استشراق، ۳. مرحله سیاسی استعماری برای استشراق، ۴. پدیده استشراق علمی و آکادمیک.
وی علیرغم تقدیر از تلاش خالصانه و صادقانه معدود مستشرقین، معتقد است که مراحل سه گانه استشراق در همه مراحل با اسلام ستیزی و مسلمان کشی همراه بوده است و اسلام ستیزی غرب در مرحله چهارم نیز علیرغم استشراق علمی، با شدت بیشتر و شکلی دیگر، همچنان ادامه یافت و ادامه دارد که به صورت فشار بر مسلمانان در همه کشورهای اسلامی و منع آنها از پوشش اسلامی و تضییع حقوق قانونی و انسانی آنها می توان دید. وی در پایان این گفتار، خواستار انجام تحقیقات جدی و عمیق در دو موضوع: «استشراق و مستشرقین» و دیگری «تبشیر مسیحیگری» (به ویژه در ایران و از زمان قاجار تاکنون) شد.
بخش دوم کتاب گفت وگوی مجله «تاریخ در آئینه پژوهش» با استاد درباره «سابقه و ریشه تاریخی دشمنی دستگاه پاپی با اسلام» است. ایشان معتقد است که متأسفانه موضع گیری پاپ و واتیکان در قبال حوادث جهان اسلام در راستای اهداف سیاسی ـ نظامی سرمایه داری و امپریالیسم غربی است. ایشان در این گفت وگو بیان می کند که غرب در کلیت خود، ماهیت نژادپرستانه ای دارد و اکنون پیشرفت مسلمانان و توسعه و گسترش نفوذ اسلام در اروپا و آمریکا و گرایش اندیشمندان و روشنفکران غربی به اسلام، به اضافه اسلام آوردن مستمر انبوهی از افراد عادی مسیحی در غرب و آفریقا و آسیا و نیز رشد و ازدیاد جمعیت مسلمانان در اروپا، و عواملی از این قبیل، باعث شده که آنها نگران نفوذ و سلطه مسلمانان شده و به آغاز نگ صلیبی جدید روی آوردند.
استاد خسروشاهی معتقد است که کشورهای غربی، بخش سیاسی ـ نظامی تهاجم بر ضد مسلمانان را اداره می کنند و پاپ و کلیسا مأموریت هجمه فرهنگی ـ مذهبی بر ضد مسلمانان را عهده دار شده اند. نشر کاریکاتورهای اهانت آمیز در جراید غربی و نمایش فیلم های زننده بر ضد پیامبر اعظم(ص) نشان دهنده عمق توطئه ای است که غرب در کلیت خود، بر ضد اسلام و مسلمانان تدارک دیده است.
بخش سوم کتاب مقاله ای از از استاد خسروشاهی درباره «جنگ های صدر اسلام و جنگ های صلیبی» است که استاد در آن به این اتهام قدیمی که «اسلام دین جنگ و جهان گشایی بوده و به زور شمشیر پیش رفته است» پاسخ شایسته و متقن داده است؛ اتهامی که قرن هاست دشمنان اسلام و در رأس آن پاپها و ارباب کلیسا آن را تکرار کرده اند و در زمان ما هم طبق پروژه اسلام ستیزی سازمان سیا و دیگر نهادهای وابسته به امپریالیسم جهانی، به اوج خود رسیده است. استاد خسروشاهی در این مقاله ابتدا به دیدگاه تورات و عهد قدیم و عهد جدید درباره جنگ و انگیزههای آن و چگونگی آن را پرداخته است و سپس آمار آدمکشیها و خونریزیهایی که در قرون گذشته به دست یهودیان و نصارا انجام شده است را بیان می کند و سپس بحث «جهاد در اسلام» و انگیزه های آن و جنگ های صدر اسلام را تبیین می کند و این دو را با هم مقایسه می کند تا نشان دهد که غربیان به دروغ و غلط، اسلام را دین جنگ و خشونت و خونریزی معرفی کرده اند، در صورتی که واقعیت های تاریخی، خلاف این مطلب را ثابت می کند و پس از بررسی کامل مخاطبان خواهند فهمید که تنها دین صلح و همزیستی جهانی، دین اسلام است و بس. این مقاله نخست در سال 1348 تحریر شد و در سالنامه «سیمای اسلام» و نشریه «دارالتبلیغ اسلامی» چاپ شد.
اما بخش پایانی این کتاب سه یادداشت کوتاه است با عناوین «سابقه اسلامستیزی» (نوشته شده در عید غدیر سال 1387)، «توطئه مذهبی ـ سیاسی مسیحیت افراطی!» (گفتگویی کوتاه با خبرگزاری قرآن ایران (ایکنا))، در تاریخ خرداد 1394 در نقد سخنان پاپ بندیکت شانزدهم) و «آیین شمشیر کدام است؟» (یادداشتی در پاسخ به تهمت ناجوانمردانه مبشران مسیحی و مستشرقان به اسلام درباره «اسلام به زور شمشیر پیش رفته است».)
استاد خسروشاهی در یادداشت آخر بیان می کند کسانی که می گویند «اسلام به زور شمشیر پیش رفته» نظری جز اسلام ستیزی و کینه دوزی ندارند و واقعیت های تاریخی گذشته و حوادثی که در عصر ما به وقوع پیوسته، این ادعای ناجوانمردانه را تکذیب می کند.
گفتنی است کتاب «اسلامستیزی غرب و کلیسا» در 104 صفحه، قطع رقعی، تیراژ 1000 نسخه و قیمت 4000 تومان در زمستان 1395 از سوی انتشارات کلبه شروق منتشر شده است. برای تهیه این کتاب و دیگر آثار استاد خسروشاهی می توان از طریق انتشارات کلبه شروق (02537838144) یا سایت مرکز بررسی های اسلامی (www.iscq.ir) اقدام کرد.
نظر شما