به گزارش خبرگزاری شبستان، ناصر یوسفی نویسنده این اثر دانش آموخته ی روان شناسی آموزش کودکان خردسال است و دکترای آموزش و پرورش دارد. او جایزه های بسیاری از نهادهای مختلف از جمله شورای کتاب و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دریافت کرده است. یوسفی به عنوان متخصص ارشد مسائل کودکان، مشاور سازمان های بین المللی چون یونسکو و کمیساریای عالی سازمان ملل است.
بنا به گفته نویسنده «و باز هم سفر» قصهای سهگانه است که شخصیتهای آن سفرهای متفاوتی را تجربه میکنند. هر داستان کمک میکند تا بچه ها بتوانند موضوع سفر را در قالب داستان به گونهای متفاوت تجربه کنند. در واقع این کتاب سه داستانی است که به صورت موازی نوشته شده است بنابراین هم میتوان این سه داستان را جداگانه خواند و هم به صورت همزمان.
در بخشی از این رمان نوجوان می خوانیم:«او یک غریبه بود و غریبه یعنی خطر!
مردم شهر از زمانی که به یاد داشتند این رسم را اجرا می کردند. هر دختر و پسری که به سن چهارده سالگی می رسید باید به سفر بزرگ می رفت. این بخشی از قانون بزرگ شدن بود.
سام شنیده بود گاهی سفر بچه ها ماه ها و سال ها طول می کشد. شنیده بود بعضی ها پس از چند سال به خانه برگشته اند. حتی شنیده بود بعضی ها هیچ وقت برنگشته اند. هیچ وقت!»
نشر افق اثر حاضر را در 392 صفحه چاپ و روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما