برای حل مشکلات جشنواره با تالارهای نمایشی گفت و گو می کنیم

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: اختلالاتی در برگزاری جشنواره با برخی تالارها و دانشکده ها داشتیم که با پیگیری و تعامل قابل حل است چرا که بنای ما حل اختلافات بر اساس تدبیر و تعامل خواهد بود.

به گزارش خبرنگار تئاتر شبستان، نشست خبری بیستمین جشنواره ی بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران با حضور فضل الله ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مهدی گمار دبیر جشنواره در سالن مشاهیر مجموعه ی تئاتر شهر برگزار شد.

 

فضل الله ایرجی، سخنانش را با ارائه ی آماری از بخش های مختلف جشنواره آغاز کرد و گفت: ۷۳۹ نفر متقاضی حضور در جشنواره ی بیستم تئاتر دانشگاهی ایران بوده اند که در این میان، ۱۹۳ دانشجو خانم و ۵۴۷ دانشجو آقا هستند. حدود ۳ درصد از متقاضیان حضور در جشنواره، دانشجویان مقطع کاردانی، ۶۷ درصد دانشجویان مقطع کارشناسی، ۲۸ درصد مقطع کارشناسی ارشد و ۲ درصد دانشجویانی هستند که در مقطع دکترا تحصیل می کنند.

 

وی با بیان اینکه مخاطبان جشنواره ی تئاتر دانشگاهی ایران، همه ی دانشجویان کشور هستند، گفت: نگاه ما این است که همه ی دانشجویان، صرف نظر از دانشگاه و رشته ی تحصیلی بتوانند در جشنواره  حضور داشته باشند و چتر حمایت فرهنگی همه را شامل شود.

 

ایرجی اضافه کرد: دانشگاه هنر با ۶۷ متقاضی و دانشگاه تهران با ۶۶ نفر متقاضی؛ ۱۴ درصد، دانشگاه سوره با ۴۶ نفر ۱۰ درصد، مجموعه ی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با ۱۴۱ نفر ۳۶ درصد و دانشگاه پیام نور با ۱۴ نفر ۳ درصد از متقاضیان حضور در جشنواره را تشکیل می دهند. سهم مؤسسات غیرانتفاعی نظیر موسسه ی نبی اکرم تبریز هم حدود ۲ درصد است.

 

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه جشنواره ی تئاتر دانشگاهی از نظر کمی و کیفی به شرایطی رسیده  هم نهادهای دانشگاهی و هم مشارکت دانشجویی را همراه خود کرده است. برنامه های دوره ی آتی جشنواره را از حالا در نظر گرفته ایم که از جمله ی آن برگزاری جشنواره ی منطقه ای است و امیدواریم که دبیرخانه ی جشنواره بیست و یکم بلافاصله پس از پایان جشنواره ی بیستم معرفی شود و آغاز به کار کند.

 

ایرجی درباره ی مشکلاتی که برای برگزیده های جشنواره ی دوره ی قبل و برای اجراهای عمومی در تالار مولوی ایجاد شده بود، توضیح داد: اختلالاتی در برگزاری جشنواره با برخی تالارها و دانشکده ها داشتیم که با پیگیری و تعامل قابل حل است چرا که بنای ما حل اختلافات بر اساس تدبیر و تعامل خواهد بود. درباره ی اجرای عمومی آثار در تالار مولوی هم ما نمی توانیم تضمینی بدهیم، چرا که زیر مجموعه ی دانشگاه تهران است و آن ها باید شرایط عملی شدن چنین تضمینی را فراهم کنند.

 

وی در پاسخ به این سئوال یکی از خبرنگاران که چرا مدیر تالار مولوی سند چشم انداز تئاتر دانشگاهی را نوشته و تدوین می کند، توضیح داد: من از این ماجرا به خبر هستم و چنین مأموریتی را به مدیر تالار مولوی نداده ام و شاید دستور انجام این ماموریت را از کسی غیر من دریافت کرده باشد.

 

وی یادآور شد: سازمانی می تواند پاشخگوی خواسته های همه دانشگاه ها و دانشجویان باشد که سازمان فرادست به حساب بیاید. اینکه یک دانشگاه خاص بخواهد خواسته ای همه ی گروه ها را اجابت کند، دشوار است.

کد خبر 616902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha