به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حبیب الله تحویل پور، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری سومین جشنواره بینالمللی مقاومت اسلامی در تالار شورای اسلامی اصفهان با تاکید بر نقش تاثیر گذار حرکت های فرهنگی بر بیداری اسلامی اظهار داشت: بستر تمامی حرکت ها در امنیت فرهنگی اتفاق می افتد چرا که هر کجا که اثری از آگاهی و بیداری اسلامی دیده شود، مرهون خدمات فرهنگی است.
وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی در این خصوص که اگر همه مسلمانان یک سطل آب بریزند، اسرائیل را آب می برد، افزود: امید است تا محو کامل اسرائیل که یکی از آرمان های امام خمینی(ره) بود، حرکت های فرهنگی تداوم یابد.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت برگزاری کنفرانس و جشنواره بین المللی مقاومت اسلامی تصریح کرد: پرداختن به آخرین تحولات منطقه و آشنا کردن مردم با جریان مقاومت اسلامی، پرداختن به محور اتحاد در گروههای مقاومت و جمعآوری آثار جدید تولید شده و تشویق هنرمندان و متفکران به تولید آثار در این خصوص از اهداف برگزاری این جشنواره است.
تحویل پور با بیان اینکه اولین دوره این جشنواره در تهران و دومین آن در مشهد برگزار شده است، تاکید کرد: اصفهان از پایگاههای اصلی حوزههای علمیه در کشور، پایگاه بیداری و قیام در دوره مشروطیت و سپس دوران انقلاب اسلامی ایران بوده است.
وی با اشاره به اینکه اصفهان در دوران دفاع مقدس نیز حضوری فعال داشته و شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است، اظهار داشت: از 230هزار شهید کشور، 23 هزار شهید متعلق به اصفهان است.
تحویل پور گفت: همچنین این استان در دوران دفاع مقدس، 470 هزار جانباز دارد و 8 درصد آزادگان کشور و یک هزار شهید ترور متعلق به اصفهان هستند.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: اصفهان در یک روز، 370 شهید را تشییع کرد از این رو" 25 آبان" روز حماسه و ایثار مردم اصفهان نامگذاری شده که امام خمینی(ره) نیز در این خصوص فرمودند:" کجای دنیا می توانید مانند اصفهان پیدا کنید که در یک روز 370 شهید را در خود جای دهد" و تمامی این ویژگی ها باعث شد تا اصفهان میزبان خوبی برای برگزاری این جشنواره باشد.
تحویل پور درباره محورهای این جشنواره گفت: بیداری کشورهای اسلامی و استکبار ستیزی، روند نابودی رژیم غاصب اسرائیل پس از فروپاشی دیکتاتوری در مصر و تونس، وحدت فلسطین و حق بازگشت آوارگان، ملتهای انقلابی در کنار مقاومت و نقش و جایگاه اصفهان (میزبان جشنواره) در حمایت از مقاومت محورهای جشنواره هستند.
وی موضوعات جشنواره را در بخش علمی شامل پایاننامه، کتاب و مقاله، در بخش ادبی شامل شعر و داستان کوتاه و ویژه نامه رسانه های مکتوب و در بخش هنری شامل عکس، پوستر، کاریکاتور و نماهنگ برشمرد.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه این جشنواره "3 و 4" آذر برگزار می شود، ادامه داد: هنرمندان و ادیبان و شاعران و کلیه علاقه مندان می توانند آثار خود را تا" 15 مهر" به دبیرخانه این جشنواره در تهران ارسال کنند و شبکه های العالم، الجزیره، کوثر، بازتاب، المنار، Press tv و واحد مرکزی خبر، شبکه خبر، صدا و سیما مرکز اصفهان و خبرگزاری ایرنا این جشنواره را پوشش می دهند.
وی اضافه کرد: این جشنواره به میزبانی شهرداری اصفهان و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، موسسه حفظ و نشر آثار ارزش های اسلامی، دانشکده علوم سیاسی و ادبیات اصفهان، دانشگاه هنر، حوزه علمیه اصفهان و مرکز صدا و سیمای اصفهان برگزار می شود.
در ادامه سردار کریم نصر اصفهانی، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر ضرورت برگزاری جشنواره بین المللی مقاومت اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر که بیداری اسلامی مردم، جهان عرب و جهان اسلام را فراگرفته و ما شاهد تهاجم استکبار بر جهان اسلام هستیم وظیفه ماست که به این حرکت عظیم در جهان عمق ببخشیم.
وی افزود: اصفهان، شهری همواره تاثیرگذار در حوادث انقلابی، دینی و فرهنگی بوده و از عمیق ترین حوزه های ایران اسلامی محسوب می شود و همواره به عنوان یکی از پایگاه های مهم علیه دیکتاتوری ها و بیداری مطرح بوده است.
وی افزود: اصفهان پیش از این یک بار به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام و اکنون نیز به عنوان پایتخت فرهنگ ایران اسلامی انتخاب شده و همین مساله از مهمترین دلایل برای انتخاب این شهر به منظور میزبانی این اجلاس بین المللی بوده است.
سردار نصر خاطرنشان کرد: اکنون که بر این موضوع وارد شدیم باید با تمام قدرت و توان در جهت تقویت بیداری اسلامی گام برداریم.
پایان پیام/
نظر شما