حجت الاسلام ابراهیم اکبری در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به نقش تاثیرگذار مساجد در تحقق عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» اظهار کرد: این نامگذاری در ادامه نامگذاریهای سالهای گذشته در زمینه اقتصاد مقاومتی و توجه به مساله تولید و اشتغال جوانان به عنوان معضل بزرگی از سوی رهبری به عنوان دغدغه اعلام شده است.
وی به معضلات بیکاری جوانان اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل، بالار فتن سن ازداوج جوانان به دلیل نداشتن شغل مناسب از سوی آنان است، نگاه ما به موضوع تولید باید دو نوع نگاه باشد، اول فرهنگسازی در میان افرادی که تولید کننده هستند تا تعهد و تخصصشان در این زمینه ارتقا یابد و کالای مناسب تولید کنند و دوم فرهنگسازی و استقرار پایگاه اقتصاد مقاومتی در مساجد باید به شکل مهمی مورد توجه قرار گیرد، زیرا بسیاری از افراد تولید کننده، مصرف کننده، بهرهبردار و صادر کننده در مساجد حضور دارند و در مورد این موضوع مهم میتوانند برنامه ریزی کنند.
امام جماعت مسجدالنبی (ص) محله کوی دانشگاه، اظهار کرد: لازم است، ائمه جماعات در زمینه استقرار پایگاه فرهنگسازی تولید داخلی متناسب با شان مردم و کشور تبلیغ کنند تا در کشور کالاهای با کیفیت تولید شوند و مردم به دلیل نامرغوب بودن آنها، به کالای خارجی مراجعه نکنند.
اکبری خاطر نشان کرد: از طرفی باید مصرفکنندگان را تشویق و ترغیب کرد تا از تولیدات داخلی استفاده کنند زیرا این خود عاملی برای افزایش اشتغال در کشور و افزایش تقاضای مردم برای مصرف آنها و زمینهساز افزایش نیروی کار و نیروی انسانی میشود و سطح صنعت، کشاورزی کشور را ارتقاء میدهد و باعث از بین رفتن مشاغل کاذب و موجب عزت و سرافزاری کشور میشود.
وی گفت: همچنین مسئولان مساجد میتوانند با برقراری ارتباط با بدنه دولت و همچنین رایزنی با وزرای دولت و مسئولان وزارتخانهها، در جهت اشتغال برای نخبگان فعال مساجد اقدام کنند.
امام جماعت مسجدالنبی (ص) محله کوی دانشگاه، ادامه داد: در واقع ائمه جماعات مساجد باید میان مردم و دولت پل ارتباطی باشند، آنان میتوانند با معرفی جوانان جویای کار به مسئولان، مانع گرایش آنان به بزهکاری شوند و تعداد جوانان بیشتری را نیز به مساجد جذب کنند.
نظر شما