نقش محوری مساجد در تربیت نرم افزاری جوانان مورد توجه قرار گیرد

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان کرمانشاه، با تأکید بر احیای مساجد به عنوان مراکز تربیت دینی در جامعه، گفت: نققش محوری مساجد باید در توسعه معنویت و تربیت نرم افزاری جوانان مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

حجت الاسلام جواد کرمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت و رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان کرمانشاه، در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار کرد: مساجد پایگاه اصلی مسلمانان در بخش های مختلف دینی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستند، از صدر اسلام این کارکرد را داشته اند و همین رویکرد در نظام مقدس جمهوری اسلامی مورد توجه قرار گرفته است.


وی افزود: مساجد در واقع پایگاه و محور اصلی مسلمانان به ویژه نسل جوان و نوجوانی است که می خواهند زندگیشان را بر پایه معنویت بنا کنند و اسلام هم تأکید زیادی روی این مسئله داشته است.


حجت الاسلام کرمی، با اشاره به تأکیدات آیت الله علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، مبنی بر تبدیل مساجد به مراکز تربیتی جامعه، اظهار داشت: در واقع نقش محوری مساجد در تمامی بخش ها از جمله توسعه معنویت، امر به معروف و نهی از منکر و همچنین تربیت نرم افزاری جوانان باید مورد توجه جدی مسئولان و متولیان امر قرار گیرد.


وی با تأکید بر نقش تأثیرگذار ائمه جماعات، هیئت امنا و خادمان در احیای جایگاه واقعی مساجد، افزود: مساجد باید به یک پایگاه دائمی و مرکز فرهنگی، معنوی و مذهبی برای جذب جوانان و نوجوانان مبدل شود.


مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان کرمانشاه، در ادامه گفت: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از نهادهای مرتبط با امور مساجد است که تا کنون در خصوص توسعه کمی و کیفی کانون های مساجد نقش ارزنده ای را ایفا کرده و برنامه های خوبی را به مرحله اجرا درآورده است.


وی تصریح کرد: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه باید با توجه به اعتبارات متمرکزی که از سوی وزارت ارشاد به آن تخصیص داده می شود، باز تعریف جدی تری در هدف گذاری هایش داشته باشد.


حجت الاسلام کرمی، افزود: برگزاری جشنواره ها و همایش های فرهنگی، آموزشی و هنری از سوی دبیرخانه کانون های مساجد کار بسیار خوب و ارزشمندی است و موجب پای کارآمدن جوانان به ویژه نوجوانان و جوانان مسجدی در عرصه های مختلف دینی، فرهنگی و هنری می شود اما این کافی نیست و باید بازنگری جدی در هدف گذاری های اینگونه برنامه ها صورت گیرد.


وی با تأکید بر پرهیز از موازی کاری و انجام فعالیت های همسو با دیگر نهادهای ذیربط در حوزه مساجد، خواستار ایجاد هم افزایی میان ارگان های متولی در حوزه مساجد همچون ارشاد، دبیرخانه مساجد، تبلیغات اسلامی، حوزه هنری و اوقاف و همچنین توجه به نقش ویژه و تأثیرگذار ائمه جماعات در مساجد شد.


رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان کرمانشاه، در ادامه گفت: این مرکز از اواسط سال گذشته در استان کرمانشاه تشکیل شده و انسجام بخشی به فعالیت های مساجد را در دستور کار خود قرار داده است.


وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با همکاری تمامی نهادهای مرتبط با مساجد اعم از اوقاف، تبلیغات اسلامی، سازمان بسیج مستضعفینف ارشاد اسلامی، دبیرخانه مساجد و دیگر نهادهای فعال در حوزه مساجد بتوانیم به شکلی منسجم و هماهنگ در این حوزه به فعالیت بپردازیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 62014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha