ناوگان حمل و نقل استان همدان فرسوده است/۲۲ هزار نفر راننده دارای کارت هوشمند هستند

خبرگزاری شبستان:مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان گفت: ناوگان حمل و نقل استان همدان فرسوده است که انتظار می رود تسهیلات ویژه ای برای نوسازی این ناوگان داده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمد رودباری، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان شب گذشته( 24 فروردین ) سال جاری در جلسه شورای حمل و نقل و مسکن استان نیز اظهار کرد: در حال حاضر استان همدان دارای 598 کیلومتر بزرگراه است که 9/13 درصد از سهم بزرگراه های کشور را دارد.

 

وی با اشاره به وجود ۸۵ کیلومتر آزادراه در سطح استان، خاطرنشان کرد: ۷۹ درصد راه‌های روستایی استان آسفالته است.

 

وی با بیان اینکه 50 کیلومتر راه روستایی شنی وجود دارد ، تصریح کرد: اگر این میزان جاده بهسازی و آسفالت شوند پرونده راه‌های روستایی بالای 20 خانوار استان بسته می‌شود.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان ابراز کرد: استان همدان دارای  ۹۶ شرکت باری و ۵۳ شرکت مسافربری است که 22 هزار نفر در حوزه حمل و نقل استان دارای کارت هوشمند هستند.

 

رودباری با بیان اینکه13 هزار و 90 دستگاه کامیون معادل 5/17 درصد ناوگان باری کشور در استان همدان وجود دارد ، بیان داشت: میانگین عمر سنی ناوگان حمل و نقل در استان بالاتر از کشوری است که انتظار می رود تسهیلات ویژه ای به منظور نوسازی ناوگان به استان اختصاص داده شود.

 

وی با بیان اینکه بر اساس آمار 6 هزار و 716 دستگاه ناوگان باری در استان فرسوده هستند، گفت: همچنین یک هزار و 22 مینی بوسی که در استان همدان وجود دارد که میانگین عمری آنها 30 سال است و 89 درصد مینی بوس‌های همدان فرسوده است.

 

وی افزود: استان همدان دروازه ورود به غرب کشور است و ۲۰۰ کیلومتر از راه‌های چهارخطه استان به حفاظ کناری و میانی نیازمند است.

 

چهار خطه شدن جاده ملایر- بروجرد در حال اجراست

محمدکاظمی، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ممنوعیت حرکت وسایل نقلیه سنگین در محور ملایر ـ نهاوند موجب بروز مشکلات شده است، خاطرنشان کرد: این مسیر یکی از پرحادثه خیز ترین محورهاست که چهارخطه شدن این مسیر25 کیلومتری می‌تواند برای مردم منطقه بسیار مفید باشد.

 

وی با بیان اینکه  جاده ملایر- بروجرد نیز از جاده‌های ترانزیتی و عتبات عالیات محسوب می شود، گفت: چهار خطه کردن دو قطعه شش و هفت کیلومتری در این مسیر در حال اجرا است و امیدواریم امسال به اتمام برسد .

 

کاظمی از تخریب اراضی مردم در مسیر جوکار- تویسرکان خبرداد و بیان کرد: مردم و کشاورزان هنوز مبالغ خود را دریافت نکردند که انتظار می رود هر چه سریعتر تأمین شود.

کد خبر 621843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha