به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، ناصر مقدم، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان اظهار کرد: امسال در هر ماه یک روز به بررسی مسائل و مشکلات شهرستانی اختصاص میدهیم و از هفته آینده نیز، برای بررسی بیشتر برنامههای شهرستانی، هر روز با رئیس یک شهرستان جلسه جداگانه خواهیم داشت.
وی در اجرای برنامهها بر حضور و مشارکت هرچه بیشتر مردم و هنرمندان هر شهرستان تاکید کرده و افزود: اعتبارات شهرستانها بر اساس وسعت، میزان محرومیت، امکانات فرهنگی و هنری توزیع میشود و متعقدیم اعتبارات شهرستانهای محروم باید بیشتر از شهرستانهای برخوردار باشد.
این مقام مسوول با اشاره بر ضرورت توجه به مستندسازی برنامههای اجرا شده در سطح شهرستانها، ادامه داد: بیشتر برنامههای ادارات به دلیل عدم مستندسازی به اطلاع عموم نمیرسد درحالی که توجه به این امر جزو ضروریات است.
مقدم واگذاری مدیریت فرهنگسراها به بخش خصوصی را مهم دانسته و گفت: اواخر سال گذشته جلسهای در این خصوص برگزار شد و اگر تاکنون این روند به آرامی سپری شده است، اینک به عنوان یک تکلیف، وظیفه داریم این امر را تسریع کنیم.
وی با تاکید به پیگیری ادارات شهرستان برای ثبت انجمنهای فرهنگی و هنری، اظهار داشت: امسال بازدیدهای دورهای از شهرستانها خواهیم داشت و هر شهرستان باید هر ماه یک جلسه شورای فرهنگ عمومی با همکاری امام جمعه آن شهرستان برگزار کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به وظایف کارکنان این اداره در خصوص انتخابات، اعلام کرد: همه ما موظفیم با رعایت اصل بیطرفی، به وظایف قانونی خود عمل نماییم و از انجام کوچکترین اقدامی که باعث خدشهدار شدن آن شود، خودداری کنیم تا شاهد انتخاباتی سالم و با حضور حداکثری مردم باشیم.
معاون فرهنگی و قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در این جلسه اظهرا کرد: ما جزو استانهایی هستیم که امسال برنامههای سال جدید را زودتر از استانهای دیگر ارائه میدهیم و مهمترین موضوع در تدوین این برنامه، عملیاتی بودن آن و نزدیک بودن به واقعیت است.
ابراهیم قاسمی اجرای برنامههای متنوع برای اقشار مختلف مردم را سبب ارتباط بیشتر اداره با مردم دانسته و افزود: امیدواریم شهرستانها برای برگزاری برنامههای استانی اعلام آمادگی کنند.
جعفر محمدی، معاون هنری و سینمایی اداره کل نیز با تاکید بر اجرایی شدن همه برنامههای پیشنهادی، اعلام کرد: جلسات کارشناسی زیادی برای تدوین این برنامه برگزار شده و اعتبارات تخصیص یافته و اگر مدیران شهرستانی در اجرای برنامهای تشخیص به تغییر برخی برنامهها گرفتند حتما باید قبلا اعلام کنند و موافقت این امر را اخذ نمایند.
وی با اشاره بر لزوم تکمیل پروندههای متقاضیان در اسرع وقت، اظهار داشت: با این کار حقوق شهروندی که به اداره مراجعه میکند رعایت میشود.
کریم حیدری، رئیس اداره شهرستان طارم نیز در این جلسه با تاکید بر توجه ویژه به شهرستانهای محروم، گفت: برگزاری برنامههای فرهنگی در این شهرستانها در مقایسه با برنامهای مشابه در شهرستانهای برخوردار، هزینه بیشتر میطلبد، امیدواریم در این خصوص به شهرستانهای محروم اعتبارات بیشتری تخصیص یابد.
محسن بهاری، رئیس اداره شهرستان ماهنشان نیز با اشاره به مشکلات این شهرستان، تاکید کرد: به دلیل مشکلات زیرساختی، قادر به اجرای بسیاری از برنامهها در این شهرستان نیستیم.
نظر شما