لزوم تأسیس مهدهای دینی در جامعه/سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا گفت: سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران با موضوع «حوزه انقلابی، آسیب اجتماعی؛ اقدام و عمل» در قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین جواد اسماعیل نیا، دبیر اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران امروز (26 فروردین) در نشست خبری اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، عنوان کرد: سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران با موضوع «حوزه انقلابی، آسیب اجتماعی؛ اقدام و عمل» در قم برگزار می‌شود.

 

«حوزه انقلابی، آسیب اجتماعی؛ اقدام و عمل»؛ موضوع سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران

 

دبیر اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران اظهار داشت: این اجلاس که در روزهای 29 الی 31 فروردین برگزار می‌شود، به نقش حوزه‌های علمیه به یژه حوزه‌های علمیه خواهران در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد.

 

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا یادآور شد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دو سال گذشته که برخی از آسیب‌ها و برنامه‌های اجتماعی در جامعه رو به گسترش بود، دغدغه مندانه به دنبال علاج این آسیب‌ها بودند وتوجه برخی از مسئولین را به این موضوع جلب کردند.

 

وی تصریح کرد: حوزه‌های علمیه خواهران وظیفه دارد که دغدغه ها، مطالبات و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را سرلوحه برنامه کاری خود قرار دهد و در این اجلاس به موضوع «کاهش آسیب‌های اجتماعی» پرداخته و راهکارهایی ارائه می‌شود.

 

برگزاری کمیسیون‌های 6گانه در سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران

 

دبیر اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران تأکید کرد: حوزه‌های علمیه به ویژه حوزه‌های علمیه خواهران می‌توانند در پیشبرد کاهش آسیب‌های اجتماعی به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت کنند، همچنین مطالبات خود را از مسئولین نظام و دولتمردان داشته باشند.

 

وی به برنامه‌های اجلاس مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران اشاره کرد و افزود: در روز نخست، برنامه ها، اهداف و چشم اندازهای مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مورد تبیین قرار می‌گیرد و آیت الله مقتدایی، رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران و همچنین حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی، مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به سخنرانی می‌پردازند.

 

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا ادامه داد: در روز دوم(مصادف با 30 فروردین)، کمیسیون‌های 6 گانه اجلاس شامل «زن، ازدواج، تحکیم خانواده»، «زن، باورها و رفتارهای دینی»، «زن، خانواده، عفاف و حجاب و صیانت اجتماعی»، «زن، خانواده و فضای مجازی و رسانه‌های جدید»، «زن، خانواده و تولید و مصرف» و «زن، سلامت جسم و روان» برگزار می‌شود و چند تن از مسئولین کشوری، آمارهایی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی در کشور ارائه می‌دهند.

 

وی اضافه کرد: در روز سوم(مصادف با31 فروردین)، رؤسای کمیسیون‌های 6 گانه، گزارشی از کمیسیون‌های خود ارائه می‌کنند؛ همچنین آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های عملیه کشور، حجت الاسلام و المسلمین مروی، معاون حوزه ای دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، حجت الاسلام و المسلمین ربانی، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور و سردار جلالی، رئیس پدافند غیرعامل کشور از جمله سخنرانان این مراسم هستند.

 

دبیر اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: در پایان اجلاس مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران، بیانیه ای درباره موضوع «حوزه انقلابی، آسیب اجتماعی؛ اقدام و عمل» قرائت می‌شود.

 

صدا و سیما از ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران مغفول مانده است

 

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا در ادامه به موضوع آسیب‌های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: زمانی که یک آفت و آسیب اجتماعی دامنگیر یک جامعه می‌شود، ممکن است همه را دربرگیرد، اما خوشبختانه در حوزه‌های علمیه، درصد ابتلا به آسیب‌های اجتماعی کمرنگ تر است.

 

وی اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در راستای نقش حوزه انقلابی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تفاهم نامه‌هایی با ادارات و سازمان‌های فراحوزوی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان پدافند غیرعامل منعقد کرده است.

 

دبیر اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران افزود: تعدادی از تفاهم نامه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با سازمان‌های دیگر در دست اقدام است، از جمله صدا و سیمای جمهوری اسلامی از ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران مغفول مانده است و می‌تواند از این ظرفیت بهره مند شود.

 

وی ادامه داد: وزارت کشور، معاونت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی قوه قضائیه، بهزیستی، دانشگاه آزاد اسلامی، آستان مقدس حضرت معصومه(سلام الله علیها) و مسجد مقدس جمکران از جمله نهادهایی هستند که با آنها تفاهم نامه‌هایی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به امضا می‌رسد.

 

‌ مبلغان حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه کاهش آسیب‌های اجتماعی فعال‌تر می‌شوند

 

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا به اقدامات آینده مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره  و تصریح کرد: این مرکز در نظر دارد تا محوریت نقش حوزه در کاهش آسیب‌های اجتماعی در سال‌های آینده تداوم پیدا کند.

 

دبیر اجلاس سراسری مدیران و مؤسسان حوزه‌های علمیه خواهران یادآور شد: هر سال مسابقه ای تحت عنوان مسابقه رشد در حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود که امسال این مسابقه با موضوع آسیب‌های اجتماعی اجرا می‌شود تا به صورت محوری و محله ای توسط طلاب مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی با اشاره به فعالیت 35 هزار بانوی مبلغ از حوزه‌های علمیه خواهران، گفت: مبلغان حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه کاهش آسیب‌های اجتماعی فعال تر می‌شوند، همچنین تا کنون صد پایان نامه طلاب حوزه‌های علمیه خواهران درباره آسیب‌های اجتماعی بوده است که از این پس مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد.

 

لزوم تأسیس مهدهای دینی جهت کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

 

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا به لزوم تربیت صحیح نسل آینده از دوران نوزادی اشاره کرد و اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران جهت تشکیل مهدهای دینی با سازمان بهزیستی جلسات متعددی داشته است تا در صورت تحقق این امر به پیشگیری از آفت‌های اجتماعی بپردازد.

 

وی با بیان این که قرارگاه‌های فرهنگی بانوان در حوزه‌های علمیه خواهران تشکیل شده است، عنوان کرد: قرارگاه‌های فرهنگی بانوان در حوزه‌های آموزش حجاب، پاسخ به شبهات، موضوعات قرآنی و غیره باید به صورت انقلابی ورود پیدا کند تا بتواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند.

کد خبر 622126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha