«مسعود آب پرور» کارگردان سریال «لژیونر» در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون شبستان درباره اینکه آیا این سریال مردم را ورزشکار می کند یا اینکه از ورزش دور؟ گفت: هیچ کدام، البته نمی توان از تاثیرگذار بودن بازی آقای شریفینیا گذشت و او نیز در این سریال نقش یک دلال فوتبال دارد! در واقع ورزش بهانه ای برای روایت قصه شخصیت های سریال است که فکر می کنند ارتباط نزدیکی با هم دارند اما اینگونه نیست، چراکه به نظر می آید فرهنگ ارتباطی ما در جامعه متاسفانه مختل شده است و شاید بازنمایی این اشکالات ارتباطی کمی ما را به خودمان بیاورد تا روابط ترمیم شود یعنی تلقی و تصورمان خیلی با واقعیت وفق ندارد و ما نیز در «لژیونر» با هدف اصلاح، به صورت واقعبینانه با لایه هایی از طنز، نهیبی از نظر ارتباطی و رفتاری و اجتماعی به خودمان زده ایم.
اشپیتیم آرفی- محمدرضا شریفی نیا- حسن پورشیرازی در پشت صحنه «لژیونر»
«لژیونر» به دنبال ورزشکار کردن مردم نیست!
وی در پاسخ به سوال دیگر شبستان مبنی بر اینکه در «لژیونر» طبیعتاً از ورزشکاران بهره می گیرد، آیا از ویژگی ها و توانمندی های ورزشی و حرکتی آنها در سریال استفاده می کنید؟ آیا «لژیونر»، سریالی پر تحرک خواهد بود؟ توضیح داد: تا اینجای کار تنها ورزشکاری که در سریال حاضر است، اشپیتیم آرفی، بازیکن سابق پرسپولیس است و تصور می کنیم بتوانیم از فوتبالیست های بازنشسته و افرادی که شناختی از فوتبال دارند استفاده کنیم ولی هنوز از این اتفاق مطمئن نیستم. در مورد سوال دوم نیز تا جایی که خط قصه لو نرود، باید بگویم که از اشپیتیم نیز به عنوان ورزشکار و فوتبالیست استفاده نکردیم و بیشتر کلاهبرداری است.
کارگردان «لژیونر» تصریح کرد: استفاده از ورزشکاران در این سریال، در ارتباط با بستر دراماتیک کار است و امیدواریم که قصه سریال بتواند برای مخاطبان جذاب باشد.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه فیلمساز ژانر نیستم و دوست دارم تمامی ژانرها را تجربه کنم، اظهار کرد: هر ژانری برای خود قواعد و اصولی دارد که اگر رعایت شود، اثری قابل توجه تولید می شود. امیدوارم در کار بعدی ام که «کایدون» نام دارد، به ژانر پلیسی و اکشن مثل «هوش سیاه» برگردم.
با سریال های سطح متوسط قرار نیست اتفاقی در مخاطبان صداوسیما بیفتد
آب پرور در مورد ارزیابی اش از سطح سریال های رسانه ملی و اتفاقی که در حوزه سریال سازی در صداوسیما افتاده است، گفت: با توجه به جمیع اتفاقاتی که در صداوسیما افتاده است، الان رسانه ملی به دنبال این است که ملت را دور یک سفره جمع کند و کارهایی که ساخته می شوند از سطح متوسطی برخوردارند و کار ما نیز با همان بودجه و سطح ساخته شده و قرار نیست اتفاق ویژه ای با پخش چنین سریال هایی رخ دهد اما همین که فعلاً بتوانیم برای ذائقه های مختلف، کارهایی متنوع به نمایش بگذرایم هدف اولیه که کمّی سازی است، مرتفع شده است و امیدوارم که خیلی زود از این مرحله گذر کنیم و به کیفی سازی برسیم.
کارگردان سری اول سریال «هوش سیاه» درباره ساخت سری دوم این سریال نیز بیان کرد: ادامه یافتن و ساختن سری دوم «هوش سیاه» در هاله ای از ابهام قرار دارد و این در حالی است که شخصاً خیلی به این پروژه علاقه دارم و نزد مخاطبان بسیار خوش سابقه است و امیدوارم که بیشتر از ما، مدیران رسانه ملی این دغدغه را داشته باشند که سری دوم این سریال را نیز بسازیم.
تضمین می کنم «کایدون» جذاب تر از «هوش سیاه» است
وی با بیان اینکه در روند ساخت «هوش سیاه» ناگزیر به استفاده از اکشن و تحرک بالا هستیم، گفت: البته پروژه «کایدون» که سناریوی آن آماده است، به شدت جذاب تر از «هوش سیاه» است و من این موضوع را تضمین را می کنم و هنوز روند تولید آن مشخص نیست و به مدیران رسانه ملی بر می گردد.
آب پرور در پایان درباره اینکه آیا «لژیونر» در شبکه پنج با توجه به اینکه شبکه سه شبکه ورزش است، دیده می شود، گفت: امیدوارم با سریال های تکراری که از شبکه پنج پخش می شود، حداقل انتخاب مدیران انتخاب های جذابی باشد که توجه مخاطبان را جلب کند. شبکه پنج مدت هاست سریال تولیدی نداشته است و امیدوارم با آغاز فعالیت گروه فیلم و سریال شبکه، مخاطب نیز همراه شود.
گفتوگو: آزاده فضلی
نظر شما