سهم ایران در بخش ICT از بازار جهانی  ۳۵ هزار میلیارد تومان است

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر ارتباطات و اطلاعات با بیان اینکه سهم ایران در بخش ICT از بازار جهانی در حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان است، گفت: عمده این درآمدها حاصل از فعالیت اپراتورهای ارتباطی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی اصغر عمیدیان امروز (30 فروردین) در اولین کنفرانس فرصت ها و محدودیت های سرمایه گذاری در حوزه صنعت خراسان جنوبی اظهار داشت: صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات یک صنعت نرم با سرمایه اندک است.


وی با بیان اینکه فرصت سرمایه گذاری در بخش ارتباطات از جذابیت هایی برخوردار است که سرمایه گذاران بزرگ جهان در آن سرمایه گذاری کرده اند، گفت: در این صنعت برای تجهیز کارگاه به هزینه بسیار کمی نیاز است.


معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی دارای قوی ترین علوم پایه در بخش صنعت ارتباطات است، ادامه داد: این را باید به عنوان یک فرصت برای پیشرفت صنعت خراسان جنوبی بدانیم.


عمیدیان با توجه به اینکه روند تکاملی بخش ICT در جهان در 5 موج اتفاق افتاده است، افزود: این بخش امروز درآمدزایی بالایی در جهان دارد و در سال آینده GDP به عنوان خدمات رایانه ای مطرح خواهد شد.


وی به فرصت سرمایه بخش ICT در صنایع مختلف اشاره کرد و گفت: در صنعت استفاده از این فناوری سبب اصلاح نظام تولید، افزایش بهره وری و درآمد و کاهش نیروی فیزیکی خواهد شد؛ 80 درصد اشتغال در بخش خدمات است و بازار در حال حرکت به سوی خدمات است.


معاون وزیر ارتباطات و اطلاعات با بیان اینکه سهم ایران در بخش ICT از بازار جهانی در حدود 35 هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: عمده این درآمدها حاصل از فعالیت اپراتورهای ارتباطی است.


عمیدیان با تاکید بر اینکه باید حداقل یک اینترنت پرسرعت در اختیار شهروندان باشد، افزود: در بیش از 8 هزار شهر در کشور سایت نسل 4 وجود دارد و بیش از 27 هزار روستا از اینترنت پر سرعت برخوردار هستند و تمام تلاشمان این است که زیرساخت ها را با کمک سرمایه گذاری فراهم کنیم تا به مردم سرویس با کیفیت ارائه دهیم.


وی با اشاره به اینکه ضریب نفوذ افزایش تقاضا برای گوشی های هوشمند در ایران به 60 درصد رسیده است، گفت: یکصد هزار اپلیکیشن در کشور وجود دارد که به تولید سرمایه پرداخته اند و درآمد زایی می کنند.


معاون وزیر ارتباطات و اطلاعات با توجه به اینکه در خراسان جنوبی کار استارت آپ های اینترنتی در حال شکل گیری است، ادامه داد: کار استارت آپ های اینترنتی با کمک سرمایه گذاران اتفاق خواهد افتاد و به دنبال افزایش 4 درصدی GDP هستیم.


عمیدیان با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه در خراسان جنوبی 87 درصد است، تصریح کرد: تنها یک شرکت توزیع کننده خدمات اینترنتی در استان وجود دارد.


وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی دارای 6 شرکت ارائه دهنده خدمات ارتباطات ثابت است، افزود: در این استان 8 شرکت ارائه دهنده خدمات عمومی انتقال داده ها، 67 دفاتر پیشخوان دولتی و 155 دفاتر ICT روستایی وجود دارد و 15شهر خراسان جنوبی دارای خدمات نسل 3 و 4 تلفن همراه هستند.


معاون وزیر ارتباطات و اطلاعات به مزیت های سرمایه گذاری در بخش ICT اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در این بخش سبب افزایش پتانسیل نیروی انسانی متخصص، توسعه زیرساخت های ارتباطی، بهبود فضای کسب و کار و جلوگیری از شرایط ضدرقابتی در این بخش خواهد شد.


عمیدیان در پایان با بیان اینکه سایت پایش طیف امواج رادیویی در بیرجند افتتاح شده است، خاطرنشان کرد: این سایت وظیفه حفاظت از سرمایه گذاری در بخش ICT را بر عهده دارد تا به مشکلی بر نخورد.

 

 

 

کد خبر 623325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha