۷۴۰۰ مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شده است

خبرگزاری شبستان:معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو، عملکرد دولت یازدهم در صنعت برق را کم‌سابقه عنوان کردوگفت: دولت در این سه و نیم سال اخیر هفت‌هزار و ۴۰۵ مگاوات نیروگاه جدید در کشور وارد مدار کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ هوشنگ فلاحتیان امروز(30فروردین) در بیست و دومین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق کشور در دانشگاه سمنان با اعلام این مطلب افزود: تا پایان سال سالجاری نیز چهار هزار مگاوات نیروگاه وارد شبکه برق کشور می شود.

 

وی تصریح کرد:با ایجاد ظرفیت نیروگاهی جدید ظرفیت نیروگاه های کشور از 68 هزارمگاوات در پایان سال 95 به 80 هزار مگاوات بالغ خواهد رسید.

 

فلاحتیان سال گذشته را سالی موفق و کم‌نظیر برای صنعت برق دانست وادامه داد: سال گذشته20 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این صنعت صورت گرفت.

 

به گفته معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو از این رقم سه هزار و 560 میلیارد تومان آن در شبکه توزیع بوده که نسبت به رقم دو هزار و 500 مگاوات در سال 94 از رشد بالایی برخورداراست.

 

وی با اشاره به رقم سرمایه‌گذاری شده در صنعت برق دردولت یازدهم اظهارداشت: نتایج این سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در آینده بیشتر ملموس و تحولات جدی در بخش توزیع ایجاد خواهد کرد.

 

فلاحتیان ارتقای راندمان نیروگاه ها  را از دیگر اقدامات وزارت نیرو در دولت تدبیر و امید دانست و گفت: در نظر است با تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی این راندمان از 36 درصد به 48 درصد افزایش یابد.

 

معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو، از وارد شدن اولین نیروگاه کلاس (اف) با راندمان 55 درصد تا پایان سال جاری به شبکه سراسری خبردادوگفت: یکی از اهداف وزارت نیرو تمرکز بر افزایش بازدهی بوده که امسال اولین نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس اف با بازدهی بالا وارد شبکه می شود و در سال های نه چندان دور، بازدهی نیروگاه های کشور شرایط مطلوبی را در تراز جهانی پیدا خواهند کرد.

 

وی تصریح کرد:از اول اردیبهشت سال گذشته تا اول اردیبهشت امسال چهارهزار میلیارد تومان نقدینگی وارد صنعت توزیع برق شده که این رقم با توجه به وجود مشکلات کلان در اقتصاد رشد بسیار بالایی است.

 

فلاحتیان با اشاره به تلاش صنعت توزیع برق در کاهش تلفات انرژی در شبکه گفت: در سه سال و نیم اخیر حجم تلفات از بیش از 15 درصد به 10.7کاهش یافته است که موجب جلوگیری از هدرفت انرژی در شبکه شده است.

 

معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو، برق رایک ثروت ملی عنوان کردوافزود: باید از هدررفت آن پیشگیری کرد و با توجه به اقتصاد مقاومتی باید با کار جهادی در صنعت برق پیشرفت بیشتری داشت.

 

وی با بیان اینکه به ازای هر مشترک در هر ٢٤ ساعت شبانه روز ٢.٧ دقیقه قطعی برق در ایران داریم اضافه کرد: همواره به دنبال بهبود اوضاع بوده ایم به طوری که هدفگذاری شده است تا در چهار سال آینده، حداقل این مقدار قطعی برق ٤٠ درصد کاهش پیدا کند.

 

فلاحتیان ادامه داد: اوج بار مصرف برق در سال 94 به میزان ٥٢ هزار ٧٠٠ مگاوات بود و برای سال ٩٦ برای سه حالت بالاتر از ٥٢ هزار مگاوات، ٥٥ هزار مگاوات و بالاتر از ٥٥ هزار مگاوات برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

 

معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو، با اشاره به اینکه این امر در اقتصاد مقاومتی نیز دارای اهمیت است گفت: بر اساس سهمیه تعیین شده برای وزارت نیرو برای ایجاد نیروگاه جدید سال گذشته دو هزار و 200 مگاوات نیروگاه وارد مدار شده است در حالی که سهمیه یک هزار و 800 مگاوات بوده و چهار هزار مگاوات بیش از سهمیه در این عرصه کار شده است.

 

وی مصرف برق را نیز در اقتصاد مقاومتی مهم خواند و گفت: برای تامین نیروی برق، نیاز به  15 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری است و اگر در عرصه مدیریت مصرف برق فعالیت شود و با مدیریت 200 ساعت بار در مدار می توان از حجم سرمایه گذاری جلوگیری کرد.

 

فلاحتیان شمار مشترکین برق در کشور را 34 میلیون مشترک بیان کرد و گفت: سالانه یک میلیون مشترک به حجم مشترکان صنعت برق کشور افزوده می شود.

 

وی با اشاره به طرح هوشمندسازی مشترکین پرمصرف گفت: هوشمند سازی 360 هزار کنتور در برنامه قرار دارد که تاکنون 120 هزار کنتور هوشمند شده و باید تلاش شود در مدت کمی بقیه مشترکان پرمصرف نیز مجهز به کنتور هوشمند شوند.

 

کد خبر 623391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha