محمد حریری، رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: به منظور افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی با تفاهم سه جانبه بین علوم پزشکی و استانداری در راستای اجرای برخی از پروژه های بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان زنجان در حال اجراست.
وی با بیان اینکه کار ساخت 21 خانه بهداشت از اسفند سال گذشته آغاز شده است، گفت: برخی از این خانه های بهداشت پیشرفت 45 درصدی دارند.
این مقام مسوول به احداث مجدد 9 مرکز بهداشت در مجاورت مراکز قدیمی اشاره کرد و گفت: 10 پایگاه سلامت هم با مشارکت راه و شهرسازی تامین زمین شده است.
به گفته رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان، اعبتار مراکز بهداشت در دست ساخت 9 میلیارد و 900 میلیون تومان، اعتبار هفت مرکز بهداشت روستای 8 میلیارد و 700 میلیون تومان و اعتبار خانه بهداشت 2 میلیارد و 820 میلون تومان است.
حائری ادامه داد: در طرح تحول نظام سلامت 139 هزار و 925 خدمت به کودکان، 61 هزار خدمت به نوجوانان، 28 هزار و 845 خدمت به جوانان، 59 هزار و 210 خدمت به میانسالان، 17 هزار خدمت به سالمندان و 25 هزار و 11 خدمت به زنان باردار ارائه شده است.
وی به اختصاص 3 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار برای بازسازی مراکز بهداشتی شهری اشاره کرد و ادامه داد: به منظور خانه های بهداشت یک میلیارد تومان و تامین پانسیون پزشکان 330 میلیون تومان هزینه شده است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان خاطرنشان کرد: امسال سه دستگاه پانسیون برای پزشکان روستایی در دست احداث است.
حائری با اشاره به حضور فعال کارشناسان بهداشت و روان در مراکز بهداشتی شهری و روستایی ادامه داد: همزمان با اجرای طرح تحول سلامت این افراد در این مراکز حضور فعال تری دارند.
وی با اشاره به اینکه میزان افسردگی در روستاها نسبت به شهرها پایین تر است، گفت: بنا بر گزارش های اعلام شده در روستاها 2.5 درصد به بیماری افسردگی مبتلا هستند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان با یادآوری اینکه در شهر زنجان آماری از میزان افسردگی افراد نداریم، گفت: با اجرای طرح تحول سلامت این افراد شناسایی و نسبت به ارائه خدمات درمانی آنان اقدام می شود.
وی از تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای 410 هزار نفر در شهرستان زنجان خبر داد و گفت: با تشکیل این پرونده به راحتی می توان بیماری های افراد را غربال کرد.
نظر شما