بازارچه کارآفرینی دانش آموزان برپا می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خبر داد: همزمان با هفته مشاغل، بازارچه کارآفرینی دانش آموزان در ۸۰ غرفه طی روزهای ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه دایر می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «براتعلی حاتمی» مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: این نمایشگاه با هدف آشنایی دانش آموزان با مشاغل و همچنین ورود آنها به چرخه بازار کار در محل سالن کارگران بجنورد برپا خواهد شد.

 

وی افزود: علاوه بر این نمایشگاه، بازدیدهای علمی و کارگاهی و همچنین جلسات زیادی برای آشنایی دانش آموزان با مشاغل و رشته های تحصیلی برگزار شده تا دانش آموزان علاوه بر اینکه علایق خود را شناسایی می کنند؛ با رشته های تحصیلی هم آشنا شوند.

 

حاتمی همچنین به اهمیت هدایت تحصیلی در پایه نهم اشاره کرد و اقدامات انجام شده در آموزش و پرورش را در خور توجه اعلام کرد و گفت: انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل و انتخاب همسر از جمله مهم ترین و تأثیرگذارترین انتخاب های زندگی هر فردی است.

 

به گفته این مقام مسئول در بحث انتخاب رشته، جامعه، خانواده و بعد مدرسه و معلمان می توانند تأثیرگذار باشند البته انتخاب هم باید مبتنی بر نیاز بازار و علایق فرد صورت گیرد، به همین دلیل دانش آموزان باید قبل از انتخاب رشته نسبت به آن رشته آگاه و هوشیار باشند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تأکید بر اینکه نیازهای شغلی در هر منطقه متفاوت است و بر همین اساس آموزش و پرورش در استان اقدام به نیازسنجی کرده است، عنوان کرد: با برنامه ها و مشاوره هایی که سال های گذشته در زمینه هدایت تحصیلی انجام شد؛ دانش آموزان این استان میانگین خوبی را در هدایت تحصیلی به دست آوردند ولی این به معنای دستیابی کامل به هدف نیست.

 

البته وی در بخش دیگر از سخنان خود از کم بودن جمعیت دانش آموزی در هنرستان های کارو دانش با توجه به گستردگی فضای آموزشی ابراز گلایه کرد و گفت: در هنرستان های کارو دانش 60 درصد درس های دانش آموزان عملی است در حالی که در هنرستان های فنی و حرفه ای فقط 40 درصد درس ها به صورت عملی برگزار می شود.

 

«حاتمی» به اعتبارات و توجه ویژه ای که در سفر مقام معظم رهبری به ساخت هنرستان ها هم اشاره کرد و افزود: 5 هنرستان با امکانات و تجهیزات بسیار عالی در این استان مورد بهره برداری قرار گرفت تا دانش آموزان بیشتر به سمت حرفه آموزی سوق داده شوند.

 

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته 11 هزار و 300 دانش آموز در مقطع نهم، انتخاب رشته کردند و فقط 37 درصد از این دانش اموزان در رشته تجربی ادامه تحصیل دادند، ولی همچنان شاهد این هستیم که تعداد زیادی از دانش اموزان متقاضی تحصیل در رشته تجربی هستند که این خود جای نگرانی دارد.

 

وی به یکی از مصوبات مجلس برای اجرا در سال جاری اشاره کرد و گفت: بر اساس درخواستی که دولت ارائه کرد و در مجلس هم مورد پذیرش قرار گرفت بودجه قابل توجهی به هنرستان ها تعلق می گیرد تا مجهز به امکانات و تجهیزات به روز شوند.

 

 

 

کد خبر 624814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha