ساخت آتل های ابتکاری در جشنواره «دختران توانای هلال» گیلان

خبرگزاری شبستان:​ مشاور امور بانوان جمعیت هلال احمر استان گیلان از برگزاری دومین جشنواره «دختران توانای هلال» با موضوع ساخت آتل های ابتکاری خبر داد و گفت: این جشنواره می تواند عرصه ای برای ظهور خلاقیت و ابتکار امدادگران باشد.

سیده ارمغان سقراط، مشاور امور بانوان جمعیت هلال احمر استان گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از برگزاری دومین جشنواره «دختران توانای هلال» با موضوع ساخت آتل های ابتکاری خبر داد و اظهار کرد: در تمام سوانح که منجر به آسیب های اندام می شود، پیش از حرکت دادن مصدوم باید عمل آتل گیری را انجام داد.

 

وی با بیان اینکه، آتل از ایجاد حرکت در دو سر شکسته استخوان مفصل دررفته یا اندام دچار آسیب بافت نرم جلوگیری می کند، افزود: اینکار همچنین موجب کاهش درد اندام، جلوگیری از خونریزی و کاهش آسیب به اعصاب و عروق نزدیک استخوان و سهولت انتقال مصدوم به مرکز درمانی می شود.

 

سقراط در ادامه با اشاره به اینکه، انواع متعددی از آتل ها وجود دارد که آتل ابتکاری یکی از آنهاست، تصریح کرد: برای ساختن آتل ابتکاری می توان از مجله، مقوا، چوب، چند لایه روزنامه لوله شده، کمربند، چوب بستنی و حتی پتو و بالش استفاده کرد.

 

وی گفت: از آنجاییکه یکی از خصوصیات اصلی امدادگران داشتن ابتکار عمل و حداکثر استفاده از حداقل امکانات است، جشنواره دختران توانای هلال در صدد ایجاد بستر مناسب جهت تبلور خلاقیت و نوآوری امدادگران در استفاده از ابتدایی ترین ابزار در اقدامات اولیه پس از رسیدن به عرصه حادثه برای پیشگیری از بدتر شدن حال مصدوم می باشد.

 

سقراط در ادامه هدف اصلی برگزاری این جشنواره را که توسط دفتر امور زنان جمعیت هلال احمر استان گیلان برگزار می شود، تقویت ابتکار عمل و خلاقیت امدادگران در ثابت نگهداشتن عضو و جلوگیری از آسیب بیشتر مصدوم با امکانات موجود در صحنه حادثه عنوان کرد و افزود: از اهدف دیگر این جشنواره می توان به ایجاد فرصت در جهت رشد، شکوفایی، شور و نشاط  در امدادگران  و تقویت خلاقیت  و ايجاد انگيزه به ویژه در قالب کار گروهی اشاره کرد.

 

وی بیان کرد: این جشنواره که اولین دوره آن در سال ۹۲ برگزار شد، می تواند عرصه ای برای ظهور خلاقیت و ابتکار امدادگران باشد چرا که امدادگر در هر لحظه ای و با کمترین امکانات، همواره تواناست.

 

سقراط با بیان اینکه فراخوان آثار این جشنواره از روز گذشته( 10 اردیبهشت) آغاز و مهلت ارسال آثار به مدت 10 روز تا پایان وقت اداری 20 اردیبهشت در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: کلیه آثار ارسالی باید به همراه مشخصات کامل اثر و صاحب اثر(در صورت کارگروهی صاحبان آثار) مطابق فرم جشنواره باشد و به صورت تایپ شده به آدرس دبیرخانه جشنواره ارسال شود.

 

وی همچنین در خصوص ملاک های داوری و نحوه انتخاب برگزیده های جشنواره دختران توانای هلال گفت: داوری آثار توسط کمیته داوری متشکل از متخصصین و کارشناسان بر اساس معیارهایی نظیر ساختار آثار، میزان ابتکار و نوآوری در ساخت  و کارایی آن در حادثه، انجام می شود.

 

سقراط خاطر نشان کرد: علاوه بر اعطای لوح تقدیر به کلیه شرکت کنندگان، به آثار برتر جشنواره نیز جوایز نقدی به رتبه اول150 هزار تومان، رتبه دوم یکصد هزار تومان و به رتبه سوم جایزه نقدی50 هزار تومان تعلق می گیرد.

 

وی همچنین یادآور شد: شرکت کنندگان می توانند آثار خود را به  نشانی پستی دبيرخانه این جشنواره به آدرس: رشت- خیابان سعدی- کوچه شهید فرقان بین- جمعیت هلال احمر استان گیلان- دفتر امور زنان ارسال کنند همچنین شماره تلفن 09114526087 در ساعات اداری پاسخگوی سوالات شرکت کنندگان خواهد بود.

 

کد خبر 625843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha