به گزارش خبرنگار شبستان، ناصر محمدی، مدیر کل کتابهای کمکآموزشی رشد و دبیر هشتمین جشنواره، در مراسم اختتامیه این جشنواره در کانون پرورش فکری کودک و نوجوان گفت: برگزاری مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره کتابهای آموزشی رشد که بیانگر تدبیر، دوراندیشی، نگرش علمی و روح تحولجویانه در نظام آموزش و پرورش است، فرصت مغتنمی است تا از همه پدیدآورندگان کتابهای آموزشی قدرشناسی کنیم.
وی با بیان اینکه نقش آموزش و پرورش و حوزه نشر برای تحول در جامعه غیر قابل انکار است، گفت: در حوزه نشر بزرگترین چالش به عرصههایی تعلق دارد که از نشر چاپی و سنتی جدا شدهاند و به قلمرو نشر الکترونیک نزدیک میشوند. در حوزه آموزش و پرورش رسانهها و محیطهای متنوع یادگیری از طریق تغییر ذائقه و نیازهای مخاطبان توانستهاند ماهیت و اهداف و شیوههای تعلیم و تربیت را به چالش بگیرند.
وی با اشاره به آییننامه ساماندهی آموزشی و تربیتی در شورای عالی آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آییننامه در همه رسانهها، کتابهای آموزشی علاوه بر رعایت جنبههای هدایتی و حمایتی، راهکارهایی برای جلوگیری از اشاعه آثار نامطلوب که رهآورد آنها آموزش سطحی و تزریقی است در مدارس کشور به صورت جدی، قانونمند و روشمند پیشبینی شده است.
وی با اشاره به ویژگیهای جشنواره هشتم کتابهای کمکآموزشی رشد گفت: در این جشنواره حدود 2 هزار اثر در 19 حوزه و در سه مرحله داوری شدهاند، بنابراین داوری محتوای آثار باید بر اساس توجه به برنامه درسی صورت میگرفت لذا گروه داوران عمدتاً کارشناسان برنامه درسی و معلمان باتجربه بودند.
پایان پیام/
نظر شما