خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛
هوا خرمی، بانوی جهادگر عرصه فرهنگی اهل شهرستان پلدختر استان لرستان است، بانویی که تحصیلات دانشگاهی دارد، اما بیشتر مشغول کار خانه داری و تربیت فرزند است، وی در خانواده ای مذهبی پرورش یافته و هم اکنون با همسر کارگر و فرزندانش زندگی را به خوبی و خوشی می گذارند.
کارشناسی الهیات و مبانی فقه حقوق دارد و هم اکنون نیز در حوزه علمیه بانوان این شهر مشغول کسب علم و دانش حوزوی است، علاقه بسیاری به کار فرهنگی و آموزش در زمینه های علوم مذهبی وقرآنی دارد.
وی به مدت چند سال مداح اهل بیت عصمت و طهارت( علیهم السلام) و مدیرکانون فرهنگی هنری است و مسئول یکی از هیئت های مذهبی بانوان این شهر، گاهی مربی قرآن است، گاهی فعال فرهنگی، به نحوی که در طول روز برای تقویت فرهنگی برنامه دارد و خستگی ناپذیر گام برمی دارد.
خرمی، به عنوان مربی قرآنی علاوه بر آموزش کودکان، کلاسی هم برای بانوان میانسال بیسواد در مسجد برگزار کرده و در این دوره آموزشی دو رشته حفظ و روخوانی را آموزش می دهد.
وی با بیان اینکه بانوان میانسال علاقه زیادی به یادگیری روخوانی قرآن و حفظ آیات قرآنی دارند، ادامه داد: برای آموزش روخوانی قرآن ناچار به آموزش درس های نهضت سواد آموزی نیز هستم.
خرمی، با بیان اینکه بانوان میانسال و کهنسال علاقه زیادی به آموزش قرآن و فراگیری روخوانی و روانخوانی نشان می دهند، اظهارداشت: این میزان علاقه موجب افزایش انگیزه برای ادامه راه می شود.
وی همچنین با بیان اینکه البته علاقه دختران نوجوان نیز امید خاصی را دل روشن می کند، ابراز کرد: در چهره های معصوم کودکان و نوجوانان علاقمند به فرا گیری روخوانی و روانخوانی قرآن، موج امید و نشاط به زندگی را تجربه می کنم.
وی که امسال برای اولین سال به عنوان امام جماعت در مدرسه دخترانه فاطمیه شهرستان پلدختر مشغول به فعالیت شده است، بیان کرد: صف های نماز دختران دبستانی مانند صف های از فرشته هاست.
خرمی، با بیان اینکه استقبال دانش آموزان از نماز جماعت نسبت به روزهای اول تقریبا صددر صد افزایش داشته است، بیان کرد: صحبت کردن با لحن کودکانه و صمیمانه با دانش آموزان و همچنین برگزاری مسابقه از سخنرانی ها، موجب افزایش استقبال دانش آموزان شده است.
وی ادامه داد: نوع رفتار کودکانه با دانش آموزان باعث استقبال خانواده ها نیز شده است و امروز بسیاری از خانواده ها از علاقه فرزندان خود به فرهنگ دینی و انجام واجبات خرسند هستند.
مسجد بستر تربیت صحیح است
خرمی، با بیان اینکه نوک پیکان توطئه های دشمنان به فرهنگ دینی و حجاب است، ادامه داد: امروز دشمنان در قالب توطئه های مختلف به دنبال جدا کردن این نسل از ارزش های دینی، مذهبی و فرهنگی هستند.
این فعال فرهنگی، خاطرنشان کرد: مسجد بستری برای تربیت مسجدی و مقابله با توطئه های دشمنان است.
وی عنوان کرد: امروز با تشکیل تیمی از دلسوزان فرهنگی در مسجد، در قالب برنامه های فرهنگی هنری برای تربیت صحیح کودکان و نوجوانان این شهرستان تلاش می شود.
خرمی، که به عنوان مدیرکانون فرهنگی هنری مسجد مشغول به فعالیت است، افزود: در کانون فرهنگی هنری مسجد تلاش می شود با جذب جوانان و اقشار مختلف مردم زمینه تقویت فرهنگ دینی در جامعه و مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان فراهم شود.
وی تقویت باور های دینی را مهم ترین راه مقابله توطئه های دشمنان دانست و افزود: هوشیاری و بصیرت خانواده ها و آحاد مختلف مردم مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.
وی نبود امکانات را از مشکلات فرا روی فعالیت های فرهنگی دانست و افزود: به رغم کمبود امکانات بسیاری از فعلان این عرصه با جان و دل و جهادی مشغول به فعالیت هستند.
خرمی، با اشاره به اینکه دشمنان برای دستیابی به اهداف خود از ابزار و امکانات مختلف بهره مند هستند و هزینه های گزافی را صرف می کنند، اذعان داشت: به فضل الهی این تلاش های فرهنگی مردمی سدی در برابر توطئه های دشمنان ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تقویت این سد مقاومت مردمی در برابر توطئه های فرهنگی دشمنان نیازمند مشارکت بیشتر آحاد مردم بویژه خانواده هاست.
این فعال فرهنگی، با بیان اینکه زندگی خود و دو فرزندم را فدای فرهنگ و برنامه های قرآنی کرده ام، افزود: دختران 15 و 10 ساله ام دوشادوش من در برنامه های فرهنگی مشارکت دارند.
خرمی، همچنین همراه و یار همیشگی خود را همسر کارگرش دانست و ابراز کرد: همسرم به رغم نداشتن توانایی مالی در همه برنامه های فرهنگی همراه و پشتیبان من است و گاهی از حق فرزندانمان برای پیشبرد اهداف فرهنگی و مذهبی هزینه می کنیم.
وی افزود: به حمد الله در سایه تلاش در عرصه فعالیت های مذهبی و قرآنی به رغم کم بودن درآمد همسرم زندگی ما به خوبی و شادی می گذرد و همواره برکت و رحمت الهی شامل حال ما می شود.
نظر شما