ترامپ:‌ باید ایران را منزوی کنیم/ ابراز خوش بینی مقام اروپایی به رویکرد همکاری با ایران

خبرگزاری شبستان: ترامپ:‌ باید ایران را منزوی کنیم، ابراز خوش بینی مقام اروپایی به رویکرد همکاری با ایران، مردم ایران با مشارکت در انتخابات، آینده انقلاب را ترسیم کردند از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: ترامپ:‌ باید ایران را منزوی کنیم، ابراز خوش بینی مقام اروپایی به رویکرد همکاری با ایران، مردم ایران با مشارکت در انتخابات، آینده انقلاب را ترسیم کردند از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

امارات: ایران فرصت بهبود روابط با کشورهای عربی را از دست ندهد

یک مقام ارشد اماراتی با اشاره به انتخاب مجدد حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران اظهار داشت که تهران از این فرصت میتواند برای احیای روابط تیره خود با کشورهای همسایه استفاده کند.

 این گزارش مدعی شد که روابط ایران با کشورهای عربی خلیج فارس تحت تاثیر دخالتهای ایران در امور انها دچار مشکل است.

 انور قرقاش وزیر امارات در امور روابط خارجی در خساب توتیتری خود نوشت؛ با انتخاب مجدد روحانی، امیدواریم که تهران روابط خود را با همسایگان بهبود ببخشد. ایران نباید این فرصت را دوباره از دست بدهد.

با این حال این وزیر اماراتی مشخص نکرده است که آیا سیاستهای کشورهای عربی به ویژه امارات نیز درباره ایران تغییری خواهد کرد یا نه. تهران هرگونه مداخله در امور کشورهای همسایه را بارها و بارها رد کرده است

حسن روحانی در انتخاباتی که روز جمعه برگزار شد با 57 درصد آرا پیروز شد.

تیلرسون: برای مقابله با هژمونی ایران در کنار کشورهای منطقه می‌ایستیم

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه بار دیگر بر حمایت از کشورهای عربی منطقه تأکید کرد.

وی که شبکه «فاکس نیوز» گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این سوال که آیا توافقنامه‌های امضاشده در سفر رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان، به مهار ایران کمک می‌کند یا نه، گفت: «خوب، دیروز در عربستان قراردادهای تسلیحاتی چشم‌گیری اعلام شد. به دیگر کشورهای مهم منطقه هم فروش تسلیحات صورت خواهد گرفت.»

تیلرسون با بیان اینکه این قراردادها توان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را افزایش می‌دهد، گفت: «فکر می‌کنم این امر برای ایران روشن می‌کند که ما، ایالات متحده، در کنار شرکای خود در منطقه می‌ایستیم تا با هژمونی ایران مقابله کنیم.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: «هرگونه تلاش ایران برای تحت فشار قرار دادن این کشورها، با جبهه‌ای قدرتمند و متحد روبرو خواهد شد.»

تیلرسون در بخش دیگری از این مصاحبه هم در مورد اینکه چرا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در سفر به عربستان صحبتی در مورد حقوق بشر نکرده، گفت باید از طریق کاهش «تهدید ایران» وضعیت منطقه را بهبود بخشید، تا اوضاع حقوق بشر بهتر شود.

ترامپ:‌ باید ایران را منزوی کنیم/ ایران مسئول بی ثباتی در منطقه است

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در نشست آمریکایی-اسلامی در حضور «ملک سلمان» پادشاه عربستان سخن گفت.

زبان قاصر است از توصیف میهمان‌نوازی سعودی‌ها

ترامپ ابتدا از میهمان‌نوازی سعودی‌ها تعریف کرد و گفت که زبان از توصیف این میهمان‌نوازی قاصر است. وی همچنین گفت که قول داده شیوه زندگی آمریکایی را به کشورهای منطقه تحمیل نکند.

ترامپ فرصت را مغتنم شمرد و گزارشی از عملکرد 4 ماهه خود داد؛ رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که از زمان روی کار آمدن، یک میلیون شغل ایجاد کرده است؛ ترامپ به انعقاد توافقات تجاری 400 میلیارد دلاری با پادشاه عربستان هم اشاره کرد و آن را برای خود یک دستاورد دانست.

ترامپ در ادامه وارد بحث اصلی این اجلاس شد یعنی ایجاد صلح و ثبات در منطقه از طریق مبارزه با تروریسم و افراطی‌گرایی.

مسلمانان قربانی اصلی تروریسم هستند

رئیس‌جمهور آمریکا به حملات تروریستی 11 سپتامبر، شیکاگو، سن برناردینو و اورلاندو اشاره کرد و گفت که هم آمریکا و هم اروپا، قربانیان تروریسم هستند.

وی افزود: « ... اما برخی گمانه‌زنی‌ها نشان می‌دهد که حدود 95 درصد از قربانیان تروریسم، خود مسلمانان هستند.»

دونالد ترامپ از حماس، حزب‌الله، القاعده و داعش به عنوان گروه‌های تروریستی یاد کرد و گفت که بحران امنیتی موجود در خاورمیانه در حال گسترش به همه نقاط دنیاست.

پناهجوها نباید از خاورمیانه بگریزند

رئیس‌جمهور آمریکا که از زمان کارزار انتخاباتی مخالف ورود مهاجران به خصوص مهاجران مسلمان به کشورش بود، در این سخنرانی هم با زبانی دیپلماتیک این نظر را بازگو کرد.

ترامپ گفت: «خاورمیانه زیباست و گنج‌های تاریخی و فرهنگی غنی دارد؛ اینجا نباید منطقه‌ای باشد که پناهجویان از آن فرار می‌کنند بلکه باید جایی باشد که تازه‌واردها دسته دسته به سمت آن هجوم می‌آورند.»

دونالد ترامپ از عربستان به عنوان مقصد حج، از منطقه گردشگری «پترا» در اردن و از عراق به عنوان گهواره تمدن و سرزمین زیبایی‌های طبیعی تعریف کرد.

منتظر کمک آمریکا نباشید/خودتان با دشمنانتان بجنگید

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سخنانی گفت که گویا پاسخ به استمداد کشورهای عربی برای مقابله با تروریسم بود.

ترامپ گفت: «کشورهای خاورمیانه نمی‌توانند منتظر آمریکا بمانند تا ما بیاییم و دشمنانشان را در هم بکوبیم. ملت‌های خاورمیانه باید تصمیم بگیرند که چه آینده‌ای را می‌خواهند. این انتخابی نیست که آمریکا بتواند برای شما انجام دهد.»

تروریست‌ها را از سرزمین مقدس بیرون برانید

رئیس‌جمهور آمریکا اشاره‌ای نسبتاً واضح به حضور تروریست‌ها در عربستان کرد و ادامه داد: «ملت‌های خاورمیانه تنها در صورتی می‌توانند آینده خود را تضمین کنند که تروریست‌ها و افراط‌گراها را بیرون برانند؛ آنها را بیرون برانید؛ آنها را از پرستشگاه‌های خود بیرون برانید؛ آنها را از جوامع و سرزمین مقدس خود بیرون برانید.»

دونالد ترامپ گفت: «برای دوستان ما در خصوص حمایت آمریکا از آنها هیچ سوالی وجود ندارد و برای دشمنان ما هم در خصوص مصمم بودن آمریکا هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد.»

ترامپ باز هم به دستور کار اجلاس پرداخت و گفت: «مفتخرم اعلام کنم که امروز سند جلوگیری از تأمین مالی تروریست‌ها را امضاء کردیم؛ تشکر می‌کنم از کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) برای توقف استفاده از خاک آنها به عنوان مرکز تأمین مالی تروریسم و اعلام حزب‌الله به عنوان یک گروه تروریستی.»

رئیس‌جمهور آمریکا به صورت ضمنی، مفتی‌های سعودی حامی تروریسم را نیز مخاطب قرار داد.

ترامپ گفت: «رهبران مذهبی باید به صورت شفاف اعلام کنند که وحشی‌گری افتخار نیست.»

رئیس‌جمهور آمریکا به وضعیت حقوق‌بشر در کشورهای عربی هم نیم‌نگاهی داشت و گفت که آینده بهتر در گروی اجازه به «زنان، کودکان و پیروان دیگر ادیان» برای پیگیری آمال و آرزوهایشان است.

ایران  مسئول بی ثباتی شدید در منطقه است

در ادامه ترامپ از «ایران» سخن گفت.

رئیس‌جمهور آمریکا سخنان ایران‌محور خود را اینگونه آغاز کرد: «جلوگیری از تأمین مالی تروریست‌ها مسیری است به سوی شکست آسان آنها ولی شکی نیست که از بین بردن این تهدید ممکن نخواهد شد جز با نام بردن از دولتی که به تروریست‌ها پناه می‌دهد، از آنها پشتیبانی مالی می‌کند و پایگاه اجتماعی برای آنها ایجاد می‌کند؛ همان دولتی که مسئول بی ثباتی شدید در منطقه است یعنی ایران.»

ترامپ ادامه داد: «از لبنان گرفته تا عراق و یمن، ایران به تروریست‌ها، شبه‌نظامیان و دیگر گروه‌های افراط‌گرا، سلاح و آموزش می‌دهد و این باعث گسترش هرج و مرج در منطقه شده است.»

دونالد ترامپ گفت: «ایران چند دهه است که به آتش درگیری‌های قومی و تروریسم، هیزم می‌ریزد.»

ترامپ به ضدیت جمهوری اسلامی با رژیم صهیونیستی هم اشاره کرد و گفت: «ایران دولتی است که علناً از قتل عام صحبت می‌کند، قول می‌دهد که اسرائیل را از بین ببرد و مرگ بر آمریکا می‌گوید.»

دونالد ترامپ سپس مدعی شد که «یکی از غمبارترین نمونه‌های دخالت نظامی ثبات‌زدای ایران، ماجرای سوریه است» و گفت که بشار اسد با حمایت تهران، جنایات غیرقابل‌بازگویی مرتکب شده است.

ترامپ سپس سعی کرد خود را دلسوز مردم ایران نشان دهد.

رئیس‌جمهور آمریکا در اجرای این حیله نخ‌نما شده گفت: «کسانی که سال‌هاست قربانی سیاست‌های حکمرانان کله‌شق ایران هستند، مردم این کشورند؛ مردمی با فرهنگ و تاریخ غنی.»

ترامپ نسخه نهایی را برای حضار صادر کرد و گفت: «تا وقتی که رژیم حاکم بر ایران تمایلی برای مشارکت در ایجاد صلح نشان ندهد، همه کشورها باید برای انزوای آن همکاری کنند و دعا کنیم که هر چه زودتر دولتی عادل که مردم ایران استحقاق آن را دارند، در این کشور شکل بگیرد.»

دونالد ترامپ نهایتاً بدون توضیح خاصی گفت: «تصمیمی که ما می‌گیریم، جان‌های بسیاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.»

مهر:

مردم ایران با مشارکت در انتخابات، آینده انقلاب را ترسیم کردند

«ماجد حلیمه» عضو پارلمان سوریه در پاسخ به خبرنگار مهر دموکراسی را در ایران واقعی دانست و بر نقش مردم در حفظ انقلاب و تعیین راه آن در سال های بعد از طریق حضور در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد.

«ماجد حلیمه» عضو پارلمان سوریه در سخنانی به بررسی دموکراسی در ایران و کشورهای منطقه پرداخت و در همین راستا تصریح کرد: انتخابات ریاست جمهوری که در تمام نقاط ایران و همچنین در میان ایرانی های مقیم خارج از این کشور در روز جمعه گذشته برگزار شد و پیش از این در طول حدود ۴۰ سال اخیر هم شاهد آن بوده ایم، نشانگر وجود دموکراسی واقعی در این کشور است که در قالب انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انتخابات پارلمانی و تعیین نماینده برای مردم در مجلس این کشور نمود پیدا می کند.

وی در ادامه سخنان خود در همین زمینه افزود: از سوی دیگر برگزاری این انتخابات از مشارکت مردم ایران در تعیین رهبران و مقامات خود و مشارکت واقعی آنها در قدرت حکایت دارد. همچنین مردم ایران با حضور گسترده در انتخابات ریاست جمهوری از انقلاب این کشور حمایت کرده و آینده این انقلاب را برای سال های بعد ترسیم می کنند.

عضو پارلمان سوریه درباره تاثیر انتخابات ایران بر رویدادهای منطقه نیز تاکید کرد: رهبران ایران مبانی و اصولی دارند که بر اساس آن بهترین روابط را با کشورهای همسایه برقرار می کنند و در عین حال بدون مداخله در امور داخلی دیگر کشورها، از ملت های مظلوم نیز حمایت می نمایند. ایران با این کشورها بر اساس احترام متقابل تعامل می کند و روابط خود را با کشورهای جهان طبق اصل احترام متقابل و عدم مداخله در امور دیگران پیش می برد.

وی در همین راستا بیان داشت: حمایت مطلق از مسأله فلسطین و مردم این کشور که سرزمینشان توسط رژیم غاصب صهیونیستی اشغال شده، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی جزء اصول ایران بوده است. ایران همچنین از مقاومت سوریه در برابر متجاوزان و تروریست ها که با انواع حمایت های مالی، سیاسی و اقتصادی به سوریه هجوم آوردند، پشتیبانی کرد. لبنان، یمن، بحرین و عراق نیز از جمله ملت های مظلومی بودند که مورد حمایت ایران قرار گرفتند. بنابراین انتخابات ریاست جمهوری در ایران ایستگاه مهمی در روند تقویت و تحکیم دموکراسی و حفظ انقلاب است.

امیر قطر پیروزی «حسن روحانی» را تبریک گفت

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر شامگاه یکشنبه انتخاب مجدد دکتر «حسن روحانی» به عنوان رئیس جمهوری ایران را تبریک گفت.

در همین راستا، خبرگزاری رسمی قطر از پیام تبریک امیر این کشور به مناسبت پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران خبر داد.

از سوی دیگر شیخ عبدالله بن ناصر بن خلیفه آل ثانی نخست وزیر و وزیر کشور قطر نیز با ارسال پیامی مشابه به دکتر حسن روحانی، پیروزی وی در انتخابات اخیر ریاست جمهوری را تبریک گفت.

«دونالد ترامپ» به اِعمال فشار بر مقامات تهران ادامه خواهد داد

برخی از مقامات پیشین آمریکا و تحلیل گران سیاسی می گویند که انتخاب مجدد «حسن روحانی» به عنوان دوازدهمین رئیس جمهور ایران احتمالاً در دیدگاه شکاکانه و تردید آمیز دولت ترامپ نسبت به مقامات تهران تغییری ایجاد نخواهد کرد.

دکتر حسن روحانی که وزیر خارجه کابینه وی- محمدجواد ظریف- در سال ۲۰۱۵ بر سر برنامه هسته ای ایران به یک توافق بین المللی دست یافت؛ در انتخابات ۲۹ اردیبهشت (۱۹ ماه مه) با کسب ۵۷ درصد آراء به پیروزی رسید.

تحلیلگران می گویند که دولت دونالد ترامپ احتمالاً درصدد آن است که به اعمال فشار بر ایران بر سر برنامه تسلیحاتی این کشور و آنچه که به زعم مقامات واشنگتن، اقدامات بی ثبات کننده تهران در منطقه خاورمیانه خوانده می شود، ادامه دهد.

«رائول مارک گرچت» از اعضای ارشد بنیاد محافظه کار «دفاع از دموکراسی» و یکی از کارشناسان سابق CIA در حوزه ایران، در این باره گفت: «من فکر می کنم که دولت ترامپ بر سر این موضوع (برنامه تسلیحاتی ایران) همچنان ثابت قدم باقی بماند. بنابراین من (در سیاست واشنگتن در قبال ایران) انتظار هیچ تغییری را ندارم».

گفتنی است که علی رغم انعقاد توافق هسته ای میان ایران و شش قدرت جهانی (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان) مقامات واشنگتن با تکرار ادعاهای واهی خود، ایران را همچنان «یک دولت حامی تروریسم» می دانند.

دولت ترامپ که هم اکنون برای دیدار از اصلی ترین رقبای منطقه ای ایران- عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی- در منطقه خاورمیانه بسر می برد، تاکنون هیچگونه واکنشی نسبت به پیروزی حسن روحانی در انتخابات ایران نشان نداده است. 

واشنگتن مدعی است که حمایت تهران از «بشار اسد» در جنگ داخلی سوریه، نیروهای انصارالله در یمن و حزب الله لبنان باعث برهم خوردن ثبات در منطقه خاورمیانه شده است.

این درحالی است که «احمد مجیدیار» کارشناس مؤسسه خاورمیانه در واشنگتن، پیش بینی می کند که تنشها میان آمریکا و ایران بر سر عراق و سوریه افزایش یابد.

وی در این باره گفت: «واشنگتن و تهران در مقابله با گروه تروریستی داعش متحدان دوفاکتو (بالفعل) به شمار می روند. اما اکنون که داعش در آستانه شکست قرار دارد، ما شاهد بروز علائم تنش در میان شبه نظامیان تحت حمایت ایران و نیروهای نظامی آمریکا هستیم».

«کریم سجادپور» پژوهشگر ایرانی در «بنیاد کارنگی برای صلح بین الملل» در واشنگتن می گوید: «زمانی که فردی همچون جواد ظریف در سمت وزیر امور خارجه فعالیت کند، منزوی ساختن ایران در سطح بین المللی امری بسیار دشوار خواهد بود».

وی در ادامه افزود که وضع تحریمهای جدید علیه ایران آخرین چیزی است که مقامات پکن به آن تن خواهند داد.

مک کین: سفر ترامپ به ریاض پیام محکم آمریکا و متحدانش به ایران بود

«جان مک‌ کین» سناتور تندرو جمهوریخواه آمریکا و رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای این کشور  سفر اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کشورش به عربستان را ارسال «پیامی محکم» ازسوی واشنگتن و متحدانش به ایران مبنی بر آمادگی برای متوقف نمودن تلاش‌ های تهران در بی‌ ثبات‌ سازی منطقه توصیف کرد.

بر این اساس، سناتور کنونی ایالت «آریزونا» (Arizona) در گفتگو با شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز» در این باره ادعا کرد: اگر می خواهیم قاطعانه مانع تلاش‌ های مداوم ایران برای اعمال قدرت در منطقه بشویم، یقیناً و بی تردید، این سفر گام مهم و رو به جلو خواهد بود.

وی در ادامه افزود که سفر ترامپ به ریاض در راستای ترمیم روابط عربستان با آمریکا که در دوران «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق به سردی گرائیده بود نیز لازم به شمار می آید.

رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا در راستای سیاست های ایران هراسی این کشور با هدف افزایش قراردادهای تسلیحاتی با اعراب مرتجع حاشیه خلیج فارس و بهره مندی از دلارهای نفتی آن ها افزود: فکر می‌ کنم که جهان عرب به ویژهدوستان سنتی ما از این سفر خشنود هستند؛ زیرا روابط میان دولت پیشین ما و آن‌ ها بسیار تیره و تار شده بود و بر این باورم که این سفر موفقیت‌ آمیز و مهم خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان:

کانادا: از ادامه پاییبندی ایران به برجام استقبال می‌کنیم

وزارت امور خارجه کانادا در پی انتخاب دوباره حسن روحانی به ریاست جمهور اسلامی ایران، از ادامه پایبندی ایران به برجام استقبال کرد.

کریستا فریلند، وزیر امور خارجه کانادا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: در پی انتخاب دوباره حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران، کاناد ا از تعهد رئیس جمهور روحانی برای ادامه پای بندی به اجرای تعهدات ایران براساس برجام و بهبود زندگی شهروندان ایرانی استقبال می کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: «کانادا به ترویج ارزش ها و منافع خود در زمان تعامل با ایران از جمله احترام به حقوق بشر و حل و فصل صلح آمیز منازعاتی که منطقه را تحت تاثیر قرار داده است، ادامه خواهد داد.»

ابراز خوش بینی مقام اروپایی به رویکرد همکاری با ایران

«کارل بیلدت» رئیس مشترک شورای اروپا در امور روابط خارجی گفت: با وجود درخواست ترامپ مبنی بر منزوی کردن ایران، اروپایی ها به احتمال زیاد از رویکرد همکاری با ایران حمایت خواهند کرد.

متن پیام توئیتری کارل بیلدت به این شرح است: ایران رأی داد تا با دنیا رابطه ای باز داشته باشد، اما ترامپ خواستار منزوی کردن ایران از دنیا شده است. اروپایی ها به احتمال زیاد از رویکرد مشارکت با ایران حمایت خواهند کرد.

ایرنا:

ادعای نخست وزیر مالزی در مورد نقش ایران در بی ثباتی منطقه

'نجیب تون رزاق' نخست وزیر مالزی که مناسبات نزدیکی با عربستان سعودی دارد در نشست ریاض، ادعا کرد: از این اعتقاد گسترده که ایران تا حدودی به بی ثباتی در منطقه خاورمیانه کمک کرده، آگاه است.

خبرگزاری رسمی مالزی (برناما) به نقل از سخنان روز یکشنبه نخست وزیر این کشور در ریاض، مدعی شد: در حالی که مالزی با کشورهای منطقه روابط خوبی دارد، احساس می کند که ایران باید از هرگونه اقدامی که به عنوان دخالت در امور داخلی سایر همسایگان خود تعبیر می شود، پرهیز کند.

وی گفت: این امر نه تنها برای ثبات منطقه، بلکه همچنین برای اتحاد امت اسلامی مهم است.

ادعای نخست وزیر مالزی در حالی روز یکشنبه در نشست عربی- اسلامی و آمریکایی در ریاض مطح شد که تنها پیش از وی 'سلمان' پادشاه عربستان و 'دونالد ترامپ' موضعی علیه ایران اتخاد کردند.

نجیب با تاکید بر اینکه مبارزه با تروریسم تنها با استفاده از نیروی نظامی انجام نمی شود، بلکه فتح قلوب و اذهان نیز اهمیت دارد، گفت: نیاز است یک روایت معتبر گفته شود که در آن اسلام و مدرنیته تطابق داشته باشند و پیشرفت مادی و صمیمیت دینی دست در دست هم به پیش بروند، و آگاهی مذهبی و بررسی علمی به طور متقابل یکدیگر را تقویت نمایند.

نخست وزیر مالزی افزود: نیاز است جهانیان به یاد آورند که رهبران مسلمان حاضر در این نشست قویا تروریسم و افراط گرایی خشونت آمیز را محکوم می کنند.

نخست وزیر مالزی در این نشست اعلام کرد: جهان نباید تردید داشته باشند که ما همگی با جامعه بین المللی در جنگ برای ریشه کنی این تهدید ایستاده ایم.

وی همچنین در تشکر از 'سلمان' پادشاه عربستان سعودی به دلیل ابتکار در برگزاری و میزبانی این نشست نیز تصریح کرد مناطق بی ثبات بسترهای مستعدی برای شکل گیری تروریسم هستند.

در حالی که 'نجیب تون رزاق' موضعی ضد ایرانی در نشست ریاض برای مقابله به تروریسم گرفت، 'جوکو ویدودو' رئیس جمهوری پرجمعیت ترین کشور اسلامی جهان برای مقابله با افراط گرایی و تروریسم توصیه کرد کشورها بر ایدئولوژی های افراطی با رویکردهای مذهبی غلبه کنند.

براساس گزارش روز دوشنبه رسانه های اندونزی، وی در سخنرانی خود، گفت: تاریخ به ما می آموزد که سلاح و قدرت نظامی به تنهایی قادر نخواهد بود با تروریسم مقابله کند.

وی همچنین گفت که این جلسه دارای اهمیت زیادی برای جهان اسلام به منظور ارسال یک پیام در همکاری با آمریکا و از بین بردن این درک است که واشنگتن اسلام را دشمن می بیند.

نشست آمریکا و کشورهای عربی و اسلامی روز یکشنبه با حضور مقامات 50 کشور و 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا در ریاض عربستان برگزار شد.

 

 

 

 

 

کد خبر 630417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha