حجتالاسلام والمسلمین علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در گفتوگو با خبرنگار شبستان گفت: طلاب و مبلغان ما باید به قرائت و فهم قرآن تسلط داشته باشند؛ به همین شکل طلاب در زمینه توانافزایی مخاطبان و مبلغان در زمینه قرآنآموزی اهتمام کافی داشته باشند زیرا باید فرهنگ انس با قرآن در جامعه شکل گیرد.
وی اظهار کرد: طلاب در خصوص آسیبهای اجتماعی و به خصوص آسیبهای مرتبط با خانواده با توجه به مطالبی که در ره توشههای تبلیغی در اختیار آنها قرار گرفته است، باید تلاش بیشتری کنند؛ زیرا دشمنان در این زمینه فعالیت گستردهای کردهاند و میخواهند کانون خانواده در ایران را از بین ببرند.
وی با اشاره به محورهای در نظر گرفتهشده برای ارائه تفسیر، تصریح کرد: از آنجا که ریشه بسیاری از مسائل در حوزه اعتقادات است، بنابراین ضمن اینکه مباحث اصول دین و اعتقادات از سوی این مبلغان مطرح میشود، مباحث اخلاقی و آن دسته از مسائلی که مربوط به حوزه خانواده است جزو محورهای اصلی قرار گرفته است.
حجتالاسلام دشتکی اضافه کرد: توجه ویژه به قرآن کریم و تفسیر آن، پوشش تبلیغی در مناطق محروم روستایی و حاشیه نشین شهر، توجه به مسائل فرهنگی در بین جوانان توسط مبلغین، اهمیت و تبیین مسائل روز و آسيبهاي اجتماعی و بررسی و تبیین شعار سال از جمله رویکردهای تبیلغی این مجموعه در ماه رمضان است.
وی با اشاره به برنامههاي دهه نکو داشت مساجد اظهار کرد: در این دهه، هزار و ۷۰۰ مسجد غبارروبي و آماده برگزاري برنامههاي ماه مبارک رمضان خواهد شد، همچنین برگزاري همايش توجيهي طلايهداران از جمله برنامههاي مهم در دهه آخر ماه شعبان که شبکههای تبلیغی و توجیهی برنامههای این دهه را برگزار خواهند کرد.
نظر شما