ترویج سبک زندگی دینی بهترین روش برای کاهش آسیب های اجتماعی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری هرمزگان از کاهش اثرگذاری آموزه های دینی در جامعه به عنوان یکی از عوامل مهم در بروز آسیب های اجتماعی نام برد و ترویج سبک زندگی دینی وآموزه های قرآنی را بهترین روش برای کاهش آسیب های اجتماعی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، منصور اخلاقی پور در همایش طلایه داران تبلیغ با یادآوری اینکه تاریخچه بحث مهم « آسیب های اجتماعی » به سابقه زندگی بشر بر می گردد، اظهار کرد: متاسفانه امروز آسیب های اجتماعی به شدت در حال گسترش است و نگرانی ها در این حوزه جدی است.

 

وی با ذکر این نکته که آسیب های اجتماعی دچار تنیدگی خاصی است، افزود: امروز به جرات می توان ادعا کرد که بحث طلاق و اعتیاد را نمی توان از یکدیگر جدا دانست.

 

اخلاقی پور با بیان اینکه معضل «حاشیه نشینی» یکی دیگر از آسیب های اجتماعی است که از آنها  به عنوان غده های سرطانی یاد می شود، عنوان کرد: بسیاری از آسیب های اجتماعی گریبانگیر همین محلات حاشیه نشین است.

 

وی به وضعیت حساس بودن جامعه نسبت به آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: مردم در گذشته با دیدن آسیب اجتماعی حساسیت نشان می دادند، اما امروز با بی تفاوتی از کنار بسیاری از معضلات عبور می کنیم.

 

احمد مرادی نژاد، مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان نیز از فقر به عنوان ریشه تمامی آسیب ها نام برد و افزود: ستاد دیه از سال 69 توسط شهید سیداسدالله جولایی رییس وقت سازمان زندان های کشور بنیان نهاده شد و تا به امروز بالغ بر 100 هزار زندانی جرائم غیرعمد را از زندان آزاد کرده است.

 

وی با یادآوری اینکه این ستاد از سال 81 نیز فعالیت خود را در هرمزگان آغاز نمود، اضافه کرد: از آن تاریخ تا کنون 2 هزار و 452 زندانی جرائم غیرعمد و محکومین مالی با بدهی بیش از 132 میلیارد تومان از حبس رهایی یافته اند.

 

مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان به برگزاری جشن های گلریزان در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این جشن در تمامی شهرستان های استان برگزار و از کمک های مردمی جمع آوری شده در آن، برای آزادی زندانیان استفاده می شود.

 

علی الهیاری، مدیرکل کمیته امداد هرمزگان نیز با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی و مهم جوامع بشری موضوع فقر است، اظهار کرد: دین مبین اسلام بهترین مُدل فقرزدایی را معرفی کرده که متاسفانه تا کنون کمتر از آن استفاده شده است.

 

وی با یادآوری اینکه اگر به واجبات و مستحبات دین عمل شود نیازی به دستگاه های امدادرسان نخواهد بود، افزود: هم اکنون 53 هزار خانوار و هشت هزار و 500 یتیم تحت پوشش کمیته امداد هرمزگان هستند.

 

 

 

کد خبر 630620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha