در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خوزستان نیازمند گام‌های اساسی‌تر هستیم

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان اظهار کرد: برداشتن گام‌های اساسی و بلندتر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خوزستان ضروری است و باید متناسب با قابلیت‌ها، فرصت‌ها و پتانسیل‌های استان اقدامات این حوزه گسترش یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، غلام‌رضا شریعتی، استاندار خوزستان شامگاه پنجشنبه (4 خرداد) در مراسم افتتاح مرکز تبادل ترافیک داده شبکه ملی اطلاعات و دروازه بین‌الملل اینترنت خوزستان گفت:  فعالیت‌های بسیار خوبی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خوزستان انجام شده و تفاهم‌نامه‌های خوبی در این راستا به امضا رسیده است.

 

وی با بیان اینکه امروز برای نخستین‌بار اینترنت فیبر نوری خانگی به منزل مردم در منطقه آزاد اروند در شهرهای آبادان و خرمشهر وصل شد، افزود: همچنین  افتتاح دو پروژه بسیار مهم و اساسی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در اهواز نشانگر مورد توجه بودن خوزستان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

 

شریعتی با اشاره به افزایش شاخص توسعه‌یافتگی فناوری اطلاعات خوزستان از 16 به 11 خاطر نشان کرد: انتظار داریم خدماتی ارائه شده در حوزه فناوری ارتباطات در خوزستان متناسب با سطح مصرف و تقاضای کاربران و مردم خوزستان باشد و همچنین  متناسب با حجم مصرف مردم در این حوزه سرمایه‌گذاری‌های خوبی را شاهد باشیم.

 

وی با بیان اینکه خوزستان می‌تواند درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بازار هدف کشورهای منطقه به ویژه کشورهای عربی باشد، ابراز کرد: می توان سرور و مرکز اصلی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در خوزستان قرار گیرد و به کشورهای منطقه خدمات‌دهی داده شود.

 

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه این فعالیت می‌تواند به میزان قابل‌توجهی در خوزستان ثروت خلق کند، تصریح کرد: بر این اساس برنامه‌ریزی برای حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات خوزستان باید برای جمعیت 400 میلیون نفری خوزستان همراه با کشورهای منطقه صورت گیرد.

 

شریعتی با بیان اینکه شاهد عقب‌ماندگی‌هایی در خوزستان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز هستیم، اضافه کرد: برداشتن گام‌های اساسی و بلندتر در این زمینه ضروری است و باید متناسب با قابلیت‌ها، فرصت‌ها و پتانسیل‌های خوزستان در حوزه فناوری ارتباطات اقدامات این حوزه گسترش یابد.

 

وی در ادامه به نقش و جایگاه فناوری اطلاعات در قدرت جوامع کنونی اشاره کرد و اذعان داشت: کشورهایی که در حوزه فناوری اطلاعات درآمد و سرمایه‌گذاری‌های خوبی کرده باشند، قدرت بیشتری دارند به طور یکه که دنیا را مقهور این قدرت خود می‌کنند.

 

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به نقش حوزه IT و ارتباطات در انتخابات 29 اردیبهشت خاطر نشان کرد: بخش عمده‌ای از تبلیغات انتخاباتی در حوزه IT شبکه‌های مجازی صورت گرفت چراکه تبلیغات سنتی بعضا کارکردهای خود را یا از دست داده‌اند و یا در حال از دست دادن این کارکردها هستند.

 

کد خبر 631465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha