به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، دكتر سید رضا صالحی امیری در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم در جمع خبرنگاران در رابطه با استفاده درست از فضای مجازی گفت: ما در شرایطی هستیم که میتوانیم محصولات قرآنی را در فضای مجازی تولید و بازتولید نماییم، بنابراین فضای مجازی یک بستر برای تولید و توزیع مفاهیم قرآنی است.
وی ادامه داد: امروز جامعه ایران بیش از پیش به ارزش والای قرآن یعنی اخلاق نیاز دارد، ما امروز برای همه مسلمانان جهان و همه که تعلق به قرآن دارند باید مفهوم ارزشمند قرآنی یعنی اخلاق حسنه و عملی را در زندگی جاری نماییم، در جهان اسلام امروز بداخلاقی بیداد میکند، تحجر و تکفیر ایجاد خشنونت کرده پس ما باید اسلام رحمانی را نشر دهیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: نمایشگاه امسال با شعار " قرآن، اخلاق و زندگی" شکل گرفته است، این شعار نوید دهنده این پیام است که قرآن برای زندگی بشر پیامهای روشنی دارد و اخلاق موجود در این شعار سرآمد همه شعارها به شمار میآید.
صالحی امیری یادآور شد: اگر میخواهیم در جامعه ایران از دروغ، غیبت، افتراء و تهمت، ایدز و طلاق جدا شویم تنها راه ما رجوع به اخلاق قرآنی است، وظیفه ما این است که به تمام کسانی که امسال در نمایشگاه حضور مییابند این شعار را تفهیم کنیم و همه با هم متعهد شویم تا همدلی و همنوایی، توجه به فقراء و مشكلات جامعه اسلامی را برطرف کنیم.
وی افزود: نقش رسانهها در نمایشگاه بینظیر است و از این رو باید از همه اصحاب رسانه تشکر کنم، زیرا در ماه رمضان بیش از هرچیزی رساندن پیام اخلاق به سایر نقاط جهان بسیار مهم است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد اخلاق در سینما و فیلمهای تلویزیونی ابراز داشت: فضای سینما برپایه و چهارچوب اخلاق بنا نهاده شده است، با این وجود از آنجایی که در هر سازمان بزرگی انبوهی از تولیدات را شاهد هستیم ممکن است چالشهایی نیز گریباگیر این عرصه شود و ما در تلاش هستیم که با گفتگو و مذاکره با اهالی ساخت فیلم این مشکلات را هم برطرف کنیم.
صالحی امیری در پایان گفت: امروز در سینما فعلی شاهد گامهای مهم در عرصه اخلاق هستیم، در این زمینه میتوان به فیلمهای سال گذشته جشنواره در بخشهای اخلاقی، اجتماعی، جنگ و شهادت اشاره کنیم، خوشبختانه برنامه سازمان سینمایی در امسال مبتنی بر جهتگیریهای اخلاقی، مسائل اجتماعی و انسانیت است.
نظر شما