جلیل صادقیزاده، مدیر کمیته کودک و نوجوان بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت های این کمیته گفت: این کمیته در این دوره نمایشگاه در فضایی بسیار مناسب در دو بخش بصورت مجزا فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه فعالیت ها به گونه ای طراحی شده است که دارای پیام قرآنی باشند، افزود: هیچ برنامه ای در این دوره بدون هدف طراحی نشده است.
صادقی زاده با اشاره به فعالیت های بخش کودک در این دوره نمایشگاه گفت: در این بخش کارگاههای هنری شامل کتاب سازی، خوشنویسی، نقاشی دیواری یا روی میز، کلاژ، طرح های تزیینی اطراف آیات قرآن و شن و ماسه های رنگی برپا شده است و همچنین مسابقات قرآنی و تابلوهای رنگی دیواری، پازل های مکعبی و هوش قرآنی در دو بخش حیوانات در قرآن و دیگری میوه های قرآنی و صندوقچه اسرار قرآنی نیز طراحی شده است.
مدیر کمیته کودک و نوجوان بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به اینکه استیج ویژه کودکان به همراه بیان قصص قرآنی با همکاری شبکه دوم سیما اجرا می شود، تصریح کرد: این برنامه روزانه به مدت نیم ساعت از شبکه های دوم سیما پخش می شود.
وی با اشاره به فعالیت های بخش نوجوان این کمیته افزود: این برنامه ها متفاوت از بخش کودک و متناسب با سن نوجوانان است که در آن بخش های خلاقیت نوجوانان که بصورت استپ موشن اجرا می شود، خورشید انتظار، راز و رمز که بصورت نرم افزار موبایلی طراحی شده است و همچنین پازل حیوانات و ... که بصورت سرگرمی پیام هایی را به نوجوانان ارائه می دهد، برنامه ریزی شده است.
صادقی زاده با اشاره به اینکه هنر خوشنویسی و طراحی با ماسه از دیگر غرفه های بخش نوجوان است، تصریح کرد: در بخش هفت دقیقه تدبر، در ذهن نوجوانان یک شبهه قرآنی را ایجاد می کنیم و آنان را وادار می کنیم تا به همراه خانواده ها برای پاسخ به آن تلاش کنند و در نهایت با حضور کارشناس به آن پاسخ می دهیم و در غرفه دیگر نیز بازی های هیجانی داریم که پلی معلق طراحی شده است و عبارات نوشته شده برروی این پل نیز دارای بار معنایی است.
مدیر کمیته کودک و نوجوان بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اضافه کرد: مشاوره خانواده برای نوجوانان و خانواده های آنان از دیگر برنامه های این بخش است تا انس نوجوانان با قرآن را افزایش دهیم.
وی اضافه کرد:کارگاه های هنری شامل؛ خوشنویسی، تایپوگرافی، هنر پتینه و تهذیب و ... نیز از بخش های دیگر این غرفه است.
صادقی زاده با اشاره به طراحی یک جشنواره در بخش کودک و نوجوان گفت: جشنواره داستان نویسی، عکاسی، خاطره نویسی، شعر با موضوعات قرآنی و همچنین تصویرگری قصص قرآنی در نمایشگاه قرآن برگزار می شود که نوجوانان و جوانان می توانند آثار خود را ارائه کنند و حتی با حضور کارشناس آن را بهبود ببخشند و در مسابقه نیز شرکت کنند.
مدیر کمیته کودک و نوجوان بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ادامه داد: این آثار بعد از اتمام نمایشگاه داوری خواهد شد و آثار برتر از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تقدیر قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه تمامی فعالیت های این بخش براساس شعار نمایشگاه؛ قرآن، اخلاق و زندگی طراحی شده است، افزود: سال گذشته رویکرد انتقال مفاهیم مدنظر بود و امسال نیز ضمن توجه به همان شعار سال قبل انتقال مفاهیم اخلاقی قرآن را در دستور کار داریم.
نظر شما