سید محمد حسینی وزیر ارشاد در حاشیه مراسم افطار با شاعران، درباره اخبار منتشر شده در روزهای گذشته پیرامون ارائه مجوز فعالیت سه شبکه ماهواره ای فارسی زبان از جمله "شبکه موسیقی ایرانیان" به خبرنگار شبستان، گفت: از همان روزهای اول فعالیت ما در وزارت ارشاد، درخواست هایی وجود داشت که سال گذشته اداره کل رسانه های خارجی وزارت ارشاد به سه مورد از این درخواست ها پاسخ مثبت داد.
وزیر ارشاد ادامه داد: یکی از این شبکه اساساً راه اندازی نشد. مورد دیگر پس از بررسی برنامه ها تعطیل و مجوز فعالیت آن در ایران لغو شد و تنها یکی از این شبکه ها در حال حاضر مشغول فعالیت است.
وی تأکید کرد این مجوز تنها برای تأسیس دفتر شبکه های ماهواره ای در تهران است نه سایر فعالیت ها.
حسینی با اشاره به این که در حال حاضر حدود 120 شبکه ماهواره ای، از خبرگزاری های جهانی همچون بی بی سی انگلیسی و الجزیره تا سایر شبکه ها در تهران مشغول فعالیت اند، ادامه داد: شبکه های ماهواره ای فعال در خارج از کشور می توانند برای حضور در ایران اقدام کنند تا در صورت پذیرش، دفتر تأسیس کنند.
وی درباره شرایط درخواست مجوز حضور در ایران گفت: این مجوز به طور موقت و مشروط بر این صادر می شود که پس از رصد و بررسی ارشاد، برنامه هایشان مناسب ارزیابی شود تا در این صورت مجوز قطعی صادر شود که البته اگر در ادامه نیز سیاست هایشان مغایر ارزیابی شود، مثل بی بی سی فارسی و العربیه تعطیل می شوند.
حسینی فضاسازی و هیاهوی رسانه ای صورت گرفته در این رابطه را امری بیهوده دانست و گفت: مشخص نیست با وجود این که این مجوزها مربوط به سال گذشته و موقت و مشروط به عملکرد شبکه هاست، چرا تعدادی از رسانه ها اکنون به یاد این موضوع افتاده اند.
وی درادامه در پاسخ به پرسشی درباره فعالیت رادیو تلویزیون های بخش خصوصی زیر نظر وزارت ارشاد برای ایجاد فضای رقابتی رسانه ها در ایران و مقابله فعالانه تر با جنگ نرم، گفت: فعلاً بر اساس تفسیری که از قانون اساسی وجود دارد رادیو تلویزیون بخش خصوصی اجازه فعالیت در داخل کشور را ندارند و تنها صدا و سیما در این زمینه فعال است.
گفتنی است پیش از این اخباری درباره ارائه مجوز ارشاد به بخش خصوصی برای تأسیس شبکه ماهواره ای موسیقی در برخی سایت ها و روزنامه ها منتشر شده بود.
پایان پیام/
نظر شما