محمد بابایی، مدیر نشر مرکز طبع و نشر قرآن کریم با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف با بیان اینکه مرکز مانند سنوات گذشته، جدیدترین آثار خود را در حوزه کتابت قرآن کریم و مصارف متنوع در نمایشگاه ارائه کرده است، گفت: غرفه مرکز در دو بخش متفاوت در نمایشگاه برپا شده است که در یک بخش به فروش آثار مختلف مرکز می پردازیم و در بخش دیگر معرفی آثار و پژوهش های مرکز را در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه برروی نسخه های قدیمی قرآن هایی که از قرن دوم و سوم در کشور و یا خارج از کشور وجود دارد، پژوهش هایی صورت گرفته است، افزود: حاصل این پژوهش ها بصورت کتاب هایی در نمایشگاه ارائه شده است و همچنین کاتبان قرآنی که با مسئولیت دارالکتابه مرکز آموزش می بینند، نمونه آثار آنها در نمایشگاه عرضه شده است.
بابایی با اشاره به اینکه حدود 10 نفر از کاتبان قرآن کریم، کل قرآن را به خط نسخ ایرانی، نسخ عربی و نسخ هندی به رشته تحریر درآوردند که نمونه آثارآنها در غرفه مرکز ارائه شده است و در بخش فروش نیز می توانند تهیه کنند.
مدیر نشر مرکز طبع و نشر قرآن کریم با اشاره به اینکه اصلی ترین فعالیت این مرکز پژوهش قرآنی می باشد، افزود: این پژوهش ها در قالب یک مصحف و چاپ قرآن در حال انتشار است و این پژوهش ها بصورت عملی در حال ارائه است.
وی با بیان اینکه این پژوهش ها در زمینه نوع رسم الخط و نوع اعراب گذاری های قرآنی صورت می گیرد، تصریح کرد: در هر کشوری روشی برای رسم الخط قرآن وجود دارد که در این زمینه پژوهش های لازم انجام شده است.
بابایی با اشاره به اینکه بیش از 100نوع رسم الخط قرآن تاکنون منتشر شده است، افزود: یکی دیگر از فعالیت های مرکز ورود به بخش معارف قرآن است که هم اکنون ترجمه قرآن در حال انجام است و تفسیرهایی نیز ویژه عموم مردم، دانشجویان و طلاب و همچنین دانش آموزان منتشر شده است و قرآن هایی نیز به همراه شرح لغات و شرح لغوی و ادبی داریم که تاکنون نیمی از این قرآن منتشر شده است و نیمی دیگر نیز در سالهای آینده منتشر می شود.
مدیر نشر مرکز طبع و نشر قرآن کریم با اشاره به آثار جدید مرکز افزود: جدیدترین اثر مرکز شرح لغوی و ادبی قرآن کریم است که ترجمه دقیق و روان قرآن است و می تواند کتابی مرجع برای محققان باشد که در 6 جلد منتشر خواهد شد.
نظر شما