به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، سید حسن میر عماد امروز (16خرداد) در نشست خبری خود با اشاره به آغاز برداشت گندم از 29 هزار هکتار در شهرستان های گرمسار و آرادان اظهارداشت: کار خرید گندم نیز از سوی مراکز خرید مستقر در این شهرستان ها انجام می شود.
میرعماد به فعالیت 32 مرکز خرید گندم برای خرید مطلوب و رضایت حال کشاورزان در استان سمنان اشاره داشت وادامه داد: خرید گندم با چهار درصد افت مفید و دو درصد افت غیرمفید و حداکثردودرصد سِن زدگی به قیمت پایه 13 هزار ریال از کشاورزان خریداری می شود.
به گفته وی در کوتاه ترین زمان از طریق بانک عامل وجه گندم خریداری شده به کشاورزان پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان پیش بینی کرد: در سال زراعی 96-95 بیش از 103 هزار تن گندم از مزارع زیر کشت استان برداشت شود.
وی کار خرید گندم در استان سمنان را به عهده اداره کل غله و خدمات بازرگانی عنوان کردو افزود: سازمان تعاون روستائی نیز به عنوان مباشر در امر خرید گندم مشارکت دارد.
میرعماد اضافه کرد: حداکثر رطوبت مجاز برای گندم استان به جز منطقه کالپوش 12 درصد است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان همچنین با اشاره به آغاز خرید تضمینی جو در استان سمنان در روزهای گذشته اظهارداشت: برای خرید تضمینی هفت هزار تن در این استان، ۱۶ مرکز خرید تضمینی جو پیشبینیشده است.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود هفت هزار تن بهصورت تضمینی از کشاورزان استان سمنان خریداریشده است اضافه کرد: کار خرید تضمینی جو در استان سمنان همچنان ادامه دارد.
میرعماد با اشاره به اینکه قیمت تضمینی هر کیلوگرم جو خریداریشده از کشاورزان استان سمنان 10 هزار و 300 ریال تعیینشده است ابراز امیدواری کرد: تا کار خرید تضمینی از کشاورزان استان سمنان به نحوه مطلوب انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه هماکنون کار برداشت جو از سوی کشاورزان استان سمنان با استفاده از دستگاههای کمباین بومی و مهاجر در حال انجام است ادامه داد: در سال زراعی جاری بیش از 17 هزار و 650 هکتار از اراضی استان سمنان به کشت جو اختصاص یافته است.
وی افزود: از این میزان 13 هزار و 791 هکتار مربوط به کشت جو بهصورت آبی و سه هزار و 859 هکتار نیز مربوط به کشت جو بهصورت دیم بوده است.
به گفته میرعماد، گرمسار و کالپوش بیشترین سطح زیر کشت بهصورت آبی و دیم را در استان سمنان دارند.
دوسیلوی بتنی و فلزی در استان سمنان وجود دارد و بقیه ذخیره گندم در انبارها انجام می شود، در سال گذشته 100 تن گندم از کشاورزان استان سمنان خریداری شد و سمنان در تولید گندم، رتبه هشتم کشور به دست آورد.
نظر شما