به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، فریدون همتی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان بیان کرد: منابع اعتباری و بودجه استان محدود بوده اما نیازها نامحدود هستند بنابراین باید با مدیریت جهادی و اولویت بندی دقیق و هوشمندانه در زمینه استفاده حداکثری از این منابع اقدام کرد.
وی با اشاره به دستورالعمل هزینه کرد سهم اعتبارات استانی ادامه داد: یک کارگروه متشکل از چندین عضو از دستگاه های مختلف برای بررسی و بازبینی این دستور العمل باید تشکیل شود تا هدف مدیریت ارشد استان که تخصیص بهینه و استفاده مطلوب از منابع و اعتبارات تخصیص یافته است به شکل مطلوب تر و بی نقص تری محقق شود.
استاندار قزوین اضافه کرد: در سال جاری در خصوص افزایش بودجه جاری استان گام بسیاری مهمی برداشته شد، امسال در شرایط کاهش فروش و قیمت نفت، بودجه جاری استان از 800 میلیارد ریال به یک هزار و 300 میلیارد ریال افزایش یافت که این موضوع نقش موثری در مدیریت مطلوب استان ایفا خواهد کرد.
وی عنوان کرد: در کنار این موضوع در سال گذشته اختصاص 5 هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار از محل سفر دولت به استان قزوین موجب شد اجرای بسیاری از طرح های استان مانند طرح های آبیاری تحت فشار و بیمارستان 700 تخت خوابی شتاب بیشتری بگیرند.
همتی افزود: همچنین از محل همین اعتبارات موفق شدیم در سال گذشته پروژه انتقال آب شرب از سد طالقان را کلید زده و به مرحله مناقصه برسانیم که اکنون یک هزار و 800 میلیارد ریال اوراق مشارکت قطعی آن آماده واگذاری به برنده مناقصه است تا این طرح ظرف 32 ماه آینده به بهره برداری برسد.
وی تصریح کرد: همچنین در اقدامی دیگر در سال گذشته موفق شدیم تمامی مطالبات کارمندان دولت را اعم از حقوق جاری، اضافه کار و رفاهی را با وجود کسری بودجه تا پایان سال تسویه کرده و به سال جاری موکول نکنیم که اقدام بسیار مهم و موثری در استان بود.
استاندار قزوین تأکید کرد: رویه دولت و مجلس با توجه به کمبود اعتبارات به این شکل است که در پروژه های نیمه تکمیل و یا جدید به سمت بهره برداری با استفاده از بخش خصوصی پیش بروند و با توجه به این مهم باید مدیران استان هم با این نگرش در خصوص پروژه های نیمه تکمیل و یا جدید وارد عمل شوند.
وی در ادامه خطاب به مدیران دستگاه ها گفت: یکی از ملاک های ارزیابی مدیران دستگاه ها تأمین نظر فرمانداران و بخشداران در عزل و نصب مدیران دستگاه ها در شهرستان ها و بخش های استان است که باید با هماهنگی فرمانداران و بخشداران صورت گیرد تا نظم و انظباط حاکمیتی از دورترین نقطه تا مرکز استان رعایت شود.
همتی همچنین در پایان از مجمع نمایندگان استان درخواست کرد در خصوص افزایش اختیارات مدیریتی استان ها موادی را در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسانند تا کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با دست بازتر و با اختیار بیشتری بتواند مشکلات کارگری و معضلات واحدهای صنعتی را بررسی و حل و فصل کند.
نظر شما