به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، به نفل از دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهر کرج، با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی، به معرفی سخنچینی بهعنوان یکی از آفات زبان اشارهکرده و بیان داشت: نمّامی و سخنچینی، عامل تفرقه در اجتماع است و عامل آن از عذاب آخرت رهایی نخواهد داشت.
آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی در خطبه دوم نماز با گرامیداشت لیالی قدر در روزهای جاری، اظهار داشت: آثار و برکات شبهای قدر در روزهای این ایام نیز جاری و ساطع است و این روزها نیز از شبهای قدر جدا نیست که انشاءالله از این ایام بهرههای کافی را ببریم.
وی تأکید کرد: توجه داشته باشید که در این روزها و شبها، بهترین مقدرات برای سال آینده، نابودی فساد و پیروزی بر مستکبرین، رونق اقتصادی و توسعه کار و اشتغال را از خدای متعال مسئلت کنیم.
امامجمعه کرج با تسلیت سالروز شهادت مولیالموحدین (ع) در ۲۱ رمضان، گفت: عدالت علی (ع) بهعنوان حاکم اسلامی باید برای همه بخصوص مسئولین، درس باشد.
وی با بیان اینکه نحوهی برخورد امیرالمؤمنین (ع) در مسائل مختلف، برای همه الگوست، خاطرنشان شد: رفتار علی (ع) در قبال بیتالمال را ببینید، برخورد شدید علی (ع) با دخترش به خاطر امانت گرفتن یک گردن بند از بیتالمال را ببینید و با برخورد توجیه گرانه یک مسئول با اقدامات خلاف قانون دختر یک وزیر مقایسه کنید؛ کسانی که به بیتالمال دستاندازی میکنند یا متجاوزان به بیتالمال را ذخیرهی نظام میدانند، بگویند که منظورشان کدام نظام است؟! نظام علوی؟!
ضعف در بیان گفتمان انقلاب اسلامی و توسعه و نشر آن است
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری از خطبههای نماز با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با کارگزاران و مسئولین نظام، بیان داشت: در این دیدار، مطالب مهمی مطرح شد که میتوان عصارهی آنها را هشدار نسبت به ضعف در بیان گفتمان انقلاب اسلامی و توسعه و نشر آن دانست.
وی افزود: باید امروز با تکیه بر استعدادهای جوانان مؤمن و متدین انقلابی که در حوزهها و دانشگاهها مشغول هستند، هویت ملی و انقلابی را نشر و توسعه دهیم و همه در این زمینه مسئولیت و تکلیف داریم.
نماینده ولیفقیه در استان البرز یادآور شد: جرقههای اولیه انقلاب اسلامی از مساجد زده شد و این حرکتی بود که ریشه در آموزههای دینی ما دارد؛ تا سالهای بعد از انقلاب نیز نیروهای تربیتیافته در بدنهی مساجد بهنظام واردشده و در آن خدمت میکردند.
وی تصریح کرد: فرهنگ مسجد محوری در طی سالیان گذشته آرامآرام کنار گذاشته شد تا جایی که امروز نقش مسجد و مسجدیها در مدیریت میدانی کشور کمرنگ شده و دیدید که حتی در انتخابات اخیر عدهای تلاش میکردند تا حتی صندوقهای رأی را از مساجد بیرون ببرند تا حداقل با این حربه قدری از مشارکت اهل مسجد در انتخابات بکاهند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر امروز در بعضی مناطق، این سنگر انقلاب و اسلام به مجموعهای سکولار تبدیلشده است یا حتی با تفکر اسلامی مقابله میکنند و رسماً جدایی دین از سیاست را ترویج میکنند که نشان از نفوذ به این پایگاه انقلاب دارد.
آیتالله حسینی همدانی تأکید کرد: بازگشت مساجد به جایگاه محوری و مسیر اصلی خود و همراهی سیاست و دیانت، باید مطالبه و هدف همه اقشار باشد تا بتوان گفتمان انقلاب را بهدرستی ترویج و توسعه داد و حتی نهادها و ارگانها برای کاهش مسائل و مشکلاتی که امروزه با آنها درگیرند، باید مانند ابتدای انقلاب، جذب نیروی خود را از فضای سازنده مساجد داشته باشند.
تولید و تربیت نسل انقلابی در مساجد محقق میشود
وی یادآور شد: تولید و تربیت نسل انقلابی در مساجد محقق میشود؛ البته ملزومات و ارکانی چون امام مسجد و امناء آن دارد که اگر روحیهی انقلابی نداشته باشند و دچار التقاط و تفکرات سکولار شده باشند، کار بهدرستی پیش نخواهد رفت.
وی افزود: امام مسجد باید به طرح و بحث مسائل بپردازد و بیتفاوتی امام به مسجد و محله و مسائل روز بههیچعنوان پذیرفته نیست، تا جایی که در بیان بزرگانی چون سید احمد خوانساری، حضرت امام (ره) و استاد شهید مرتضی مطهری، امامی که در مسجد برای مردم برنامههای سخنرانی و بهطورکلی تربیتی نداشته باشد، عدالت ندارد و اقتدا به او جایز نیست.
امامجمعه کرج گفت: بیان دیگری که رهبر انقلاب بر آن تأکید داشتند، راجع به آمریکا بود؛ البته لزوم عدم اعتماد به شیطان بزرگ مکرر گفتهشده و با وقایعی چون برجام، ضرورت این بیاعتمادی بر همگان آشکارشده است؛ اخیراً نیز سنای امریکا قانونی تحت عنوان “مبارزه با فعالیتهای بیثبات کننده ایران” یا قانون “s722” تصویب کرده است که ایران را عامل بیثباتی منطقه میداند.
وی اظهار داشت: آیا این مصوبه آمریکا که آثار سوئی برای نهادهای رسمی و توان امنیتی کشور دارد و تحریمها را چند برابر میکند، از روی دوستی است؟! آیا تصویب این قانون روابط را رو به گرمی خواهد برد؟!
وی ادامه داد: همین روزها وزیر خارجه شیطان بزرگ رسماً اعلام کرد از کسانی که به هر نحو برای ساقط کردن نظام اسلامی اقدام کنند حمایت میکنیم؛ این حرف یعنی، نفوذیها در داخل کشور مشغول فعالیت هستند و سعی میکنند شیطان را بیخطر نشان دهند؛ در مقابل، آنان که باید روشنگری بکنند در خوابند.
نماینده ولیفقیه در استان البرز تأکید کرد: دستگاه دیپلماسی باید با قاطعیت پاسخ این خزعبلات را بدهد و اجازهی دخالت در داخل کشور را به کسی ندهد؛ شاید هم لازم باشد که دستگاه قضایی کشور در این موارد طرح دعوای بینالمللی هم داشته باشد و حتی دستگاه قانونگذاری اقدامات متقابل مقتضی را انجام دهد.
وی خاطرنشان ساخت: دشمن در ایران سه هدف را دنبال میکند، در کوتاهمدت با ایجاد فتنه و آشوب به دنبال بر هم زدن امنیت است؛ در میانمدت در پی صدمه زدن به اقتصاد و معیشت مردم است و در بلندمدت تغییر باورها و رفتارها و درنتیجه براندازی نظام را دنبال میکند.
آیتالله حسینی همدانی گفت: دشمن با تضعیف ولایت و رهبری جامعه و نهادهای وابسته به او، به دنبال تغییر نظام است؛ امریکا از هژمونی ایران در منطقه هراس دارد و تلاش میکند تا آن را مهار کند؛ عدهای دائماً نگویند این کارها برای غربیها، برد تبلیغاتی و مصرف داخلی دارد.
وی بیان داشت: کسانی که در داخل دنبال ارتباط با دشمن هستند و حتی از لعن دشمنان انقلاب و اسلام و قرآن ناراحت میشوند بدانند که دربارهی استکبار و بخصوص امریکا، یکصدا بیشتر از مردم نخواهند شنید و آن شعار “مرگ بر آمریکا” است.
امامجمعه کرج تصریح کرد: جبران کوتاهیهای گذشته و تلاش پرقدرت و باقوت کمیتهی پیگیری و نظارت بر اجرای برجام، خواسته مسلم رهبر انقلاب و مطالبهی عمومی جامعه است و شرایطی که رهبری بهصورت مکتوب ارائه دادند باید با جدیت از طریق این کمیته مورد مطالبه قرار گیرد تا کشور بیشازپیش دچار لطمه و آسیب نگردد.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با دعوت از مردم برای حضور پرجوشوخروش در مراسم روز قدس، گفت: امروز دشمنان تلاش میکنند تا مسئله قبله اول مسلمین و آرمان قدس از اولویت جوامع اسلامی خارج شود؛ بعضی خناثان داخلی نیز همنوا با این هدف، پرداختن به مسئله قدس را غیرضروری میدانند که اوج این زمزمهها را در فتنه ۸۸ شاهد بودیم.
وی تأکید کرد: برگزاری همزمان این مراسم بهعنوان یادگار ماندگار امام راحل (ره) در سراسر بلاد اسلامی، عامل وحدت و انسجام مسلمین، نماد روح ظلمستیزی و استکبارستیزی در تمام ملل اسلامی و موجب خشم و انزجار مستکبرین است.
آیتالله حسینی همدانی گفت: با توجه به دستور آتش به اختیار و وظایف گروههای مختلف در قبال این امر، در فضای کمکاریهای مسئولین و کارشکنیهایی که در این راه صورت میگیرد، هنرمندان و فعالان عرصه رسانه در مسئله فلسطین، بهصورت آتش به اختیار به خلق اثر بپردازند.
امامجمعه کرج در پایان خطبههای نماز با اشاره به بعضی تفسیرهای نابجا از سیره معصومین (علیهمالسلام) توسط بعضی تریبون داران، تصریح کرد: بعضیها، ولو لباس دین به تن کرده باشند، در بلندگوهایشان مطالبی میگویند که با مبانی دینی فاصله دارد؛ البته این عجیب نیست و زیاد دیدیدم کسانی که این لباسهایشان را هم کندند و بهسوی دشمنان گریختند.
وی گفت: اخیراً جایی گفته شد که مبنای امیرالمؤمنین (ع) در حکومت رأی مردم بود و ایشان به این رأی تن داد و بنابراین امروز هم باید اینطور باشد؛ بعضی وقتها یک نفر برای اثبات هدف خودش، حقیقت را منحرف کرده و فقط بخشی از آن را میگوید، لذا میبینید که ظاهر این حرف، بد نیست، اما درون آن باطل است و در تقابل با مبانی دینی و اسلامی است.
آیتالله حسینی همدانی اظهار داشت: بحث مقبولیت و مشروعیت و یا جایگاه انتخاب و انتصاب نباید با هم خلط شوند؛ امامت، انتخابی نیست و به نصب الهی انجام میشود که ارتباطی به رأی مردم ندارد؛ اگر انتخاباتی بودن امام را بپذیرم با مبانی بحث امامت در شیعه مخالفت کرده ایم
وی یادآور شد: مقبولیت یک شخص به معنای مشروعیت او نیست و مدیریت و رهبری حکومت اسلامی انتصابی است نه اینکه در مثل سقیفه ای و یا به بهانههایی مانند اجماع بتوان برای آن تصمیمگیری کرد.
نماینده ولیفقیه در استان البرز اظهار داشت: ارکان حکومت و محتوای نظام اسلامی و قوانین آن نیز باید طبق تأیید دین الهی و دستورات خداوند متعال باشد، لذاست که میبینید شورای نگهبان وظیفهی بررسی مصوبات مجلس با احکام الهی را دارد تا بررسی کند که آیا قابلعرضه بهعنوان قانون هستند یا نه؟ اگر این مصوبات، موافقت با قوانین الهی نداشته باشند، ولو به تأیید همهی رأیدهندگان هم رسیده باشند، ارزشی ندارد.
وی گفت: در طول تاریخ اسلام نیز نداریم که رسول خدا (ص) یا امیرالمؤمنین (ع) مسئولی را به خاطر مقبولیت مردم نصب یا عزل کرده باشند که عزیزان میتوانند تفصیل این بحث را در تفسیر عبارت “رتّبکم الله” در زیارت عاشورا که قبلاً بیان شد، مشاهده کنند.
آیتالله حسینی همدانی خاطرنشان ساخت: در آن زمان، مقابل انتصاب الهی امام، سقیفه را مطرح کردند و امام جامعه را سالها خانهنشین نمودند؛ مکتب اجماع را در برابر احادیث پیامبر تأسیس کردند و مردم را از فیض این معارف ناب محروم کردند؛ به بهانهی حق مردم برای اداره جامعه و روایتهای شخصی از دین، پلورالیسم را ترویج دادند و با طرح “حسبنا کتاب الله” و اقدامات اینچنین، جدایی دین از سیاست را تقویت کردند.
امامجمعه کرج تأکید کرد: امروز نیز همین اهداف توسط عدهای دنبال میشود، لذا باید مراقب این صحبتها بود که دنبالهدار هستند و با بیان این مطالب و در هم آمیختن حق و باطل، به دنبال تغییر باورها و رفتارها هستند.
نظر شما