نمایشگاه قرآن سال آینده توسط موسسات قرآنی مردمی اداره شود

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سال آتی باید نمایشگاه قرآن توسط اتحادیه و موسسات قرآنی مردمی اداره شود، گفت: معاونت قرآنی باید به عنوان سیاستگذار این حوزه کمک کند تا نهادهای مردمی به صحنه بیایند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، اختتامیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عصر امروز با حضور سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام حشمتی، رئیس نمایشگاه قرآن و جمعی از مدیران کمیته های نمایشگاه برگزار شد.

صالحی امیری در این مراسم بیش از 5 هزار موسسه فرهنگی قرآنی حضور دارند، گفت: تمام دستگاه های قرآنی باید بدانند که تنها راه رسیدن به قله های توسعه توجه به فرهنگ قرآنی است، راه نجات کشور از آسیب های اجتماعی گسترش گفتمان قرآن و عترت است.

وی با بیان اینکه اگر قرار است در این جامعه مردم دین مدار، اخلاق مدار و با فضیلت داشته باشیم باید از چشمه های قرآن و عترت بنوشیم، اظهار کرد: این کتاب الهی اقیانوسی است که همه تشنگان در همه عالم می توانند از آن سیراب شوند.

صالحی امیری راه نجات بحران خاور میانه و خشونت و جنگ را بازگشت به فرهنگ قرآنی دانست و بیان داشت: راه عبور از دروغ و فریب و نیرنگ و تهمت و شایعه و افترا بازگشت به نهج البلاغه است و تقارن روز شهادت امام علی (ع) با مراسم اختتامیه نمایشگاه یک معنای بزرگ دارد و آن این است که قرآن و عترت برای همیشه تاریخ به هم وابسته است و ما راه رسیدن به معرفت قرآن را اهل بیت (ع) می دانیم.

وزیر ارشاد تصریح کرد: قرآن نور است و گفتمان قرآن باید در سبک زندگی اجتماعی جاری باشد.  باید برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم و اگر می خواهیم به توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه برسیم امروز باید در مهد کودک ها و دبستان ها سرمایه گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه توجه ویژه به کودکان در نمایشگاه امسال کار ارزنده ای بود، اظهار کرد: برگزاری برنامه تکریم از خادمان قرآن کریم با حضور رئیس جمهور یک پیام روشن داشت و آن اینکه دولت از عمق جان باور دارد راه نجات دولت از  مسیر قرآن و عترت است و اگر بنا باشد دولت به مطالبات مردم پاسخ دهد باید مسیر را با قرآن انطباق دهد.

صالحی امیری با بیان اینکه وزارت ارشاد وظیفه خود می داند که همه ظرفیتش را برای توسعه فرهنگ قرآنی بسیج کند،  ادامه داد: امروز میان تمام دستگاه های قرآنی وحدت گفتمانی وجود دارد و این آغاز حرکتی است به سمت قله های بلند.

وزیر ارشاد افزود: باید تصویر امید جامعه ما تصویر قرآنی باشد، شهر و المان های شهری و حوزه های هنری، نقاشی، خبرگزاری ها و رسانه های ما همه باید تصویر قرآنی را به نمایش بگذارند و این رسالت همه فرهنگیان است، همه ما موظفیم در همه شهرستان ها و استان ها در سطح ملی در مسیر توسعه فرهنگ قرآنی بکوشیم.

وی با تاکید بر استفاده از فضای مجازی در این حوزه گفت: تاکید می کنم به استفاده از فضای مجازی که فرصت خوبی برای توسعه فرهنگی قرآنی است اگر ما از این فضا استفاده نکینم این فضا تبدیل به آسیب ملی می شود. ما باید در سال جدید از طریق 40 میلیون شبکه هوشمند مجازی و میلیونها کانال؛ پیام قرآنی را به محیط های مختلف منتقل کنیم.

صالحی امیری با بیان اینکه در سال آتی بودجه حوزه قرآن را صد درصد نسبت به امسال افزایش می دهیم، گفت: سهمیه فرهنگ 5/17 درصد بودجه کشور بود ولی حوزه قرآن باید صددرصد باشد این حداقل وظیفه ما است.

وی با بیان اینکه سال آتی باید نمایشگاه قرآن توسط اتحادیه و موسسات قرآنی مردمی باید اداره شود، گفت: معاونت قرآنی باید به عنوان سیاستگذار این حوزه کمک کند تا نهادهای مردمی به صحنه بیایند، سال آتی معاونت قرآنی تلاش کند تا مسئولیت اجرایی را به اتحادیه واگذار کند تا انگیزه و نشاط و خلاقیت بیشتری به وجود بیاید.

صالحی امیری اظهار کرد: ما امروز می توانیم با سلاح قرآن بر همه دشمنان پیروز شویم و تمسک به اهل بیت (ع) و ولایت ما را به آرزوهایمان می رساند.

کد خبر 636039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha