اولویت های حوزه فرهنگ و هنر باید بر اساس برنامه ششم احصاء شود

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی گفت: اولویت ها و برنامه های حوزه فرهنگ و هنر باید بر اساس برنامه ششم احصاء شود و در این زمینه کارشناسان ما در راستای برنامه ریزی فعالیت ها همکاری لازم را خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی؛ مجید پور عیسی در نشست شورای اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تشکر از نگاه برنامه محور مدیریت این اداره کل، به نظام برنامه ریزی شده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در برنامه ششم اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه زمان شروع برنامه ششم از سال ٩٦ است و اولین سالی است که اعتبار داده می شود پس باید اهداف مورد نظر کاملاً مشخص شوند تا حاصل کار و خروجی کلی از این برنامه برای برنامه ریزی فعالیت ها در سال های آتی داشته باشیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی افزود: ما باید با توجه به برنامه ششم، سهم برنامه ها و فعالیت هایی که انجام شده برای رسیدن به اهداف سازمانی و سیاست های بخشی و منطقه ای مشخص کنیم و اگر همه دستگاه های اجرایی این روش را پیاده کنند در پایان سال، ارزیابی عملکرد در اولین سال برنامه ششم خواهیم داشت.

 

وی با اشاره به خانواده بزرگ فرهنگ در استان گفت: فرهنگ پایه و اساس توسعه است و اعتقاد داریم اگر هویت فرهنگی باشد ولی مولفه های فرهنگی نباشد توسعه شکل نمی گیرد و در تمام دنیا این موضوع یک نگاه ایدئولوژیک و جهان بین بوده است.

 

پورعیسی همچنین گفت: در حوزه فرهنگ و هنر باید برنامه و مدیریت کلان تر با توجه به  اسناد بالادستی همچون برنامه ششم، چشم انداز، سیاست های کلی نظام و غیره داشته باشیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی در خصوص جذب اعتبارات گفت: از امسال جذب اعتبارات از سوی دستگاه های اجرایی ملاک ارزیابی این سازمان قرار خواهد گرفت.

 

پورعیسی یادآور شد: اولویت ها و برنامه های حوزه فرهنگ و هنر را براساس برنامه ششم احصاء کنید و در این زمینه کارشناسان سازمان برنامه و بودجه استان در راستای برنامه ریزی فعالیت ها همکاری لازم را خواهند داشت.

 

وی کمک به بخش خصوصی جهت رسیدن به اهداف سازمان ها را نگاه و تفکر خوبی دانست و گفت: ما نیز اعلام آمادگی می کنیم جهت پیشرفت و توسعه استان، تعامل و همکاری مناسبی با بخش خصوصی داشته باشیم.

 

وی افزود: بعضی از فضاهای فرهنگی در استان وجود دارد ولی مولفه های فرهنگی وجود ندارد که بایستی دستگاه های فرهنگی مثل فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، شهرداری و دیگر دستگاه ها تعامل مناسب داشته باشند تا برای این فضاهای فرهنگی که عموم مردم حضور دارند مولفه های فرهنگی برای گروه های هدف تعریف کنیم.

 

وی در خصوص حضور جوانان پرشور در حوزه های مختلف گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رسیدن به رسالت خود، از ظرفیت، تفکر و ایده های جوانان پای کار استفاده بهینه کند.

 

پورعیسی گفت: برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره های بین المللی در راستای معرفی سرمایه نمادهای استان می تواند در معرفی و مطرح شدن بیش از پیش استان  تاثیرگذار باشد.

 

حسین فرخنده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی هم در این جلسه به ارائه وضعیت اداره کل از نظر نیروی انسانی پرداخت و افزود: علیرغم وجود ١٣ واحد عملیاتی (مجتمع های فرهنگی، هنری) سه اداره ستاد و  هشت اداره شهرستان، این اداره کل دارای ٥٨ نیروی رسمی، پیمانی و قراردادی است.

 

وی گفت: از سال گذشته بخشی از کمبود نیروی انسانی اداره کل از طریق واگذاری مجتمع ها بر جامعه فرهنگی، هنری جبران شد.

 

فرخنده به زمینه های خوب سرمایه گذاری فرهنگی، هنری در استان اشاره کرد و افزود: راه اندازی نخستین سینما توسط یکی از موسسات فرهنگی، هنری استان و پیگیری برخی از سرمایه گذاران برای ساخت سینما را از نشانه های مثبت تغییر نگرش ها در بخش سرمایه گذاری فرهنگی، هنری دانست و خواهان مساعدت بیشتر سازمان برنامه و بودجه برای حمایت از این بخش شد.

 

 

 

کد خبر 636407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha