به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مهدی فیض، امروز در نشست خبری که به مناسبت اوقات فراغت دانش آموزان برگزار شد، گفت: شعار تابستان امسال «هر دانش آموز یک مهارت» انتخاب شده است. عمده فعالیت های ما بر پایه مهارت آموزی دانش آموزان است.
وی افزود: سال گذشته تعداد 22 هزار و 500 پایگاه تابستانی داشتیم که امسال 20 درصد افزایش داده ایم.
فیض ادامه داد: امسال 25 هزار پایگاه خواهیم داشت که شامل مدارس، کانون های تربیتی، اردوگاه ها، دارالقرآن ها می باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: پایگاه های تابستانی بر پایه محورهای پنجگانه اعتقادی، علمی، فرهنگی، هنری، مهارت آموزی، کارآموزی، تربیت بدنی و سلامت است.
فیض ادامه داد: هر دوره در پایگاه های تابستانی 18 ساعت در 6 هفته است که بسته به شرایط استانی ممکن است تغییراتی نیز انجام گیرد.
وی درباره شهریه این پایگاه ها نیز بیان کرد: شهریه ها متنوع هستند اما دوره هایی داریم که رایگان برگزار می شود.
وی تصریح کرد: 10 اردوی تشکیلاتی برای 15 هزار نفر توسط سازمان دانش آموزی برگزار می شود که دوره های تمرین زندگی برای دانش آموزان آموزش داده خواهد شد.
فیض تصریح کرد: برای مربیان و مدیرانی که اردوهای دانش آموزی را برگزار می کنند دوره های آموزشی را ویژه برگزاری اردوها برگزار خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: تعداد 60 هزار نفر ساعت آموزش آشنایی با کارآفرینی با هدف اقتصاد مقاومتی را خواهند گذراند.
وی درباره امنیت برگزاری اردوهای دانش آموزی نیز گفت: برگزاری اردوهای دانش آموزی ریسک دارد اما همکاران ما ایثار می کنند. آیین نامه های این اردوها را بازنگری کرده ایم و تلاش می کنیم اردوها در امنیت کامل برگزار شوند.
وی درباره درآمدزایی از برنامه های تابستانی دانش آموزان نیز بیان کرد: سیاست های کلی وزارت آموزش و پرورش کاهش تصدی گری است.
وی تصریح کرد: بخش زیادی از اختیارات به استان ها تخصیص شده است و در تلاشیم با رعایت قانون بیشتر اردوگاه ها به سازمان های دانش آموزی واگذار شود.
نظر شما