عیسی هواسی، بازرس کل استان ایلام، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، نقش نظارتهای درونسازمانی را بسیار مؤثر دانست و اظهار کرد: مراجع زیادی نظارت درونسازمانی را بر عهدهدارند که مهمترین آنها در ابتدا خود شخص مدیر دستگاه اجرایی است.
وی، نقش حراستها، ذیحسابان، بازرسیهای دستگاههای اجرایی را بسیار مهم دانست و افزود: مراجع مذکور بایستی وفق مقررات و وظایف خود، بایستی نظارت لازم را انجام دهند و همچنین وفق ماده 12 قانون تشکیل سازمان مراجع مذکور مکلفاند سوء جریانات احتمالی را به اطلاع سازمان برسانند و مستنکفین به مجازات مقرر در ماده 606 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد.
هواسی، در پاسخ به این سؤال مبنی بر دلیل عدم جذب نیروی انسانی کافی، بیان داشت: جذب و استخدام نیروی انسانی مستلزم تأمین بودجه است که هرسال بودجه این بازرسی به دلیل محدودیتهای مالی دولت با کسری مواجه است و درخواست میشود که مسئولان در این زمینه بازرسی کل را یاری نمایند.
بازرس کل استان ایلام، بیان کرد: در سال جاری بازرسی از تعداد 40 دستگاه اجرایی در دستور کار این سازمان قرارگرفته است و تاکنون بیش از 8 دستگاه بازرسی انجامشده و در حال پیگیری است، یکی از برنامهها جدی مورد نظارت و بازرسی را پیگیری تحقق شعار سال مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است و همچنین تعداد بازرسی از نحوه فعالیتهای دستگاههای متولی ازجمله بانکها و دستگاههای مسئول پیشبینیشده است.
وی، گفت: یکی دیگری از برنامههای این بازرسی، مبازره جدی با زمینخواری و تغییر کاربری اراضی کشاورزی است و از دیگر موضوعات این سازمان، سالمسازی محیطهای اداری از طریق نظارتهای مستمر است.
بازرس کل استان ایلام، سرمایهگذاری در استان را بهعنوان رکن اساسی ایجاد شغل و تولید در استان برشمرد و گفت: کلیه بانکها و مؤسسات اعم از دولتی و خصوصی در این زمینه بایستی فعال باشند و در طرحهای سرمایهگذاری مشارکت نمایند.
وی، عزم جدی کلیه مسئولین و مردم صاحبان ثروت را برای نهضت ایجاد شغل و تولید بااهمیت شمرد و ابراز امیدواری کرد که باهمت همه مسئولان و مردم اشتغال و تولید در استان بیش از گذشته رونق پیدا کند.
هواسی، در پاسخ به این سؤال که گاها مشاهده میشود مردم از نحوه استخدام در دستگاههای دولتی ابراز نارضایتی میکنند، گفت: یکی از دلایل این نارضایتی عدم اطلاعرسانی دستگاههای اجرایی از فرایند جذب و استخدام در مراحل مختلف است و اگر شخصی احساس کند در فرایند استخدام حق او پایمالشده، بایستی برای رسیدگی و احقاق حق به دیوان عدالت اداری مراجعه کند.
وی، نظارت بر فرایند استخدام را از اختیارات بازرسی کل کشور دانست و خاطرنشان کرد: اگر سوء جریانی در فرانید استخدامی مشاهده شود سازمان با آن برخورد خواهد کرد و متخلفین احتمالی به مراجع مربوطه معرفی میشوند و اما اگر کسی نسبت به نمره آزمون یا مصاحبه اعتراضی داشته باش، بایستی از طریق دیوان عدالت پیگیری کند.
نظر شما