افتتاح درمانگاه در مرکز فرماندهی عملیات امداد رسانی ایران در سومالی

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ایران، با بیان این که درمانگاه صحرایی در مرکز فرماندهی عملیات امداد رسانی ایران در سومالی افتتاح شده است، خاطرنشان کرد: این درمانگاه مجهز به بخش زنان، اطفال و داخلی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود مظفر، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ایران، در خصوص پایگاه امدادرسانی ایران در موگادیشو سومالی به خبرنگار شبستان گفت: مساحت این بخش، پنج هزار متر مربع است که مرکز فرماندهی عملیات امدادرسانی هلال احمر ایران برای کمک به قحطی‌زدگان سومالی در آنجا استقرار پیدا کرده‌است.

وی در رابطه با بخش‌های مختلف این مرکز گفت: مرکز فرماندهی عملیات امدادرسانی هلال احمر ایران در سومالی شامل انبار، درمانگاه و چادر برای اسکان موارد اضطراری و خاص قحطی‌زدگان است.

مظفر با اشاره به اینکه این منطقه از نظر سوق الجیشی در یکی از بهترین مناطق موگادیشو سومالی است، خاطرنشان کرد: 50 هزار خانواده قحطی‌زده در اطراف این منطقه ساکن هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ایران با بیان اینکه انبار مواد غذایی در این مرکز به صورت چادر راپال است، گفت: در هر مرحله حدود 50 تن از محموله ارسال شده در این انبار نگهداری می‌شود که شامل مواد غذایی، چادر و اقلام اسکان می‌شود.

وی افزود: این اقلام بر اساس کوپن‌های توزیع شده در میان آنها تقسیم و به قحطی‌زدگان تحویل داده می‌شود.

مظفر با تأکید بر اینکه این منطقه در واقع مرکزیت امدادرسانی ایران به قحطی‌زدگان سومالی است، تصریح کرد: در هر مرحله 15 تا 20 امدادگر، پزشک و پرستار در این مرکز مستقر هستند و تا امروز که چهار روز از افتتاح این مرکز می‌گذرد، دو کمپ که هر کدام 250 خانواده قحطی‌زده را تحت پوشش قرار دارد، احداث شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ایران به حضور سه پزشک و سه پرستار در مرکز فرماندهی عملیات امدادرسانی ایران در سومالی اشاره و خاطرنشان کرد: این گروه امدادگر در سه بخش زنان، کودکان و داخلی اقدام به امدادرسانی به نیازمندان می‌کنند.

وی در رابطه با درمانگاه صحرایی احداث شده در این منطقه خاطرنشان کرد: این درمانگاه در سه بخش داخلی، زنان و اطفال اقدام به امدادرسانی می‌کند و وظیفه اصلی آن پذیرش مواردی خاص و ارجاع آنها به درمانگاه صحرایی است.

وی افزود: تیم‌های سیاری که به مردم سر می‌زنند و آنها را مورد معالجه قرار می‌دهند موارد خاص و  اضطراری را برای تکمیل مراحل درمانی به مرکز فرماندهی عملیات امدادرسانی ایران ارجاع می‌دهند.

مظفر در پایان با اشاره به محموله‌های ارسالی ایران به سومالی گفت: هفته‌ای یک پرواز شامل 40 تن اقلام امدادی از قبیل چادر و انواع اقلام غذایی به این کشور صورت می‌گیرد و دهمین محموله کمک‌های ایران فردا ارسال خواهد شد و نیز محموله پنج هزار تنی دریایی نیز در حال آماده‌سازی برای ارسال است.

پایان پیام/

 

کد خبر 64021

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha