به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله سید علیرضا عبادی امروز(18 تیر) در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه بیرجند با بیان اینکه فکر و اندیشه و فکر کردن بسیار ارزشمند است به طوری که در احادیث و روایات نیز بر آن تاکید زیادی شده است و در برخی موارد ان را برابر 70 سال عبادت دانستند، گفت: فکر کردن گاهی جنبه منفی و گاهی مثبت و ارزشمند دارد.
وی با اشاره به اینکه فکر بینش می آورد اما بینش تنها که کافی نیست آنچه که شناسنامه انسان است، شناسنامه ای که هویت هر شخصی را مشخص می کند، گرایش قلبی او است که در آزمایش ها خود را نشان می دهد، افزود: همه مردم در قیامت دسته بندی میشوند و مردم گروه گروه حرکت می کنند و ممکن است افراد از نظر زمانی دهها هزار سال با هم تفاوت داشته باشند اما چون گرایش آنها یکی است با هم یک گروه اند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه القاب و تشریفات و ظواهر کارساز نیست و آنچه که کارساز است اینکه به قلب مراجعه کنیم و ببینیم که قلب ما به چه کسانی است، افزود: قلب ما با هر که بود با همان ها هستیم و اگر انگیزه حق طلبی، عدالت طلبی و ظلم ستیزی بود آن وقت دوست خدا خواهیم بود.
آیت الله عبادی با اشاره به اینکه برخی افراد در ظاهر مسلمان هم نیستند اما انگیزه عدالت طلبی دارند، گفت: در مراسم اربعین امام حسین(علیه السلام) می بینیم که از شیعه و سنی، مسیحی، ارمنی و یهودی همه حضور دارند، اینها از همه ادیان حضور دارند و انگیزه عدالت خواهی بالایی دارند اما چون شرایط اجازه نداده است مسلمان نشدند.
وی با اشاره به تظاهرات مردم اروپا و غرب علیه ستمگران عالم، گفت: همین افرادی که علیه ظلم می ایستند و گاهی هم کشته می شوند، نمونه آن همین افرادی که این روزها علیه نشست گروه 20 در شهر هامبورگ آلمان تظاهرات کردند، اینها انگیزه عدالت خواهی دارند و نشان دادند که از ظلم و ستم بدشان می آید.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه حوزه و دانشگاه که محل تولید اندیشه و عقل نظری است در شرایط فعلی ایجاب می کند که به این عقل نظری اکتفا نکنند، گفت: این دو نهاد باید با احساس تکلیف بیشتری در یک دایره وسیع تری از نظر اندیشه با انگیزه و بینش با گرایش حق طلبی کار علمی کنند.
آیت الله عبادی با بیان اینکه تا آن مسائل حل نشود همه علوم و اندیشه ها و عقل نظری را قدرتمندان و استکبار جهانی به نفع خود بکار می گیرند و از این علوم چیزی نصیب مردم نمی شود، گفت: حوزه و دانشگاه به اندیشه تنها قناعت نکنند؛ چراکه پیشروی جامعه در حوزه و دانشگاه هستند و این روزها که دنیا به بن بست رسیده است، راه را برای مردم باز کنید.
نظر شما