به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، رضا معممی مقدم، امروز(20تیر) در گردهمایی رؤسای ادارات و نهادهای وابسته به اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان به فعالیتهای مجازی و پیشرفت تکنولوژی در جامعه امروز اشاره داشت و اظهارکرد: افرادی که توانمندی دارند در تولید محتوایی برای فعالیت در فضاهای مجازی تلاش کنند.
معممی مقدم، اضافه کرد: سازمان تبليغات اسلامي با در اختيار داشتن شبكه تبليغ ديني در كشور و همچنين ارتباط تنگاتنگ با اقشار تأثیرگذار و تشکلهای ديني از جمله هيئات مذهبي، انجمنهای اسلامي و کانونهای فرهنگي و تبليغي میتواند نقش مؤثری در كاهش يا رفع آسیبهای اجتماعي ايفا كند.
وی تصریح کرد: گستردگي آيين ها و مراسم ديني و جايگاه رفيع آن در ميان اقشار مختلف مردم فرصت بسيار خوبي براي جبران ضعف انتقال آموزه هاي ديني به بدنه جامعه است.
معممی مقدم با بیان اینکه امروز سعی ما باید این باشد که تشکل های مذهبی و هیئت های مذهبی کارکردهای اجتماعی داشته باشند، بیان کرد: اگر این تشکل ها کارکرد اجتماعی داشته باشند شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه هیئت های مذهبی کارکردهایی دارد که سبب می شود هنجارها تقویت و ناهنجاری ها در جامعه کم شود، بیان داشت: امروز هیئت های مذهبی سبب می شود که فرد احساس مسئولیت نسبت به وضعیت کلی جامعه داشته و خود حضور مردم در هیئات اعتماد عمومی جامعه را بالا می برد.
بیش از 13 هزار مذهبی و تشکل دینی تاکنون در سامانه طوبی ثبت نام کرده اند
مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی، به وضعیت سامانه طوبی، نیز اشاره کرد وگفت: ۱۳هزار و ۵۰۰ هیئت مذهبی و تشکل دینی تاکنون در این سامانه برخط، ثبتنام کردهاند.
معممی مقدم براطلاع رسانی جهت ثبتنام هیئتهای مذهبی در سامانه طوبی، تأکید کرد: ۹۱هزار هیئت در سطح کشور وجود داشته که امروز اطلاعات ۱۳ هزار و ۵۰۰ هیئت وارد سامانه طوبی شده است.
وی افزود: روند ثبتنام هیئتهای مذهبی در این سامانه مناسب بوده اما هنوز تعداد کم این نامنویسیها، راضیکننده نیست لذا این رسالت ادارات تبلیغات اسلامی است که در فاصله باقیمانده تا ماه محرم، نسبت به اطلاعرسانی نحوه ثبتنام و همچنین مزیتهای این سامانه اطلاعرسانی کنند.
مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی، با بیان اینکه داشتن اطلاعات و آمار درست و به روز، ضرورتی قطعی و اصلی برای برنامهریزی درخصوص منابع و نیازهای متنوع و گستردهی تشکلهای دینی کشور است اضافه کرد: تسهیل و تسریع در فرآیندهای ثبت نام و صدور مجوز فعالیت برای تشکلهای دینی (هیئات مذهبی، مداحان و شعرای آئینی، انجمنهای اسلامی و کانونهای فرهنگی و تبلیغی) و سرعت در پردازش اطلاعات، بهره برداری و گزارشگیری، ثبت و درج منظم تمام اطلاعات مرتبط به تشکلهای مذهبی، مبلغان و مداحان، کیفیت کار آنها، توانمندیهایشان هدف اصلی از ایجاد سامانه طوبی است.
معممی مقدم ادامه داد: با مکانیزه کردن سیستم بانک اطلاعات استان،تجمیع و پردازش اطلاعات جهت هوشمند کردن ارزیابی و الکترونیکی شدن سیستم ورود اطلاعات وب با تعامل و همکاری صف و ستاد تسریع و تسهیل خواهد شد.
وی جلوگیری از ارائه گزارش خلاف واقع توسط برخی استانها،راستی آزمایی،کیفی و استاندارد سازی اطلاعات و کاربردی بودن آنها و... یکی از دستاوردهای انجام این پروژه عظیم،آمایش تشکلهای دینی و مداحان در حوزه و صف و ستاد و همچنین در مرکز توسعه فعالیتهای دینی ساماندهی کلیه تشکلهای شاخص و محوری و تخصصی را از جمله اهداف تشکیل بانک اطلاعات برشمرد وافزود:سه رویکرد حمایت، هدایت و نظارت بر تشکلهای مذهبی سابقاً توسط سامانهای غیر برخط و توسط مراکز استانها صورت میگرفت که این امر امروز بهصورت برخط و برای استفاده تمام هیئتهای مذهبی طراحیشده است.
سالانه 150هزار مجوز فعالیت هیئت و کانون مذهبی سازمان تبلیغات اسلامی صادر وتمدید می شود
مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی،در ادامه با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در هرسال ۱۵۰هزار مجوز فعالیت هیئت و کانون مذهبی صادر و یا تمدید میکند، افزود: مکانیزه کردن فعالیتها، تسریع، تسهیل و کاهش خطا ازجمله مزایای سامانه طوبی است.
معممی مقدم ضمن دعوت ازتمامی تشکل های دینی سه گانه و قشر تاثیرگذار مداحان اهل بیت (علیه السلام) و شعرای آئینی را به ثبت نام و تشکیل پرونده و در نهایت اخذ مجوز فعالیت در سامانه طوبی اظهار امیدواری کرد: شاهد سازماندهی هرچه مطلوبتر این مجموعه های دینی مردمی باشیم و با استعانت از خداوند جهت حمایت از آنها و ارتقاء سطح آگاهی ها و کیفیت برنامه هایشان گام های مؤثر و مفیدی برداشته شود.
نظر شما