به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، دولت آبادی درباره این دو کتاب گفت: این آثار به مراکز آموزشی و والدین یاد میدهد چگونه به کمک نمایش و داستان کودک را تربیت کنند. اگر تربیت مناسب از کودکی انجام شود در بزرگسالی جامعه نیاز به پلیس و دادگاه نخواهد داشت.
وی ادامه داد: در این دو کتاب والدین و مراکز آموزشی یاد میگیرند چگونه کودک متعادل، بانظم، با اعتماد به نفس و مسئولیت پذیرتربیت کنند.
دولتآبادی همچنین اظهار داشت: بخش زیادی از این دو کتاب به صورت آموزش و پرسش و پاسخ است و چون در قالب نمایش و داستان هستند از جذابیت بیشتری برخوردارند و هزینه مالی هم برای والدین ندارد.
گفتنی است: در فهرست کتاب «تربیت به کمک داستان» فصلهای چون: نقش نمایش و داستان در تعلیم و تربیت، قابلیتهای تربیتیآموزشی داستان، نکات مهم در داستانگویی، فعالیتهای چهلوپنجگانه آمده است، همچنین کتاب« تربیت به کمک نمایش و تئاتر» در دو بخش تربیت به کمک نمایش و تربیت به کمک تئاتر تدوین یافته است.
لازم به ذکر است که دولتآبادی در مقدمهای که در هر دو کتاب آورده، در بخشی از آن نوشته است: هدف این کتاب نیز آن است که ضمن پرداختن به برخى نیازهاى والدین و فرزندان چگونگى بهرهگیرى از امکان بسیار مهمى چون داستان را، براى تربیت فرزندان، بررسى کند. آنچه در این کتاب میآید فقط روش تربیت نیست؛ کوششى است تا والدین را متوجه حساسیت موضوع و توانایىهایشان بکند و بر عملى بودن تربیت تأکید ورزد. از شما، در مقام والد یا مربى، خواسته شده با شناختى که از خود، خانواده، و فرزندتان دارید الگوهاى رفتارى مناسب را برگزینید و در مسیر اهداف تربیتى یادشده اقدام کنید. یک نکته قطعى است و آن اینکه اقدامات شما باید بر روشهاى علمى استوار باشد. آن کس که آگاهانه به این عرصه قدم نگذارد و به تربیت خودبهخودی و بدون برنامة فرزندش دلخوش کند همچون معمارى است که بدون طرح و نقشه دیوار مىچیند.
نظر شما