به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، سید محمدرضا دربندی، معاون امور بینالملل بنیاد سعدی در گفتوگو با خبرنگار اين ادارهكل درباره برگزاري نشست «قند پارسي» كه همه ساله به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برپا ميشود، گفت: زمان برنامهريزي براي برگزاري دورههاي دانشافزايي بلندمدت در ايران، برگزاري نشستي ادبي به ميزباني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با حضور دانشپذيران را پيشنهاد داديم.
وي تأكيد كرد: بنياد سعدي براي برگزاري اين نشست كه نام «قند پارسي» به خود گرفته است، اصرار داشت؛ زيرا رايزنان فرهنگي كشور در خارج در انتخاب اين دانشپذيران و اطلاعرساني برگزاري دوره دانشافزايي بيشترين تأثير و عملكرد را دارند.
دربندي ادامه داد: هميشه در فراخوان برگزاري اين دورهها عنوان ميشود كه بنياد سعدي با همكاري سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي دورههاي دانشافزايي زبان و ادبيات فارسي را برگزار ميكند. بنابراين اولين هدف نشست «قند پارسي» به ميزباني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، قدرداني طرفين از هم است.
معاون امور بینالملل بنیاد سعدی همچنين گفت: همچنين فارسيآموزان با حضور در نشست «قند پارسي» با سازماني آشنا ميشوند كه مسايل فرهنگي ايران در خارج از كشور را به عهده دارند و حتي برايشان جالب است كه كشورمان براي گسترش امور فرهنگي خود در خارج يك سازمان مستقل دارد.
وي افزود: از سوي ديگر در مدت برگزاري دورههاي دانشافزايي، تقريباً فرصتي پيش نميآيد كه فارسيآموزان شعر بخوانند يا سخنراني كنند و يا اينكه خاطرات خود را بيان كنند، آن هم در يك جمع 150 تا 200 نفره. در نشست «قند پارسي» اين فرصت برايشان مهيا ميشود و خاطره خوبي از دوره در ذهن آنان ايجاد ميشود. و در آخر اينكه نشست «قند پارسي» روابط محكم بين سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و بنياد سعدي را مستحكمتر ميكند.
بنا بر اعلام اين خبر، نشست «قند پارسي» همه ساله به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با شركت دانشجويان شركتكننده از كشورهاي مختلف در دورههاي دانشافزايي زبان و ادبيات فارسي برگزار ميشود. اين دورههاي دانشافزايي تابستان هر سال به همت بنياد سعدي و با همكاري اين سازمان و رايزنيهاي فرهنگي ايران در خارج از كشور برگزار ميشود.
چهارمين نشست «قند پارسي» روز يكشنبه اول مرداد، با سخنراني ابوذر ابراهيميتركمان، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، غلامعلي حدادعادل، رييس بنياد سعدي و شركت 145 نفر از اساتيد و دانشجويان زبان فارسي از 44 كشور جهان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار ميشود.
انتهاي پيام/
نظر شما